172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
:D, de csak vki mondjamá meg, beszologat?, vagy mi a szar?"Finomabban? Faszakalap bundaban, rizzsel :P"
-
Polemius #70757 Persze, mondja, hogy meg akar változni. Ha tudnád, hányszor mondta. Aztán meg is változik. Majd jól szembeköp, még ha most nyalizik is nektek.
-
Finomabban? Faszakalap bundaban, rizzsel :P -
TS Zolly #70755 LOL LOB -
Polemius #70754 Majd rájöttök miért utálja mindenki. 
Mondanám, olvass vissza de annyi néven szerepelt már, meg sokat is kellene olvasni. Ha mégis megteszed, akkor freddy, albertó, janek, jancsik neveken találod, meg már nem is tudom miken még. -
valakivel összehozhatnánk vmikor a héten egy gyakwart(infantryt), vki??? -
Meow kérlek finomabban... -
mondjuk én nem sokat beszéltem vele, de hát ti tudjátok, ako nem szoltam
-
De most kajak mé utáljátok enyire Janekot, arra nem is gondoltatok hogy meg akar változni?, csak mindenki örökké basztatja.?????:D 
-
Szerintetek ki lehet kapcsolni a tutorial szövegeket, mert újraraktam a gamét és megint minden hülyeséget elmagyaráz a játék ha belépek egy szerverre... -
Juhéjjj bent vagyunk a továbbjutó csapatok között. 

-
LO-LO-LO-LOÁL JÁNOS!!!! 
Azt tudom van jófej a LOB-osok közt pl Csaba67 vagy ferencfarkas.
-
megkérdezhetem mekkora az átlagéletkor? -
ha "kicsit" visszaolvasol láthatod ki dobta össze neki a képet
-
Ne droidozd le a ~LoB~ -os fiukákat, MERT eljön az idö mikor csak MINKET fogtok ismerni: A CSATAMEZÖ URAI, találkozunk mi még:D, degecc , mé utáljátok enyire janekot
????
-
Továbbjutó csapatok:
I. csoport:
1. 7th
2. GBC*ET
II. csoport:
1. FRX
2. HTS
III. csoport:
1. JCSR
2. HBA
IV. csoport:
1. Horda
2. GBC
Negyeddöntő meccsei:
7th - GBC
FRX - HBA
JCSR - HTS
Horda - GBC*ET -
Azt alapból hozom, lőré nélkül 
-
Azt hiszem nálunk van tagfelvétel!
-
Üdvözlet az uraknak! Ismeritek ezt a csajszit ?
Még nem is láttam ebben a topicban, nem veszitek be valamelyik csapatba ?? A képek szerint nem szereti a kempereket...

-
Te így képzeled el Albertót?? :-) 

-
báncsuk még egy kicsit albertót 
debil gyerek -
Köszönöm a helyesbítést én nem voltam semerre sem tájolva egyszerűen nem tudtam hanyas a cipő, én azt hittem Janek végső elkeseredettségében (mivel elküldték mindenhonnan)csinált magának egy klánt ahonnan biztosan nem rúgják ki mert ő a főnök 

Csimbirimbiriiiim
Szeva Rotyii i i i , ha már a tablettás szarokról mesélsz akkor a fülbenyalásaidat is elemezhetnéd ami a tablettásborók eredménye szokott lenni hi hi hi hi -
Én már nem értek semmit.:S -
Ja, elfelejtettem: Csim-birim-biriiiiim
-
Szeva Rambicsek
-
Azt hiszem el vagytok kicsit tájolva!
A GS-ből kivált emberek alapították a LoB-ot (Lords of Battlefield) klánt, ahol Janek még próbaidős! Tehát Janek-nak köze nincs a LoB alapításához szerintem! -
uwu a ruhád az FTP szekrényemben figyel, nem akarod leölteni magadnak??
-
BF2 megye Lordjai.... -
És miért léptek ki a "Droidok"? Lord-os fiúk lesznek ők is 

-
Megint tabletázik mindenki :DDD -
Ne marakodjatok ennyire makik....
-
Mi folyik itt!
Mindenki össze-vissza, jobbra-balra!
-
Most erre nem értem én hogy mit mondasz?? He! Nem nekek mondtam
-
Félre ment erre ez üzidre akartam + reagálni #70719 -
Félre ne érts, gratulálok a meccshez! Csak mondom ha jól tudom, kilépett egy pár
a gsből! Most nem azt mondom, hogy nem vertétek volna meg őket...na! Há nem kell mindjárt...
-
Na menjél a víz alá
-
Miva? -
Ha jól tudom, ez már nem az a gsbf2! Kiléptek a droidok....
-
Ááá. szóval te kommentelted a hírt az oldaunkon!
-
Egy bulin az egyik haver majdnem kinyírta az egész bandát! 500(!) Ft-ért vette a 10 lityit, mint utóbb kiderült
Az igaz hogy az ominózus bulin nem voltam ott, azért a következő összeröffenésnél 1 EGÉSZ ÜVEG guttalaxot nyomattam a sörébe.
Befosott rendesen! Négy órán keresztül nem mert felállni a a padról! Érlelte a rostokat!