172102
  • item
    így igaz... de mindenképpen szokni kell, a jarművek gyorsak mint allat, és jobbak a fegyverek,pár jármű erősebb ez tetszik.. Mondjuk Alamein-nél jól is jön a gyorsaság!! Hát igen a stingerek ott figyelnek mindenhol, reszkess légi egység DDD ! A védelmi ágyuk nagyon ütnek, nincs semmi amit ne szedne szét! Amit észrevettem még hogy hasonló beállításnál itt a járművek (légi, földi) érzékenyebbek, mármint az irányitásra. Feltétlenül érdemes kipróbálni!

Joebacsi, köszi hogy kiprószálhattuk... Na tényleg menek én is szunyálni... Zzz
  • joebacsi
    huhh ez a naw mod nemkicsit büntet :)
    eddig toltuk item-el, minden kispolszkin ott fityeg a stinger (illetve van kézi változatban is!), szóval már tényleg kihívás repülni akármivel, illetve 1 kasztba itt belezsúfoltak vagy 3at, pl Canada így néz ki: p90 () alapfegyver, AT, akna, shotgun, claymore, pisztoly, kés, szóval mostmár kis terminátorocskák szaladgálnak az eddigi potyafragek helyett...egy próbát mindenképpen megér :)
    (a 2 replika pályán nyomtuk, Bocage-on, és Alameinen, de sztem ezek annyira azért nem sikerültek valami jól, viszont most betettem a srácoknak valami Ginkakuji Siege-et, ez iszonyatszép map)
  • item
    Egész jó kis játék volt ez köszi mindenkinek!!
  • Running
    Csak semmi kamu.
  • digitalenjoy
    véletlenül nyomtam punisht, sry.
  • lordjanek
    HBD Kovács legény
  • lordjanek
  • Neoncsoves
    Na mentem aludni! Holnap még jövök! Remélem este megírják az ANTI JCSR-t...Na mentem Sziasztok! Jó reggelt! Jó éjszakát! Kinek hogy tetszik!
  • Neoncsoves
    Ja, ma délután amikor felkeltem fel is rakom
  • Neoncsoves
    Odab*sz a külföldi szinvonal mi?
  • dzsanesz
    te is rendes vagy ám. véletlenül lelőlek és punisholsz...
  • digitalenjoy
    ;)
  • Neoncsoves
    Nos mai beszámolom: Nagyon király volt csak a JCSR ellen rossz volt játszaniGondolkodtam hogy felhivom az EAt hogy találjon ki egy ANTI JCSR progit.. [TFT] Hoher vagy ki állandóan lőtte az anyahajot Gulf Of Omanon. És akkkor azt mondja hogy oruljek hogy abbahagyta. Mondom neki hogy én örüljek? Hülye vagy? Te örüljél hogy nem b*sztak ki. Erre elkezdett röhögni. Szerintem nem tudja mi az a BC vagy nem tom. Na mind1 ennek ellenére jot jatszottam csak rég nyomtam BF2t.Aki tud programozni az írhatna egy ANTI JCSR-t Na mind1 köszi a játékot srácok majd még leszek. Ja és egy tuti történet, mely bemutatja a külföldi szinvonalat! : Ma, külföldi serveren játszottam egy kicsit. Kezdődik a FuShe Pass a kedvenc mapom. Gondolom elmek repcsizni. Erre volt egy okos kínai (mivel kinaiakkal voltam) majdnem beszálltam a gépbe de sz*rrá lőtt... maradt 2 csik életem gyorsan bepattanok. Erre szallnek fel beugrik elém, -2 pont mert megsebeztem a társam. Ennél csak az a történet jobb, amit elmondok most.Régen játszottam szintén kulfoldi serveren. Na 10en varunk 1 repcsire. Közben lövik a felszallonkat, bombázzák. Pont én kerultem a repcsibe, szállnék fel erre hoppá beugrik elém 3 csavo (1 clanbol valosiak) és erre nagy ügyesen mind punishol és ban. Ez után már csak 1-2 hónapra rá vettem elő a BF2t azaz Ma, illetve kb 1hete.Mostmár elegetek van gondolom a regényemből! Szal csak ennyi.
  • Landor
    kibaszott tápos egy mod!
  • LuluBono
    "De tudjuk. Ha megnyomod a bf2 belül a quit gombot, akkor kilép a játék, mert ez a gomb funkciója." Mekkora xarr.....xD
    "amúgymeg ha faq-ot megkukkantottad volna egy pillanatra, megláttad volna ezt a bejegyzést"
    Ezt olvastam,gondoltam többet tudtok...
  • joebacsi
    átlőttem bekédzsre (első EA bf lan rulez még mindig :D), most kukkantsátok meg...
  • item
    Megjavult, nem volt fenn az 1.22 teljesen el is felejtettem, azért köszi a helpet!
  • item
    bakker még mindig ezt irja ... és megnéztem a többi szervert is és ugyan az
  • uHs Gerzson
    na megnéztem az rdha szervert betöltötte a Karkand 2 mapot de kidobod amikor a ready gombra nyomtam 2* is. lehet a mapal van gond...
  • item
    van az oldalon valami Black Hawk Down Client Fix és Market Garden Client Fix

Ezeket most töltöm,,
  • item
    thx
  • uHs Gerzson
    mindjárt megnézem az rdha szervert mert nekem a külföldiek mentek
  • item
    a telepitéssel együtt mind a két cumót bepipáltam és felrakta...

Amógy ez 833.1 MB os volt és MP3 as..

Milyen patch okra gondolsz ?
  • joebacsi
    nemtom, mindenféle szir-szar pöccsöt leszedtél hozzá?
    (amúgy kell mappack3 hozzá)
  • item
    igen..
  • uHs Gerzson
    rdha szerveren? vagy hol probáltad?
  • item
    Ez csöcs miért irja hogy régebbi verzióm mint a szerveré ??
  • uHs Gerzson
    Az a baj
  • joebacsi
    ugyan...hisz ismersz
  • item
    Thx , épp most ért le!! menek is kiprószálom...
  • uHs Gerzson
    A dogfight egész normális igaz van olyan bug hogy egy ismeretlen helyröl bekapsz egy rakétátt pedig a tengeren vagy :DDD

"megszexuállak msn-en" csak semmi buzulás :DDD
  • joebacsi
    dogfájt milyen, dogfájt milyen, dogfájt milyen?
    majd ha lejön, megszexuállak msn-en, aztán jól bepróbáljuk :)
  • uHs Gerzson
    türelem rózsát terem vagy inkább modot :D amugy a Harci BH nagyon durva, a vadázsgépek gépágyúja be van épitve és 56 rakétátt lehet lönni folyamatosan :DDD
  • joebacsi
    ehh még másfél óra míg lecsorog, sajna csak 1 megabites fosom van :(
  • joebacsi
    ehh running látom kicsit agyadra ment a sztárság :D
    amúgymeg ha faq-ot megkukkantottad volna egy pillanatra, megláttad volna ezt a bejegyzést:

"Kidobál néha az asztalra a játék

Megoldás még nincs. A külföldi fórumok alapján mind ATI, mind nVIDIA probléma, tehát semmiféle hardvertől, operációs rendszertől, vagy drivertől nem függ látványosan. Ez olyasvalami, amire a DICE (a BF2 fejlesztőcsapata) kell megoldást találjon. Akinek P4-e van és kidobál, kapcsolja ki a Hyper-Threading-et !"
  • uHs Gerzson

Ma voltam europai NAW szerveren és El alamein pályán CB Nyunyival nyomultam együt tankokal minden repülö szerkezett minket akart de befoglaltunk minden zászlót a végén nagy veszteség melet :)
  • Running
    De tudjuk. Ha megnyomod a bf2 belül a quit gombot, akkor kilép a játék, mert ez a gomb funkciója.
  • LuluBono
    Nemtudjátok mért van ha néha kidob az asztalra a játék?
  • joebacsi
    Nations At War bf2 mod
    a pass nincs-et meg nem kigúnyolni, mert közel 1 éves tradicionális jelszavunkat töröltük el a pórnép érdekében
  • SigS
    NAW : ammeg mifene?
    A jelszo meg az hogy : nincs ?