172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
te állításod szerint egy jó tankos vagy én pedig a LEG jobb transzportkirálymájerspíler
-
keress egy GameOver (vagy valami ilyesmi
) nevű gyereket itt az SG-n ő on-line szokta nyomni a demo-val ő sokat tud segíteni meg rengeteget tanulhatsz tőle
-
Rambó nektek muszály mindig elnyerni a tahósági érdemrendet? -
ha mar transzportkiraly nem lehetek...
-
-
Landor #70391
-
Mario Forever -
Janek próbaidőn van, de inkább felvenném az első 10 private -ot akivel találkozok mint téged. -
TS Zolly #70388 Gyik=FAQ -
Csasztok...most szedem le "tort" BF2t, es eddig sosem toltam se Bf1942-t, se BF2t, csak tgnap bf2 demoval singleben...hat, rajottem hogy egy ....vajó játékot hagytam ki eddig, szal, a lenyeg az az, hogy jolenne vele online nyomulni, ha valaki esetleg valamifele helppel kisegitene, assetom hogyan kell BFel online tolni, ja, es tört, ha valaki segitene az faszas lenne 

-
Landor #70386 Degec
-
petersz #70385 Azért az is egy túlkapás imho. Egyszer volt hozzá szerencsém, kubra damon spec ops voltam, naná mentem robbantani, az amerikai cuccok ott vannak a foglalhatatlan főbázis mellett. Jön rám az ellen, visszalövök persze és robbantásig le is roskad 3 katona. Végül lelőnek, de örültem magamnak, hogy nem volt rossz akció, erre látom, hogy minuszba vagyok gyalázva camp miatt. Megjegyzem, eszem ágában sem volt kempelni. -

-
Mester01 #70383 
-
És mennyi csíter Wolfguy 1-2-3 ... stb stb én se tudom követni, vagy nem is akarom??.... -
David2006 #70381 jah, van már minden
-
Ehhh mennyi Janesz, Faresz, Gabesz, Janek, Jancsik, nem bírom már követni.... -
David2006 #70379 ha már itt tartunk ki az a Faresz?
régebben őt se lehetett látni
-
lordjanek #70378 nem. én janek vagyok január óta és az is maradok -
Azt vágom hogy jancsik néven te játszol.De most feltűnt újjonnan valami janesz a szervereken( má' nem szivarásból
) de az nem te vagy ugyancsak.
-
Bakker, nemáááá ... Keressen magának valamit, de ezeket hagyja ki ... Azért vagyok boldog a Lock-on-al meg az Oblivionnal, mert azokhoz nem elég a 20-as IQ ... erre ez lesz ...
Külgyed inkább ... Máriózni ...
-
Viszont a "Leggyakrabban Valtozo Logo" dijat siman megkaphatja :) -
lordjanek #70374 reménykedj -
Polemius #70373 Még egy klán ahonnan kirúgják?
-
David2006 #70372 azért nem látod a GS.bf2-t mert csak mi szoktunk általában public-ozni:D -
David2006 #70371 A ~LoB~ nemrég alakult, ugyanis páran kiléptünk a GS-ből és alpítottunk 1 új klánt.Janek pedig még próbaidőn van, sok más emberkével eggyütt... -
-
TÁRGYTALAN 
amúgy ha jó tankosra vágytok akkor ittvan ez a csávó ő azt képzeli magáról hogy jó tankos azt nem tudom hogy eladta -e már lelkét valamelyik brigádnak de az önbizalma meggyőző
-
a szavazas egy baromsag,a parancsnok ad nekem egy utasitast,de nemtok menni,nyomom a pagedownt,erre irja,hogy vote no
aztan akkor latom,mire szavaztam...amugy itt a kempelesrol volt szo...ha nem lehet jarmuvet hasznalni,akkor minek bf2?ott a CS... -
De mustár city-n problémás mert ott minden bázis elfoglalható!
Azt meg szerintem hogy ne lehessen használni járműveket csupán megegyezés kérdése. Ha a többség bele egyezik és jön egy f*sz akkor azt egyszerüen ki kell szavazni és kész! -
McKalton #70366 Aha. És akkor a gs.bf2 név eltűnt??
Egyébként Janek neve mellett "p" betű van szal még próbaidő -
a géesbéefkettős májerek összeálltak ilyen albertófélékkel engem is megkörnyékeztek de legépeltem az összeset aztán bekussoltak
-
McKalton #70364 Janek az a ~LoB~ klán ez milyen klán? ez egy új klán, mert látom sok ember neve előtt?? -
dehogy...akkor minek jatszik? -
Ilyen nálunk sose lesz. Mindenki oda fog menekűli repcsivel vagy helivel... Nem jó megoldás -
gratulalok,micsoda teljesitmeny az eppen odaszuleto embereket meszarolni.
"Én folyton kempelek, és nem ég a pofám miatta .... gyerek ez háború"
ez mekkora faszfej duma...ha ez haboru szerinted,akkor egyszer ha megdoglesz,vedd mar meg ujbol a jatekot...szerintem ez egy jatek,szarasig lerohanni az ellent,de azert egy kis etikat vigyunk mar bele...ezert kene szabalyozni hivatalosan is...az ilyen lamak miatt -
Ez a része nekem se tetszett de sebaj:) A többi korrekt:D -
McKalton #70359 Egyébként van egy úgynevezett Anti-BaseCamp Script amit ha rázuz a szerver üzemeltetője a szerverre akkor ha bemész el nem foglalható bázisra és megölsz egy embert akkor -8 pontot kapsz azaz punisht!! És igen megondolná az ember a BC-t 
-
Remélem összefutunk 1 szerveren és majd hozzásegíthetlek hogy megváltozzon a meglátásod
-
McKalton #70357 Nyugi srácok legalább nem lesz BF2142. Ez is vmi 

Bár egy vmit nem értettem a nyilatkozatban:
"This essentially means there will be nearly no profit made, so I will not be able to make my car payments on my Ferrari 599 GTB Fiorano vehicle. Any users interested in this car in buying this car, please contact me."
Nekem ez nem ennyire poénos.