172102
  • Me0w
    EN
  • Running
    A kérdés rossz...ki az aki nem szokott?
  • Vorpal
    Én kvára szoktam,))
  • Crem
    sör,bor,k.megy,stb...

Aztán káromkodni szoktatok-e, játék közben?

• Kovács legény
    csakisasör:)
  • Hatt
    Én is borozgatni szoktam meccsen. Ha nem tenném, hiányozna.
  • Kovács legény
    van hozzá egy gagyi 100HuF-os füles,amire nemvoltak képesek szines bf2 logot nyomni,csak feketét, a lemezhez nemjár DVDtok csak szaros CDtok,és a magyarnyelvű leirást felejtsd el.
    Ennyivel több a commander edition...
  • koschwarz
    igen, ilyenkor mindig beállítom a süteménykészítő-robot üzemmódot

ha jól belegondolok, már rég csinált nekem sütit
  • uHs Gerzson
    Ti akkor 2 oldalon is harcoltok LOL
  • KáTéCé
    Szal akkor ellenetek jó taktika elhúzni a mecs kezdését, mert addigra illuminált állapotba kerülsz
  • DoctorStryker
    :)Áhh ha mi is tudunk menni a lan-ra krko mindenki hoz 1 kocka sört :)
    remélem mire kezdőnek a cmseek nem fog elfogyni,
    Én általában elborozgaok 1 meccsen
  • Running
    Hiába röhögtök, játék közben konyakosmeggyet fogyasztani jó dolog.

Koschwarz te meg maraggyál csak csendben, akinek a felesége mindenféle finom süteményt készít a doktor úrnak a meccsekre. Ts-en meg csak a csámcsogást hallani, hogy hű de finomat eszek, mi meg majd éhen halunk.
  • uHs Gerzson
    Eltudom képzelni BF2 lanon majd konyakosmeggyet fog majszolni
  • schrank
    ez valami régi mohaa-s urban legend
  • Running
    Igen az akaszjta a többieket is, ezért van sok helyen beállítva h pl 150 ping felett lehadob a szerver...
  • lammaer
    Egy technikai kérdés: az tényleg igaz, hogyha egy szerverre belép valaki, akinek a pingje magasabb az átlagénál, akkor hazavágja a szervert, mert elkezd laggolni azoknak is, akiknek egyébként alacsony a pingjük? Nekem elég hülyén hangzik a dolog, de attól még lehet rá magyarázat :)
  • lammaer
    Nekem sikerült pár hónappal ezelőtt használtan hozzájutni egy BF2-höz, és úgy tűnik szerencsém van, mert nem volt gond vele. A lényeg a CD-key, ha azzal nincs baj akkor biztos tudsz játszani, indithatsz annyi accoutot amennyit akarsz.

Tényleg, egy megbizható ember nem akar olcsóért megszabadulni egy SF-től? :)
  • koschwarz
    a global ban az amit gondolsz. ki kellene próbálni az eladónál, hogy fel tudsz-e lépni ranked szerverekre, de lehet, hogy van valahol a neten valami punkbusteres lista is a banolt játékokról, de konkrétan nem ismerek ilyet.

headset (mikrofon) hasznos, jó ha van, egyébként commander edition nem tom mivel több mint az alap.

• koschwarz
    az a konyakosmeggy miatt van
  • Laszlou
    Törölni nem lehet a régi accot?
    global banolva??? ez meg mi? Minden serverröl örökre kitiltva? :)(csaknem
    Hogy tudom azt ellenőrizni?
    Commander edition a gém, csak a headset a plussz, vagy más is van?
    Jó ez a headset?
  • Running
    Én csak hallgatóság voltam, mert annyira megijedtem ettől az összeverbuválódott hordától, inkább bíróskodtam a hba-jcsr meccsen. De hallgatni is jó volt.
  • Running
    Feltűnt nekem is a lagzás...az első néhány mp-ben annyira lagzottam, a tv toronyban nem tudtam bemenni a dupla szárnyú ajtón.
  • koschwarz
    tegnap újpeccses szerveren sharqin láttam egy olyan légelhárító rakétát, ami úgy repült mint egy légy: össze-vissza.

+ új peccs óta, amikor egy szerveren először belépek már a konkrét játékba, kb. 5 mp-ig úgy lagol, mint állat, de mindig csak akkor, ugyanezen a szerveren a következő mapokon már jó, de ha átlépek egy másik szerverre, megint az első kör elején lagol

(most már közhely, hogy) EA+DICE
  • koschwarz
    csak arra kell figyelned, hogy ne legyen global banolva a cd-kulcs. de egyébként annyi account-ot csinálsz, amennyit akarsz, nem kell elkérni a régi tulajdonosét.
  • Nagydög
    Csinalhatsz nyugodtan uj accot, de barmikor hasznalhatja o is a serialt, aztan akkor szivas van. Csak megbizhato embertol javasolt.
  • Laszlou
    Sziasztok!
    Ha megveszem használtan a BF2-t, akkor mire figyeljek, illetve honnan tudhatom meg, hogy nem vernek-e át?
    Az egészet nem vágom, kapok hozzá serial-t, de ha már az ember játszott vele online, akkor van acca is, azt meg lehet változtatni, vagy újat csinálni, vagy törölni?
    És ha ő is játszik, meg én is?
    El kell kérnem a nevét/pass-át, és azzal kell játszanom ezután?
    Hogyan müködik ez az egész?
  • Danee
    nem tudja valaki T4CE Kissztaninak az MSN-jét?
  • Mersant
    van olyan játék ahol így oldották meg, és ténylegesen megfordult a kép, a címére nem emléxem...már régi cucc
  • digitalenjoy
    köcce GBC meg ex-T4CE a beugrást. remélem jól szórakoztatok ...
  • digitalenjoy
    jaja 2 meccset toltunk párhuzamosan ezt a gyakot a C ellen, az újoncok meg a H[BA]-s meccsen mutatkoztak be élesben.

azért a cb16 5. helyezettje ellen alig volt durva. volt aki még nem is látta a pályát ;)

mindenesetre mashtuuron legalább egy kicsit megszorítottuk a Conflict-et, de nem egy magyar szinten vannak az tutti.
  • Landor
    a színfalak mögött mindig megy az okosság..
  • Zs0lt1
    ahogy látom, durván vereségre is álltatok :DDD
  • joebacsi
    ahaa, akkor ezt sefteltétek a tsünkön :D
    olyan összkláni bekempelés volt fennt, hogy csak néztem (ratyi runningtól kezdve, landorig mindenki fennvolt :D)
  • Kovács legény
    tényleg 4 az
  • Hatt
    Csak 4et
  • Kovács legény
    nemis
    nemvoltamott:)
  • Amon Serrano
    Pont most akartam belinkelni!

Azért elég erős felállásban állt ki a JCSR!!
  • mNzJean
    Vajon megtaláljátok e a 3 kakukktojást??

• Hatt
    Ahh értem, azt hiszem ez így korrekt. Godfather
  • lordjanek
    ő a keresztapám :P