172102
  • mackosajt
    Te! Figyu már!

És az megszűnt csapat honnan született? Nem úgy kezdődött, hogy valamikor publikoltak?
  • mackosajt
    Ne szójjá be!
  • Fujiryu
    Te meg értsed már meg, hogy nem a publicból vadásznak emberekre Dávidék.CSS-ben sem a publicból vadászik egy top csapat ha valaki kilép és hozza fel arra a szintre ahol ők vannak...Olyan embert keresnek akinek megszűnt a csapata és közel azonos szinten vannak.
  • mackosajt
    Hát de az előbb még arról sírtak, hogy nincs utánpótlás. Ééérted?
    De ilyen mentalitással nincs is értelme.
  • Bogdogege
    Mit vársz egy Opelestől
  • n003
    én bennevagyok :D eza kórda úgyis ulow banda ...

bakker flém van és pont nincs időm irogatni :(

Fuji:
    halkan megkérdezném ha annyira nem lehet tanulni ulow bandátol hogy nem érdemes kiállni velük gyakolni akkor az Eye - aminek az általad pátyolgatott keni is tagja - vajh mért gyakwarozott ellenünk oly sokszor?
  • HTS s3rg1nh00
    nem kell "utánpótlás",nem olyan hosszú 1 játék életciklusa sem,mint egy emberi generáció.
  • HTS s3rg1nh00
    kezdem úgy érezni,hogy szándékosan nem érted.
  • mackosajt
    Neked vicc...

Akkor hogy lesz utánpótlás? Majd jön Mary Poppins és suhint egyet a pálcájával?
  • mackosajt
    Te egyből pro voltál?

Nem erre van, nem erre van... akkor a jelek szerint csak arra, hogy lámuljunk, mert fejlődni csak úgy lehet, ahogy TI.
  • Fujiryu
    Ahahah.Te honnan veszed, hogy mi nem segítünk publicon?
    Meg egyáltalán elég naiv vagy ha azt hiszed, hogy akárki jótanácsnak venné azt hogy megmondod neki publicon hogy helizzen.Megsértődne ennyi.

Nem célunk kiemelni embereket és tanítani, hogy utánpótlás legyenek.Nem is lehet, mert idáig nem egy-két nap eljutni.Ez nem olyan mint a wow, hogy egy lvl 80as karakter lebasz mindenkit és te kapod az xp-t.Nem lehet tanulni más helyett.Mindenkinek magának kell eljutnia egy szintre.Forma egyben sem az van, hogy a 8 éves gyerek beül egyből az f1-be.Megvannak a lépcsők. Gokart-f3000-f3-f1.Ugyan így BFben is.public---------nemzeti csapat

Nem lehet mindenkinek segíteni.Aki kér segítséget kap tanácsot ami segít neki a fejlődésben.Ennyi.Ennél többet nem lehet csinálni.

Az meg hogy publicon keressenek utánpótlást az tényleg egy vicc :)
  • Livius
    Nah nagyon helyes, végre.
  • Livius
    Csak mondom neked hogy most jelentkeztünk az új ladderba CB-n meg egy új kupára, valószínű van időnk erre. De értsd már meg a public az nem erre van.
  • Verzoo
    Én most szervezek egy csapatot Janekkel, ha valakit érdekel irjon privit
  • mackosajt
    Még nem. Lehet ez a baj?

Amúgy ha a betűhiányokra, meg elütéskre akarna valaki basztatni, akkor szólok, hogy a jelek szerint lassan beadja a kulcsot a billentyűzetem, mert szegény lassan 5 éves, és sokat van használva.
  • Fujiryu
    Át lett adva.Meg lett mondva, hogy ha akarnak csináljanak csapatot a kettő elfér egymás mellett.Több csapatnál van így, hogy két különböző lineup van cqra és infre.Az ESL hibája, hogy ugyan abban a csapatban kell lenni.
  • Bogdogege
    Te most ittál?
  • mackosajt
    Na, már te sem érted.

Nem azt mondtam, hogy mindenkit tanítsanak meg, hanem amikor épp nem készülnek valami nagy dologra, és van idejük (gondolom, így, hogy nincs válogatott, talán akad), na meg mecssek utáni levezetőnek mondjuk, vagy egyéb esetekben a jelenlévő lámáknak magyarzhatnak. Nem csak röhögni kell.
  • mackosajt
    Nem baszom meg, és hidd el, nem érdekel mit nyertél... amiket itt írkálsz, azok után pláne. Bocs.

Azt próbálom magyarázni (ÉRTELMEZD), hogy ha bemész egy publikra, akkor ha azon a qrva VOIP-on valaki kérdez, ne az legyen a reakció, hogy némítod, vagy ha beülsz mondjuk egy helibe gunnernek, akkor ha látod, hogy béna a pilóta, magyarázd el neki, hogy lehetne jobb.

Anno Bullibrummeren sniperkedtem sokat (igen, lehet zúmolni), kezdetben rohadtul nem tudtam, hogy a picsába bírnak a WO0kie-sok kilőni 400 méterről a bokorban, aztán mikor látták, hogy nagyon nem megy, megtanították. Szépen elmagyarázták, hogy mit és hogy, és láss csodát, gyakorlás után sikerült nekem is meglepnem őket is.
  • HTS s3rg1nh00
    nem arról van szó,hogy ki keresett meg kit,hanem arról,hogy most nem kezd mindenkit vezetni tanítani.
    egyébként meg várhatod nyitott szájjal a sült galambot,de az nem fog jönni.az élet nem így működik.
  • mackosajt
    kérdezd meg a menedzserét, hogy ki keresett meg kit, vagy Hamilton esete?

jó, ne nézze állandóan a publikot, de akkor ne szólja le őket, ha nem is segít, csak fikázni tud.
  • SigS

• Fujiryu
    Bazdmeg.Most szerinted oda kéne menni minden magyar emberhez aki megvette a BF-et, hogy Szia! Én jól játszom, nyertem ezt meg azt, arra gondoltam, hogyha kell akkor segítek?

Nem így működik.Aki kéri anak segítünk.
  • Livius
    Akkor én megmondom neked erre mi a megoldás. A megfelelő kommunikáció ezekkel a publik playerekkel. Ami a két nagyon hasznos BF2 oldal feladata lenne. Már régen elmondtam hogy azokata játékos interjúkat régen erre kellett volna felhasználni hogy a mezi playert megfogja az hogy ő is elérhet nagy dolgokat. De ezek nem ezért készültek. A magyar oldalakon semmi hír külföldi kupákról, csapat hírekről, LAN-okról, pedig volt is nyáron LAN, ahol volt BF2. Csak a szánalmas mod videók mennek, meg a soha el nem készülő új BF videói, nah meg a elmaradhatatlan magyar cheater vadászat.

Már mutattam milyen a svédeknél a BFHQ.se, olyan egy ilyen kommunikáció a playerekkel, vagy pl itt a www.counter-strike.hu ők is nagyon jól csinálják ezt.
  • HTS s3rg1nh00
    tudtommal Michael Schumacher sem tanít mindenféle jöttmentet autót vezetni,vagy igen?
  • DoctorStryker
    Livius én kb az utóbbi 2 évről beszélek. Akkor megvolt a HEG s mindenkit lenéztetek. Amikor lehetett volna kinevelni embereket. De hát a fene nagyképűség. Mert egfy caspat vezetésének az utánpótlásra is gondolni kell. Mert gondolni kell a jövöre mert ő se lehet ott mindig.
    S nem támaszkodhat állandóan azokra az emberekre mert ők sem lesznek ott mindig s a stafétabotot mindig átadni a legmegfelelőbnek, amikor átmentetek COD-ra akkor azoknak kellett volna átadni akik még maradtak s nem csak ide-oda lézengenek.
    Az inf s con kétté kelett volna venni s nem egy kézben más 5 emberrel játszani amiben csak 1 vonalban végig kell menni a zászlótól zászlóig egy pöttyet bonyolult annál.
  • HTS s3rg1nh00
    nem is az a dolguk bazeg,hogy publikra járjanak mindenféle faszláma közé nézegetni ki hogy helizik,hanem a kupákon részt venni,arra gyakorolni
    btw tudom senkit nem érdekel,de anno a HEG indulásakor én is részt vettem egy gyakon a Wilda ellen(aki ismeri őket ismeri,aki meg nem:a legnagyobb lengyel csapatok közül az egyik),aztán kilógattak,mer' a skillel még túl sok gond nem is lett volna,csak egy sírós 16 éves kissrác voltam...most meg már az a kevés skill sincs meg,viszont a sírás megmaradt

ad:ha NETÁN valamikor az elkövetkezendő pár napban egy délután lámaképzőt tartanánk,jönnék én is,csak írjatok itt egy pm-et,vagy ott a [email protected] msn cím
  • mackosajt
    nem böfögte, de mint rutinos vén váligatott űberhcpro, ha azt akarod, hogy az újak is elismerjenek, talán ereszd lentebb az orrod...
    vagy ne b@sztasd a képességeiket. Én sokkal többre nézem pl. azokat, akik képesek akár esni-kelni a kezdőkkel, csak a segítség miatt.
    Ph-n megtalálod őket. Nem válogatottak, lehet nem is olyan prohc a tudásuk, mint nektek, de képesek a kezdőkkel is játszani, pusztán kedvtelésből, akár tanítás keretein belül is.
  • mackosajt
    jah, keresnek, mert nem tudják, kit lehetne meghívni.
    Ergo, fingjuk sincs a publikok képességeiről...
  • Livius
    De könyörgöm szerinted nekünk el böfögte valaki hogy, hogy kell a zászlókat húzni? Ismétlem rengeteg fragmovie van, értelmesen tanulni kéne belőle nem a cheatet keresni rajta, jah és aki még nem tudná ez a homemade NC-t ESL live streamel adják. Akár megnézhetitek majd a Sweden - UK mecset is. Élet halál mesc lesz az UK nak mert a csodálatos csoportok révén a sajátcsapdájukba estek és ha nem nyernek a top Svédek ellen akkor viszlát homemade kupa. Egyébként publik soha se arról szólt hogy mindeki segít mindenkinek, ott szarjákl le a legjobban az embert a TK-al a J10-ért meghasonlókért.
  • HTS s3rg1nh00
    meg ha jól emlékszem,volt is itt hirdetve,hogy a conq csapatba helist keresnek
  • HTS s3rg1nh00
    de ez itt nem így megy...ez egy játék,és nem a való élet
  • mackosajt
    Azért mondom, hogy hülyeség, mert elhatároldótok a publictól, ahonnan pedig ki lehetne emelni a tehetségeket, meg fejleszteni a népet.

Valahogy a való életben is az van, hogy a hülye menedzser Brazilban jár az utcán, és figyeli a srácokat ahogy fociznak... aztán kiemel közülük párat, és segít neki fejlődni...nem várja meg, amíg odamegy hozzá a srác, hogy bácsi kérem, legyen szíves...
  • mackosajt
    Szerinted, elnézve a "ulow" szintű publicot, akikből lehetne utánpótlást nevelni, csak nekem kellene segítség?

ÉRTELMEZÉS! Egyetemen ezt nem oktatják?
  • Livius
    Milyen kupában? CB 8v8 laddere gondolsz ahol max 8 an vannak semmi top csapattal, ESl vann night cupok, kupák ott minidg megtellik a létszám ájusban volt legutobb a 8v8, CoRDHA ki is esett egyből.
  • Fujiryu
    De azt ne várd, hogy ha aztmondod hülyeség amit mondunk akkor tovább segítünk.Én fragmoviekból tanultam meg helizni.A saját fragmoviemból jöttem rá mi a szar abban ahogy infantryzom.Sokat lehet videokból tanulni,
  • mackosajt
    Mert aki idejön segíteni, annak te is meg a keni is csak annyit böfög: új gép...

Szerinted? Amúgy miért kell kérni? Tudjátok, melyik szervereken jástzik a sok publik magyar láma, csak be kell menni, ha hiányzik az utánpótlás.
  • Fujiryu
    Ha akarod segítünk.Mondd el mit akarsz és segítünk ha tudonk.
  • Fujiryu
    Érdekes módon van aki képes segítséget kérni.Sydac kifejtette már máshol, hogy ők mindig kaptak segítséget amikor kértek.Kérni kell.Senki nem kért innen segítséget.Egyszer sem.Mi a fenének kéne akkor segíteni?
  • mackosajt
    MI a rákért jó fragmúvit nézni, mikor a gyakorlat teszi a mestert jobb?

Ha leeresztenétek azt a qrva magasan hordott orrotokat, és képesek lennétek újra páblik lámákkal játszani, és esetleg játék közben elmagyarázni, hogy mit és hogy, lehet lenne értelme felnézni rátok.
    Ám mivel mi páblik lámik nem a kezdetek óta játszunk, és nem vagytok hajlandóak segíteni, csak szapulni a tudásunkat, vagy tudástalanságunkat, így ne várjátok el, hogy a szapulások után tiszteljünk titeket.