172102
  • uHs Gerzson
    NA azt megnéztem volna
  • Polemius
    HW ban témához:
    Minap keresgéltem kicsit, mert kíváncsi voltam a punkbuster ban listéra (mellesleg igen tanullságos, néhány játékban egész klánokat találni :)).
    Közben találtam a hardware ban-ról is némi infót. Lényeg, hogy a gépedben levő hw egyedi adatai alpján azonisít (és tilt ki). Ilyenek pl. a vinyó, meg a hálókártya.

Tehát hw ban után lehet szépen elfáradni a boltba új vinyóért, hálókártyáért (integráltnál alaplapért), meg játékért..

Mindenki jól gondolja meg, mielőtt "kíváncsiságból" letöltene cheatet.
    Aki kíváncsi talál screenshotokat, videókat. Tessék azokat tanulmányozni.
  • TS Zolly
    Szülinapodra kaptam.
  • Kovács legény
    ááá micsoda uj dizájn:D
  • Kovács legény
    mostkérem:D
  • csaba67
    igaz de ott csak egy elenség volt az én esetembe mind az volt és egyik sem volt civilbe
  • TS Zolly
    Azé szólj nekik hogy izzitsák bééé.
  • item
    Uhh vazz 1.9GB csak a NAW levels mappa DDD 37 pálya van bent, kiváncsi leszek miket alkottak a fiuk..

Joebacsi, majd a klánból valaki jelezze mi a szitu ha lehet, lesz e szerver vagy nem?!

Akkor már értem a connection hibát, valaki kihúzta a NAW dugót..
  • joebacsi
    meccsünk vót, sry...
    mivel én holnap hajnaltól húzok le 1 hónapra melózni balatonra, gép közelében nem leszek egy jóideig, szóval többieken múlik, hogy lesz e még naw...most így fingomsincs...
    nah pá mindenki, majd hétvégenként asszem hazatolom az arcom, szóval nagyon ne lélegezzetek fel :D
  • SigS
    Artillery-nek hivjak.
    Ha parancsnok vagy akkor tudod hasznalni.
    Azt tudtad ha a sniper csuzlikkal lehet zoomolni?
  • Cat 02 #71764
    oan légi támadás izét hogy kell csinálni ? :D
  • TLD Robi
    Vigyázz mit mondasz,mert én a mestered vagyok:P
  • Sh3rmanData
    Führer te ...
  • item
    Én maradtam az utolsó emberke, és még maradtam 1 picit, de egyszercsak kivágott, jött ez a "problem with your connection" és kivágott. Utánna nem tudtam már én sem visszamenni, ez kb másfél órája volt...
  • TLD Robi
    Javol Herr Füler Thomas Data :D
  • Sh3rmanData
    Javol
  • TLD Robi
    Hát háálóóó Data!Láttam milyen jól repcsiztél :)
  • lammaer
    az RDHA Nations at War szerver leállt vagy ilyesmi? Délután még fel tudtam menni, de most már nem, és érdekes módon amikor csatlakoznék NAW-ból, szépen újraindul sima BF2-ként... lehet, hogy már nem NAW szerver? Illetékes?
  • Sh3rmanData
    Bocs de ÉLES CB GYAK NEM WAR
  • mesor
    :D
    LOL
  • Robogo
    Ma éles CB waron egy beszólás a GBC-től:Bazz saját UAV-unkat robbantottam föl.:DDDD
  • haxoror
    Miért lenne illegális? Attól hogy bannolva van vki PB-s szerverekről még nyugodtan mehet PB nélkülire szal játszhat neten...
  • leveskocka
    nah...most toltam egy kellemeset a 7th szerveren...menekult elulem egy urge,beugrott a helibe en meg lelottem,akkor lattam,hogy a nem elfoglalhato bazison volt mar...mondjuk elegg messze voltam tole,de ezuton kerek elnezest...

jah,csaba ugyehez meg annyit,hogy anno valamikor a '80-as evekben az izraeliek kilottek helivel valami terroristavezert+az ot szallito buszt vagy 30 emberrel.jah,rosszkor voltak rossz helyen.
  • Danee
    a régi accommal ([GS.bf2]DaNeE) télleg nem, mivel 50k pont után nem sürün szokott , de miota kiléptünk a GS-ből, és 5 ezer pontos nevem van, még most is előfordul néha :)
  • dronkZero
    És ez téged miért érdekel?
    (Nem feszegetném a témát a helyedben, ha nem akarod, hogy csíternek nézzenek...)
  • dronkZero
    Hát, nekem úgy rémlik, hogy ez pont a PunkBuster volt...
  • Laky
    :DDDDDDD
  • item
    ohh vazz most dobott ki az 1ik amcsi szerver, mert nem volt meg az egyik map...
    most leszedem a MAPPACK1 és a MAPPACK2 őt...

1200MB a két mapcsomag, remélem nem fogok csalódni bennük...
  • SubZero911
    Vagy egy UNLOCK-ért eladnám a szavazatomat
  • SubZero911
    Nem tudom..Valamelyik párt ígéretei között szerepelt a Bf2 használók adómentessége ? Mert akkor izgulok...
  • SubZero911
    Sziasztok !
  • alma2
    Hat, ha koveted a logikajat, akkor termeszetesen 0-ra.
  • Laky
    BF2 + BF2: SF + kapsz hozzá egy választható ajándékot is :P
  • Laky
    ahogy elnézem az accodat, már jó régóta játszol, úgyhogy nem hiszem, hogy bármikor megszólalna a Help Voice, de ha biztosra akarsz menni, akkor 0 :P
  • Uborkasalata
    Ismerem a CD-Galaxist 12 rugóért nem veszem meg, a wanadoo-t is csak kérdeztem h. nem tudtok e 1 freet
  • Danee
    és ezt mire irjam át b+? :
    AudioSettings.setHelpVoiceVolume 0.249934
  • leveskocka
  • Laky
    Nah, emberek!

Help Voice kikapcsolása:
    Aki újrarakta a BF2-t, vagy éppen új Account-ot csinált, és zavarja ahogy a gép dumál játék közben (mit, hogyan), az menjen a:
    "C:\Documents and Settings\[neved]\Dokumentumok\Battlefield 2\Profiles\0001\" mappába (ha nem a "0001"-es profilt használod, hanem a "0002"-est, akkor értelemszerűen azt a mappát nyisd meg)
    Az itt lévő "Audio.con" fájlt nyisd meg egy szövegszerkesztővel (pl. Notepad), és a benne lévő "AudioSettings.setHelpVoiceVolume 1" sort írd át "AudioSettings.setHelpVoiceVolume 0"-ra.

Szerintem ez mehet is a F.A.Q-ba :)
  • Danee
    kicserélem a cd irot akkor jo lesz? vagy berakok egy floppy olvasót :D
  • SigS
    Ja megvalami!
    Mivel nem eredeti a jatek, generalt kulcsot blokkolna, epp ezert semmi ertelme. Sot a regebbi jatekoknal meg nem voltak ilyen komomoly "auth-szerverek" eleg volt egy mezei crack hozza es lehetett menni netre jatszani.Gondolom ezert talaltak ki a hardver-banolast. Biztos ki lehet jatszani valahogy, pl. egy Win reinstall/egrer v. billentyuzetcsere komboval, de ehhez nem ertek