172102
  • mesor
    Gulf, Karkand, Peninsula, Mashtuur!
    Csak hogy még egyértelmübb legyen! :P
  • Running
    Ja csak 4 inf map közül lehet 1-et választani, akinek ez nem volt egyértelmű.
  • uwu
    Nem kezdtünk ki titeket. Ti hoztátok a bajt magatokra.
    Az hogy 7th lettünk el lett fogadva hivatalosan (megtehették volna, hogy nem engedik meg), a ti kis szabálytalanságotokról viszont nem tudott senki, egészen tegnapig.
    Csak pofátlanul le akartok járatni minket, hogy ez az aljas 7th minden szabályt be akar tartani.
  • joebacsi
    az sötét testvériség te másik alma...vazzeg hogy a f@szba kövessünk így mózesként, ha még eztsetudod??!
  • McKalton
    Az egészben a legjobb, hogy a fő probléma mellett el akartok siklani és most elkezdtek minket köpködni olyan dolgokkal aminek a fele se igaz. Ráadásul semelyikünk sem akar titeket diszkvalifikálni!
  • Zs0lt1
    nna ősbf-es köcsög :DDD
  • joebacsi
    áhh látszik mind sok ratyi vijetnámos
  • McKalton
    De a bizonyíték Runningnál van képekkel igazolhatja, hogy semmilyen Boxer nevezetű egyén nem játszott az infantry cupában
  • Me0w
  • Zs0lt1
    Jean, te nem akarsz elmenni politikusnak?
    a csúsztatáshoz és a ködösítéshez már rendesen értesz.
  • Hatt
    Na ezen jót röhögtem:DDDD
    Jean ha legalább igazat írnál és lenne alapja de az biza nincs.
    Boxer nemrég lett tag, ő nem játszott egy infantry meccsen se. Legalábbis ami a kupához tartozik. Az hogy gyakokon játszik ahoz nem hiszem hogy sok közötök van.

Névváltás. 7th-eX... Lecseréltünk 2 betüt 3-ra.
    1 név lett modosítva a leadott listához képest 3 nappal késöbb kb az pedig Micimacko bekerülése. Ő se játszott csak a listába kértük be mert akkor úgy tünt lehet játszani fog velünk.

Nekem mind1 mit képzelsz vagy hiszel, nem szeretném lerombolni benned az általad megalkotott képet.
  • McKalton
    Te tud milyen hülyeséget írtál? A boxer még nem is játszott éles meccset ezidáig velünk. Az infantry kupa utolsó 4dik mérkőzését lassan 3 hete lejátszottuk. És ő még akkor tag se volt csak próbaidős [#nevetes1
  • Running
    Infantry kupa továbbjutók figyelem:

- Minden további meccsen már egyenes kiesés van. Vagyis aki veszt az kiesett.
    - Minden további csatat pályáit nem a szervezők sorsolják ki, hanem a csapatok választanak magunknak egyet. A hét utolsó napjáig (9.) kérek minden csapatot adja le Runningnak a választott pályáját. Csak a most következő csatákra kell, a többire majd később.
    Köszike.

Running
  • Hatt
    Ez a te gondod hogy téged zavar. Minket is sokminden zavar, ezért is jelentettük ezt ki. Engem jobban piszkál az hogy egy csapat ilyesmit enged meg magának. Ami megint csak felbosszant az ha egy csapat nem jelenik meg stb, vagy akár azt csinálja amit a PCEF is...

Ez foglalja magában a komolytalan dolgot. Tetszik, nem tetszik a véleményem már csak ilyen
  • mNzJean
    Na ha már ennyire kikezdtetek minket , akkor én is sérelmezném ,hogy mi anno nem a 7th val játszottuk le a meccsünket hanem az ex el , az akkori EX is teljesen más csapatfelépitésel müködött ,mint most a 7th , Boxer gondolom még a nevezésnél nem volt tagotok ,és most mégis játszik , ha ti ennyire hepciáskodtok mindenkivel akkor ti is tartsátok be a szabályokat és játszátok le az infantry kupát Ex néven és azzal a csapattal amivel beneveztetek. Csak a miheztartás végett irtam ezt le mert már kezd elegem lenni ebből a műbalhéból . Bár nektek szépen csillogna az ezüst érem , de nemtudom ,hogy mennyire lennétek büszkék ,hogy olyan áron szereztétek meg ,hogy a másik esélyes klánt kifurtátok a kupárol.Lehert itt belemagyarázni minden maszlagot de itt erről van szó , a 7th kézzel lábbal kapálozik csak hogy minket visszaléptessenek , egy kis kupahelyezés miatt.Még ha el is éritek a célotokat , azért lejátszunk majd egy meccset ahol megmutathatjátok ,hogy nem csak az intrikákban vagytok otthon.
  • uwu
    Megkérnélek, hogy ne homályosítsd aláírásoddal fényességes vezérünk hírnevét.
  • Running
  • Mersant
    lebuktál Jónás!
  • PannonRobi
    Jónás levele az apostolokhoz 6.4.53:" s a Horda menetelvén ama győzelem kapuja felé, igen nagyon meglepődék, amikor a kapualjból előugrék a 7.-ik lovas regiment az lovak nélküli szent egysége, majdan térdükre fekteték az Horda lovagokat.. és igen nagyon vörösre verék az rózsaszín seggüket"
  • Amon Serrano
    nincs is átfedés!
  • Running
    Köszi, összegyűlünk mind a Hordából magunkhoz hívjuk a Sötét testvéreket és a fény gyermekét és majd együtt menetelünk a mindent eldöntő győzelem felé!
  • McKalton
    Az igazi érdekesség az, hogy ti saját magatok GBC indítottátok el ezt a egészet. Lásd honlapotokról kivéve:

"Minden játékosunk nevezve van, mind a GBC, mind a GBC*ET csapatába. A különbség mégis jelentős, mivel teljesen mások a szervezők és az irányítók. Ebből következően a két csapat teljesen más harcmodorban küzd annak ellenére, hogy több olyan tagunk is van, aki rendszeresen játszik mindkét csapatban."

1. Azt írtátok a nevezéssel vmi gond volt a pontos nevekkel
    2. rendszeresen játszottak ugyanazon emberek a két csapatban
  • uwu
    Egyébként náluk nincs átfedés
  • PannonRobi
    Nektek drukkolok.

Nem.
  • greenberet
    jóhogy nem az amerika bajnokságot mutatod vagy a canadait ez A MAGYAR BAJNOKSÁG MAGYAR SZABÁLYOKKAL
  • uwu
    Nemrég írták, hpogy már döntés is született az ügyetekben.
    Nem értem miért foglalkozol, még ezzel. Csak a sját helyzetedet rontod, ha életben tartod ezt az egész bakiparádét.
  • Kovács legény
  • Csacsy
    Őket nem akarjuk diszkvalifikálni átfedés miatt?
  • DoctorStryker
  • Yan
    Köszi, én is. :)

Crem: mit kerestek nálad a csajaim? ;)
  • Neoncsoves
  • DoctorStryker
    de jo... hogyha mindenki tudja rajtunk kivül.....
    mos tmehet a töprengés... (vajon tényleg kapunk +1 esélyt vagy nem...)
    tikk -takk -tikk -takk de lassan telik az idő---
  • Neoncsoves
    EEzzz király. 130 uj skin!
  • Running
    Nations at War 3.9 Released

April 3rd, 2006 | 11:38 PM | 85 Comments
    There is some very exciting news posted today over at the Nations at War mod website. They have released the latest version of their mod that includes so much new content. Here's what they had to say:

130 New skins, 2 new weapons, and numorous tweaks and fixes!

It's Update time here at N.A.W again and boy have we been busy. We listened to the community and agreed that the skin's needed improving So we skinned everything again "THAT'S RIGHT" all new desert and artic camo for everything in game.

Two new weapons were added; The Glock 17 to Canada AT kit. and Galil to CHINA AT kit. There were issues between the two 50Cal Rifles, so we added CH 50 CAL to the AA side. This is the same as the N.A.T.O weapon but skinned differently.

www.totalbf2.com

http://www.nations-at-war.com/wrapper/3.9-release-note.html
  • Neoncsoves
    sry a 2 hsz-ért..
  • Neoncsoves
    Választás 2006! Szavazzunk Running_Wild-ra! 100%al több BF2 :D
  • koschwarz

(ma csak ilyen hsz-ket fogok produkálni...)
  • Kovács legény
    én meg megkérdezem Kornélt:D
  • Running
    Én már tudom, bibibáá.........
  • koschwarz
    jujujuj, én már most tudni akarom