172102
  • Fujiryu
    Mert erre megy ki a játék:nem kell nektek segítség, csak ezt akarjátok bizonyítani.A 7thsoknak nincs segítség ezt előre leszögezem :)
  • HTS s3rg1nh00
    de azért ez sem semmi...mondjátok h.segítetek,aztán meg "ott vannak a demok"
    ...
  • Metalmilitiakid
    mármint úgy értem , hogy barátkozhatnál az újakkal :D
  • Livius
    Szerintem nem az én dolgom és Fuji dolga lenne hogy ilyen fragmoviekat meg mecs adásokat itt mondogassunk. Ezeket már rég kellett volna linkelgetni a semmire se használhato két BF2 közösségi oldalon.
  • Metalmilitiakid
    de most képzeld el így még építenéd a közösséget is :D
  • Fujiryu
    Szerintem félreértették a dolgot.Én nem úgy gondoltam a segítségnyújtást, hogy mint egy bohóc mész és ugrálsz előttük :)
    Bár lehet, hogy megcsinálhatnád.Cirkuszt a plebsnek és lesz Áve Cézár :)
  • Livius
    Ezt is írtam de el se olvassák. RushTV összes közvetítése fenn van, kb már fél éve csinálják. Meglehet nézni top csapatok mecseit, és a mostani NC mecseket is, hajrá nézzétek.
  • Livius
    Ezt látod a fregmovie-kon is nem? Azért nézzed azokat.
  • Fujiryu
    Demo :) Meg elég sok közvetítés van rushtvről fenn a neten :)
  • Metalmilitiakid
    de sokkal könnyebb úgy tanítani ha látod mit művel a másik nem csak leírja , sokkal könnyebb ha látom milyen stílusban ritmusban mozog milyen technikával , logikus
  • Fujiryu
    Bazz.Ez nem wow, hogy nem tudsz megölni valakit akkor megkérsz mást, hogy menjen veled és gyakja le helyetted :)
  • HTS s3rg1nh00
    ...mi a válasz?
  • Metalmilitiakid
    "Nem jönne fel bármelyik profi HUN TS en 7th szobába , venném szívesen a segítséget bárkitől publicon !"
    Persze csak azért pub mert az van :D
  • Livius
    Mi a kérdés?
  • Metalmilitiakid
    ebben az esetben livius vagy bármelyik pro :D
  • Fujiryu
    Még pár hétig nem leszek TS közelben :)
  • Metalmilitiakid
    jaja, azt mondtad ha kérünk segítséget kapunk , na vedd úgy 2. kérem :D
  • HTS s3rg1nh00
    ne az észt osszad,inkább zúzzál ts-re
    ennél még mi is jobbak vagyunk...talán
  • Fujiryu
    De ezeknek még el kéne jutni a 0-ra :)
  • Fujiryu
    Jólvan akkor tekintsed hülyeségnek amit mondtam, de ezek után ne kérj segítséget...

Itt dumáltok róla, hogy nem segít nektek senki , de nektek nem is kell segítség, mert kurvajók vagytok anélkül is...Megpróbáltam segíteni, de nektek szemmel láthatóan nem kell...

Egy dologban vagytok jók.Abban, hogy kifordítsátok amit mondtam.Elég csak a csíteres dologra gondolni.De itt sem azt mondtam, hogy sose hasaljatok le, de ti máris úgy értelmeztétek, hogy azt mondtam és nagyképűen kioktattok.Ezek után ne várjátok, hogy akárki is segítsen nektek...
  • McKenny
    Nekem se mondtak semmit....pedig egy hónapot elötlöttem velük ventin...Ha nem jön magától akkor ulow vagy ez van.
    A fragmoviekból igenis lehet tanulni...2 hónappal ezelőtt (szinte) tátott szájjal bámultam egy angol srác frgamoviját. most meg szarrá lövöm.
  • havercsotány
    Nekem bejön a public része is ennek a játéknak .Egy kis szabadság eme rohanó világban ,kikapcsol meg ilyesmi.Nem is olyan rég egy játékos társammal(egy kisgyerek lehetett ,vagy egy olyan pihent mint én) 2 voltunk egy szerveren és fantázia játékot játszottunk kitaláltuk ,hogy kergetnek a szörnyek és szaladjunk, meg lőttük a cápát a vízben meg ilyesminaon jaú volt:DX
  • Bala10
    Szerintemmeg, a klánok ölik meg a publicot!!
  • Livius
    Én is publicon indultam el a 0-ról amikro hívtak egy csapatba. De ennyire volt csak jó a public, másra nem.
  • mackosajt
    Olyan durva vagy és nyers!
    És még te veted mások szemére. (Tudjuk te nem anyázol, csak bazdmegezel)

Amúgy a kolléga meglátásában van valami.

Tanácsok by Fuji:
    "1. ne hasalj le"
    Múviban a koma sokat hasal.
    "2. dobáld a medic pakkot, töltődj"
    Koma igen sűrűn kirohan feltöltetlenül
    "3. csapatmunka ami publikon nincs."
    Most szomorítsalak el? Vannak még szerverek, ahol néha van.
  • Fujiryu
    Nem kell megfogadni a tanácsot.Ha nem akarod érteni amit mondok akkor nem kell, de akkor ne pofázz...
  • mackosajt
    ahh, te se onnan indultál Ó Mester!

Úgy jöttél a világra, hogy pro vagy és válogatott.
  • Livius
    Public témára még annyit hogy public csak arra jó hogy ismerősöket szerzel és ott el lehet kezdeni egy teamet szervezni ez által a 0-ról. Másra e téren nem alkalmas a public.
  • Metalmilitiakid
    Nem jönne fel bármelyik profi HUN TS en 7th szobába , venném szívesen a segítséget bárkitől publicon !
  • Metalmilitiakid
    gyere lőni ha még itt vagy !!!
  • Metalmilitiakid
    figy ha megtűrsz magad mellet akkor jelentkezem utánpótlásnak :D
  • Bala10
    1. sznájpertől tanult(itt jegyezném meg a sok tanulni vágyó publiklámának, hogy nem mindegy melyik kasztot játszó európaszintű nagymestertől tanul).

2. csak 100óra távcsőhasználat után működik.
  • endrodiz
    Jó videjó - megnéztem 3-szor és máris megakadtam a tanulásban...
    1. A csávó igen sokszor lehasal, mikor meglátja az ellent és úgy lövi le - ezekszerint mégis lehet lehasalni???
    2. nekem soha (biztos mer' még nagyon messze vagyok a pro szinttől) nem világít a fal/ kerítés mögött az ellen...
  • SigS
    Szekszshoppot nyitottál, nem is sörözőt...
  • Bala10

mi már csak azért nem játszunk, hogy a legjobbak is élvezhessék kicsit a játékot. ha már ennyi drága pénzt adtak érte
  • havercsotány
    mellé ment :)
  • havercsotány
    nem drága ne keseredj:)
  • Bogdogege
  • havercsotány
    felraktam a legújabb 1.3 patchet és alig talál szervert :( nektek is?
  • Verzoo
    Ahh sajna kificamodott a vállam és az egyik karom fel van kötve, igy nem megy a játék de pénteken leveszik a kötést, utána ki is hivhatjuk ezt a sok pro-öt