172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
EN
-
A kérdés rossz...ki az aki nem szokott?
-
Én kvára szoktam,)) -
sör,bor,k.megy,stb...
Aztán káromkodni szoktatok-e, játék közben?
-
csakisasör:) -
Én is borozgatni szoktam meccsen. Ha nem tenném, hiányozna. -
van hozzá egy gagyi 100HuF-os füles,amire nemvoltak képesek szines bf2 logot nyomni,csak feketét, a lemezhez nemjár DVDtok csak szaros CDtok,és a magyarnyelvű leirást felejtsd el.
Ennyivel több a commander edition... -
igen, ilyenkor mindig beállítom a süteménykészítő-robot üzemmódot
ha jól belegondolok, már rég csinált nekem sütit
-
Ti akkor 2 oldalon is harcoltok LOL -
Szal akkor ellenetek jó taktika elhúzni a mecs kezdését, mert addigra illuminált állapotba kerülsz
-
DoctorStryker #70185 :)Áhh ha mi is tudunk menni a lan-ra krko mindenki hoz 1 kocka sört :)
remélem mire kezdőnek a cmseek nem fog elfogyni,
Én általában elborozgaok 1 meccsen -
Hiába röhögtök, játék közben konyakosmeggyet fogyasztani jó dolog.
Koschwarz te meg maraggyál csak csendben, akinek a felesége mindenféle finom süteményt készít a doktor úrnak a meccsekre. Ts-en meg csak a csámcsogást hallani, hogy hű de finomat eszek, mi meg majd éhen halunk.
-
Eltudom képzelni BF2 lanon majd konyakosmeggyet fog majszolni
-
ez valami régi mohaa-s urban legend
-
Igen az akaszjta a többieket is, ezért van sok helyen beállítva h pl 150 ping felett lehadob a szerver... -
lammaer #70180 Egy technikai kérdés: az tényleg igaz, hogyha egy szerverre belép valaki, akinek a pingje magasabb az átlagénál, akkor hazavágja a szervert, mert elkezd laggolni azoknak is, akiknek egyébként alacsony a pingjük? Nekem elég hülyén hangzik a dolog, de attól még lehet rá magyarázat :) -
lammaer #70179 Nekem sikerült pár hónappal ezelőtt használtan hozzájutni egy BF2-höz, és úgy tűnik szerencsém van, mert nem volt gond vele. A lényeg a CD-key, ha azzal nincs baj akkor biztos tudsz játszani, indithatsz annyi accoutot amennyit akarsz.
Tényleg, egy megbizható ember nem akar olcsóért megszabadulni egy SF-től? :) -
a global ban az amit gondolsz. ki kellene próbálni az eladónál, hogy fel tudsz-e lépni ranked szerverekre, de lehet, hogy van valahol a neten valami punkbusteres lista is a banolt játékokról, de konkrétan nem ismerek ilyet.
headset (mikrofon) hasznos, jó ha van, egyébként commander edition nem tom mivel több mint az alap.
-
az a konyakosmeggy miatt van
-
Laszlou #70176 Törölni nem lehet a régi accot?
global banolva??? ez meg mi? Minden serverröl örökre kitiltva? :)(csaknem
Hogy tudom azt ellenőrizni?
Commander edition a gém, csak a headset a plussz, vagy más is van?
Jó ez a headset? -
Én csak hallgatóság voltam, mert annyira megijedtem ettől az összeverbuválódott hordától, inkább bíróskodtam a hba-jcsr meccsen. De hallgatni is jó volt. -
Feltűnt nekem is a lagzás...az első néhány mp-ben annyira lagzottam, a tv toronyban nem tudtam bemenni a dupla szárnyú ajtón.
-
tegnap újpeccses szerveren sharqin láttam egy olyan légelhárító rakétát, ami úgy repült mint egy légy: össze-vissza.
+ új peccs óta, amikor egy szerveren először belépek már a konkrét játékba, kb. 5 mp-ig úgy lagol, mint állat, de mindig csak akkor, ugyanezen a szerveren a következő mapokon már jó, de ha átlépek egy másik szerverre, megint az első kör elején lagol
(most már közhely, hogy) EA+DICE
-
csak arra kell figyelned, hogy ne legyen global banolva a cd-kulcs. de egyébként annyi account-ot csinálsz, amennyit akarsz, nem kell elkérni a régi tulajdonosét. -
Nagydög #70170 Csinalhatsz nyugodtan uj accot, de barmikor hasznalhatja o is a serialt, aztan akkor szivas van. Csak megbizhato embertol javasolt. -
Laszlou #70169 Sziasztok!
Ha megveszem használtan a BF2-t, akkor mire figyeljek, illetve honnan tudhatom meg, hogy nem vernek-e át?
Az egészet nem vágom, kapok hozzá serial-t, de ha már az ember játszott vele online, akkor van acca is, azt meg lehet változtatni, vagy újat csinálni, vagy törölni?
És ha ő is játszik, meg én is?
El kell kérnem a nevét/pass-át, és azzal kell játszanom ezután?
Hogyan müködik ez az egész? -
nem tudja valaki T4CE Kissztaninak az MSN-jét? -
van olyan játék ahol így oldották meg, és ténylegesen megfordult a kép, a címére nem emléxem...már régi cucc -
köcce GBC meg ex-T4CE a beugrást. remélem jól szórakoztatok ... -
jaja 2 meccset toltunk párhuzamosan ezt a gyakot a C ellen, az újoncok meg a H[BA]-s meccsen mutatkoztak be élesben.
azért a cb16 5. helyezettje ellen alig volt durva. volt aki még nem is látta a pályát ;)
mindenesetre mashtuuron legalább egy kicsit megszorítottuk a Conflict-et, de nem egy magyar szinten vannak az tutti. -
Landor #70164 a színfalak mögött mindig megy az okosság..
-
ahogy látom, durván vereségre is álltatok :DDD -
ahaa, akkor ezt sefteltétek a tsünkön :D
olyan összkláni bekempelés volt fennt, hogy csak néztem (ratyi runningtól kezdve, landorig mindenki fennvolt :D) -
tényleg 4 az -
Csak 4et -
nemis
nemvoltamott:) -
Pont most akartam belinkelni!
Azért elég erős felállásban állt ki a JCSR!! -
Vajon megtaláljátok e a 3 kakukktojást??
-
Ahh értem, azt hiszem ez így korrekt. Godfather -
lordjanek #70155 ő a keresztapám :P