172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
hanem? -

-
Venni kéne megint...fincsi...
-
Maradj a konyakosmeggynél :D! -
Srácok ma nem "beszólok Running-nak" nap van.
-
majd talira viszekneked haboskakajót
-
Hétvégén ismét megpróbálkoztam a sörrel, hátha megszerettem tudatalatt, de nem. Megittam 1 decit és rájöttem megint kell 3 év pihenő hozzá.
-
inkább
!
-
FaRockHUN #70509 Valószínű, az lesz a baj, hogy nem eredeti a cd kulcsod és amiken idáig játszottál tört szerverek, még nincsenek patchelve....
Tehát lehet, hogy vissza kéne rakd a régi patchet, egy BF2 újratelepítéssel... -
Kell a bünti flémért?
-
Kés villa olló ...
!
-
lekésellek vazze...
-
TS Zolly #70505 Maki 
-
láma
-
az az incremental -
nem is 300 mb-os az 1.22-es, csak 9 vagy mi
-
Akkor nem pirossal mutatná te eggyügyű...hanem cd kulcs miatt nem menne neki.
Szerintem még1x tedd fel 1.22-t. De a 300mb-set. -
x akta 
, de talán azért, mert nem eredeti
-
Bendo83 #70499 Sziasztok! Nekem egy olyan problémám lenne hogy ha neten játszok akkor a kedvenc szerverek menüpont alatt majdnem az összes szervert pirosan jelzi, mintha nem mennének közben mennek, egyedül a |BMK|szervert mutatja normálisan nekem meg az ANTIK szerverek lennének fontosak hogy lássam az adatait. Bf2-öm nem eredeti,1.22 patcch van fent + punkbuster update (mert régen mindig 30mp után kivágott punkbuster miatt a játékokból). Előre is köszi a helpet! -
Jó volt az, csak idő idő az is. Mindenesetre heti egy-két futam belefér, ha több nem is. Majd meglássuk h alakul. -
McKalton #70497 Látom Runing hogy eszközöltél némi változást a Race War honlapra. És remélem hamarosan beindul a verseny újra. -
Ilyen oktatás kellene nálunk is :D ! -
ez mekkora már 
bárcsak a magyar királyi rendőrségen is bevezetnék ezt...
-
jaaaa, én sose vettem vizeletmintát 
-
nézzenek oda a kínaiak sem akarnak lemaradni, folyamatosan gyakorolnak! DDDD
-
Nem békülök...
-
Emlékezet kiesésed van, vagy tudathasadásod, hogy nem emlékszel 6 évig nyomozó voltál barátom? A nyomozók pedig vizeletmintákkal is foglalkoznak...
-
ezt nem értem, de biztos sértésnek szántad, úgyhogy 
-
Szerintem jobb lenne, ha vizeletmintáiddal foglalkoznál inkább...mint a régi szép időkben.
-
kecseg 
-
inkább egy sminkkészletet vigyél, azzal több "barátot" tucc szerezni odabenn 
-
Hát mikor reggel jöttem gondoltam pakolok fürdőrucit, meg strandpapucsot...
-
akkor elnéztem, sry, de ha a maira nincs elég ember, akkor leszek
(az rszvsz már úton van, úgyhogy csomagoltasd anyukáddal a fogkefét, levélpapírt, meg a váltás bugyit
)
-
Rosszmodorért segges jár jóbarát... 
-
Barátom tegnap volt és be is jelölted magad és basztál jönni. Már mondtam ezért pihenő jár. Utolsó volt a tegnapi, arra nagyon ugrok, ha az embereket nekem kell összevadászni a meccsre. -
jólvanna, akkor b@sszameg
-
Ja egyébként valszeg az inf kupa végén ismét elindítom az autóversenyeket. Vagy már előtte ha kiesik a csapat és jobban ráérek. Ha lesz elég ember akkor megy majd megint rendesen, ha nem akkor végleg leállítom. -
mivan? nem emléxem, hogy tegnapra meccs lett volna írva. (vagy igen?) 

ma, meg ezen a héten, végre tudok jönni, úgyhogy ne szivass, mert küldöm a belső elhárítást
-
jóvanna 
mikor pubik voltatok, ti is minden beszólásra ugrottatok, majd mikor kifejlődött a szürkeállomány, akkor rájöttetek, hogy nem kell minden szart benyelni. így értettem, vaze.
-
Őőő igen, gondoltam rá, hogy lezárom az oldalt, csak lusta voltam.
Koschwarz neked meg jobb lenne ha inkább jelölnéd ha nem tucc meccsre jönni, mert tegnap kaptál jutalomból 1 hét kényszerpihenőt.
Erdős úr, megengedtem volna h tegezz...hm...