172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mert erre megy ki a játék:nem kell nektek segítség, csak ezt akarjátok bizonyítani.A 7thsoknak nincs segítség ezt előre leszögezem :) -
de azért ez sem semmi...mondjátok h.segítetek,aztán meg "ott vannak a demok"
... -
mármint úgy értem , hogy barátkozhatnál az újakkal :D -
Livius #162098 Szerintem nem az én dolgom és Fuji dolga lenne hogy ilyen fragmoviekat meg mecs adásokat itt mondogassunk. Ezeket már rég kellett volna linkelgetni a semmire se használhato két BF2 közösségi oldalon. -
de most képzeld el így még építenéd a közösséget is :D -
Szerintem félreértették a dolgot.Én nem úgy gondoltam a segítségnyújtást, hogy mint egy bohóc mész és ugrálsz előttük :)
Bár lehet, hogy megcsinálhatnád.Cirkuszt a plebsnek és lesz Áve Cézár :)
-
Livius #162095 Ezt is írtam de el se olvassák. RushTV összes közvetítése fenn van, kb már fél éve csinálják. Meglehet nézni top csapatok mecseit, és a mostani NC mecseket is, hajrá nézzétek. -
Livius #162094 Ezt látod a fregmovie-kon is nem? Azért nézzed azokat. -
Demo :) Meg elég sok közvetítés van rushtvről fenn a neten :) -
de sokkal könnyebb úgy tanítani ha látod mit művel a másik nem csak leírja , sokkal könnyebb ha látom milyen stílusban ritmusban mozog milyen technikával , logikus
-
Bazz.Ez nem wow, hogy nem tudsz megölni valakit akkor megkérsz mást, hogy menjen veled és gyakja le helyetted :) -
...mi a válasz? 
-
"Nem jönne fel bármelyik profi HUN TS en 7th szobába , venném szívesen a segítséget bárkitől publicon !" 
Persze csak azért pub mert az van :D -
Livius #162088 Mi a kérdés? -
ebben az esetben livius vagy bármelyik pro :D -
Még pár hétig nem leszek TS közelben :) -
jaja, azt mondtad ha kérünk segítséget kapunk , na vedd úgy 2. kérem :D -
ne az észt osszad,inkább zúzzál ts-re 
ennél még mi is jobbak vagyunk...talán
-
De ezeknek még el kéne jutni a 0-ra :) -
Jólvan akkor tekintsed hülyeségnek amit mondtam, de ezek után ne kérj segítséget...
Itt dumáltok róla, hogy nem segít nektek senki , de nektek nem is kell segítség, mert kurvajók vagytok anélkül is...Megpróbáltam segíteni, de nektek szemmel láthatóan nem kell...
Egy dologban vagytok jók.Abban, hogy kifordítsátok amit mondtam.Elég csak a csíteres dologra gondolni.De itt sem azt mondtam, hogy sose hasaljatok le, de ti máris úgy értelmeztétek, hogy azt mondtam és nagyképűen kioktattok.Ezek után ne várjátok, hogy akárki is segítsen nektek... -
Nekem se mondtak semmit....pedig egy hónapot elötlöttem velük ventin...Ha nem jön magától akkor ulow vagy ez van.
A fragmoviekból igenis lehet tanulni...2 hónappal ezelőtt (szinte) tátott szájjal bámultam egy angol srác frgamoviját. most meg szarrá lövöm. -
Nekem bejön a public része is ennek a játéknak .Egy kis szabadság eme rohanó világban ,kikapcsol meg ilyesmi.Nem is olyan rég egy játékos társammal(egy kisgyerek lehetett ,vagy egy olyan pihent mint én) 2 voltunk egy szerveren és fantázia játékot játszottunk kitaláltuk ,hogy kergetnek a szörnyek és szaladjunk, meg lőttük a cápát a vízben meg ilyesmi
naon jaú volt:DX
-
Bala10 #162079 Szerintemmeg, a klánok ölik meg a publicot!! -
Livius #162078 Én is publicon indultam el a 0-ról amikro hívtak egy csapatba. De ennyire volt csak jó a public, másra nem. -
Olyan durva vagy és nyers!
És még te veted mások szemére. (Tudjuk te nem anyázol, csak bazdmegezel)
Amúgy a kolléga meglátásában van valami.
Tanácsok by Fuji:
"1. ne hasalj le"
Múviban a koma sokat hasal.
"2. dobáld a medic pakkot, töltődj"
Koma igen sűrűn kirohan feltöltetlenül
"3. csapatmunka ami publikon nincs."
Most szomorítsalak el? Vannak még szerverek, ahol néha van. -
Nem kell megfogadni a tanácsot.Ha nem akarod érteni amit mondok akkor nem kell, de akkor ne pofázz... -
ahh, te se onnan indultál Ó Mester!
Úgy jöttél a világra, hogy pro vagy és válogatott. -
Livius #162074 Public témára még annyit hogy public csak arra jó hogy ismerősöket szerzel és ott el lehet kezdeni egy teamet szervezni ez által a 0-ról. Másra e téren nem alkalmas a public. -
Nem jönne fel bármelyik profi HUN TS en 7th szobába , venném szívesen a segítséget bárkitől publicon ! -
gyere lőni ha még itt vagy !!! -
figy ha megtűrsz magad mellet akkor jelentkezem utánpótlásnak :D -
Bala10 #162070 1. sznájpertől tanult(itt jegyezném meg a sok tanulni vágyó publiklámának, hogy nem mindegy melyik kasztot játszó európaszintű nagymestertől tanul).
2. csak 100óra távcsőhasználat után működik. -
endrodiz #162069 Jó videjó - megnéztem 3-szor és máris megakadtam a tanulásban...
1. A csávó igen sokszor lehasal, mikor meglátja az ellent és úgy lövi le - ezekszerint mégis lehet lehasalni???
2. nekem soha (biztos mer' még nagyon messze vagyok a pro szinttől) nem világít a fal/ kerítés mögött az ellen...
-
Szekszshoppot nyitottál, nem is sörözőt...
-
Bala10 #162067 
mi már csak azért nem játszunk, hogy a legjobbak is élvezhessék kicsit a játékot. ha már ennyi drága pénzt adtak érte -
mellé ment :) -
nem drága ne keseredj:) -
-
felraktam a legújabb 1.3 patchet és alig talál szervert :( nektek is? -
Verzoo #162062 Ahh sajna kificamodott a vállam és az egyik karom fel van kötve, igy nem megy a játék de pénteken leveszik a kötést, utána ki is hivhatjuk ezt a sok pro
-öt