172102
  • Running
    Részlet MEOW tollából az oblivion topicban. Egyszerűen imádom olvasni a hozzászólásait!

"Maradtal volna a BF2-nel, ott nem kell olyan bonyolult mondatosszefuggeseket feldolgozni, mint pl. AMIG, es MIELOTT. Tehat leirom erthetoen b+ -hogy a stilusodnal maradjunk - AMIG nem vagy vampir, csak a betegseget hordozod, ADDIG meggyogyitanak a templomban. UTANA azonban mar NEM. B+. Erted?"

"Teged az iskolaban minden nap leszopatnak, vagy mitol vagy ilyen zavart? :D"
  • Robogo
    Na leírok valamit a GBC és a GBC*ET-ről.A HUNkup elött megbeszéltük klánon belül,hogy sokan vagyunk a klánba pontosan 28-an és ez nagy gond lesz az infrantyba,mert szinte mindenki akar játszani és ugye sokan vannak olyanok akik nem igazán jók infrantyba nálunk.És ezért elhatároztuk,hogy indítunk egy infranty csapatot meg egy sima csapatot.Az infranty csapata 14-en vagyunk ezek a a GBC-ből az infrantysok,aztán indítottunk egy sima GBC-t ebbe meg az összes GBC-s azaz 28-an vagyunk.De sajna nem ment ez így,hogy a GBC*ET-be csak az infrantysok játszanak,mert eddig a GBC*ET-be is mindig játszottak olyanok akik nincsenek is benne.Szóval eddig ugyanazok nyomták a GBC*ET-be a wart mint a GBC-be.Szóval ugyan az a kettő.Nálunk sajna nincs olyan hogy kezdő csapat.Sokszor van olyan,hogy váltanunk kell annyian jelentkeztek,sőt szinte mindig ez van és sajna a jó infrantysokat is le szoktuk váltani.:(De különben szerintem össze tudnánk hozni olyan csapatot amivel tudnánk nyerni bármelyik klán ellen,de ha nem is nyerni akkor jól megszorítani a klánt.
    Na ennyi lenne.
  • koschwarz
    na most akkor mongyátok má el miért? joebacsi hangja sekszuálisan izgató? vagy rajzfilmfigura hangja van? vagy olyan mint dartvéderé?
  • Zs0lt1
    ezen abszolut nem csodálkozom :D
    bár én akkor éltem át ugyanzt, mikor élőben hallottam a hangját először :DDDD
  • Robogo
    Mi mi miiiiiii!!!!!Csaba67,Danee meg mások úgyis fel vannak nekem véve msn-be majd akkor velük megbeszélem,hogy melyik nap is nyomjuk le a gyakwart.
  • koschwarz
    rátapintott a lényegedre, ugye?
  • Running
    Asziszed vicces vagy? He?
  • Mester01
    Háááát nekem nem ez volt az Lképzelésem :)
  • koschwarz
  • sector512
  • Me0w
    Lehet mar hallottad a hangot maskor es osszetarsitottad a szorito erzessel a vegbeledben? :D
  • koschwarz
    asszem neked is kéne egy ilyen kis tabletta...

• Running
    Képzeljétek tegnap hallottam Joe hangját TS-en, tisztára transzbaestem, összezavarodtam, és beszart a mikrofonom....mi lehetett ez?
  • koschwarz
    az érdeklődőknek mondom, köszönöm jól vagyunk, a hangok is megmondták, és egyébként egy ilyen kis tablettátot szoktak a tejbegrízembe keverni, mert azt mondták attól lenyugszom
  • joebacsi
    koschwarz ha kiderítetted milyen anyagot kapsz pluszba a kajádba, dobj már át egy kisebb mennyiséget, biztos jócucc lehet :D
  • Steve79
    A tegnapi kókuszgolyó lehet a hibás

Amúgy akkor énis a sima Hordában maradék... "Te, macskabérenc!" -a tegnapi riport után... -
  • Running
    Koschwarz neked tudathasadásod van és emellett teljesen elmebeteg is vagy. Tudtad? Vagy anyu valamit belefőz a kajádba? Kérdezz már rá lécci.
  • koschwarz
    én azt hittem, már elértük, csak az volt a taktika, hogy úgy teszünk mintha még nem értük volna el
  • Boxer HUN
    Pedig tudnád önnmagáért is utálni...
  • koschwarz
    egy eséjt megérdemel, de egy esélyt nem
  • koschwarz
    meg tuggyuk verni a gbc elitet?
  • koschwarz
    én csak azért "utálom" albertójaneket, mert mindenki utálja, és egy birka vagyok

• koschwarz
    én a hordában maradok, kecseg
  • Boxer HUN
    Monjuk az tény, hogy folyamatosan fejleszti magát a játékra,.... csak az a bökkenő, hogy mindezt a saját, járművekre várakozó csapattársain teszi. (akár éles játékban is, mikor már számolja a pontokat).
  • Running
    Végre elmondhatom a nagy hírt. A Horda elsődleges célja az, hogy elérje a 7th csapatának bf2-es tudásszintjét! Köszönöm a figyelmet.
  • Amon Serrano
    Hát miért, milyennel kellett volna, a tietekkel
  • Amon Serrano
    Így van, egyszer csak sikerül az a győzelem!
  • Hatt
    Ez a stratágiai visszavonulás hadművelete.
  • Amon Serrano
    Leginkább kis takonygolyókkal!
  • Amon Serrano
    Nálunk pl csinált olyat, asszem Horda alázott minket épp, és mivel látta, hogy már nincs kiút, lelépett a szerverről éles infantry meccs közben? Mégvalamit?:)
  • Hatt
    :D
    Ne legyél, álitólag mind a 2 csapatot ugyan azzal a névsorral regelték szal mind1. Nekünk 20x kell majd megküzdenünk velük...
  • Running
    Horda is két felé fog bomlani legközelebb.
    Horda elit = a talpnyalóim
    Horda = az ellenálló makimajmok
  • sector512
    lol
  • Running
    Egyik csapatba mennek az elit alakulatosok, a másikba meg a klotyótisztítók?
  • Pharolas
    Kiv leszek majd a GBC és a GBC*ET játékosi leosztására
  • ERykk
    Ha jól emlékszem, akkor több esélyt kapott mint amennyit megérdemelt volna, szoval erröl ennyit...
  • Mester01
    Szeriten BF2 helyet másal kéne játszania.
  • joebacsi
    jah és heppi börzdély gergod-be meg admiral chrisbe
  • joebacsi
    nem
  • hungaryydani
    szóval szerintetek 1 eséjt se érdemel meg???