172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
NA azt megnéztem volna
-
Polemius #71773 HW ban témához:
Minap keresgéltem kicsit, mert kíváncsi voltam a punkbuster ban listéra (mellesleg igen tanullságos, néhány játékban egész klánokat találni :)).
Közben találtam a hardware ban-ról is némi infót. Lényeg, hogy a gépedben levő hw egyedi adatai alpján azonisít (és tilt ki). Ilyenek pl. a vinyó, meg a hálókártya.
Tehát hw ban után lehet szépen elfáradni a boltba új vinyóért, hálókártyáért (integráltnál alaplapért), meg játékért..
Mindenki jól gondolja meg, mielőtt "kíváncsiságból" letöltene cheatet.
Aki kíváncsi talál screenshotokat, videókat. Tessék azokat tanulmányozni. -
TS Zolly #71772 Szülinapodra kaptam.
-
ááá micsoda uj dizájn:D -
mostkérem:D -
igaz de ott csak egy elenség volt az én esetembe mind az volt és egyik sem volt civilbe
-
TS Zolly #71768 Azé szólj nekik hogy izzitsák bééé.
-
Uhh vazz 1.9GB csak a NAW levels mappa DDD 37 pálya van bent, kiváncsi leszek miket alkottak a fiuk..
Joebacsi, majd a klánból valaki jelezze mi a szitu ha lehet, lesz e szerver vagy nem?!
Akkor már értem a connection hibát, valaki kihúzta a NAW dugót..

-
meccsünk vót, sry...
mivel én holnap hajnaltól húzok le 1 hónapra melózni balatonra, gép közelében nem leszek egy jóideig, szóval többieken múlik, hogy lesz e még naw...most így fingomsincs...
nah pá mindenki, majd hétvégenként asszem hazatolom az arcom, szóval nagyon ne lélegezzetek fel :D -
Artillery-nek hivjak.
Ha parancsnok vagy akkor tudod hasznalni.
Azt tudtad ha a sniper csuzlikkal lehet zoomolni?
-
Cat 02 #71764 oan légi támadás izét hogy kell csinálni ? :D -
Vigyázz mit mondasz,mert én a mestered vagyok:P 
-
Führer te ...
-
Én maradtam az utolsó emberke, és még maradtam 1 picit, de egyszercsak kivágott, jött ez a "problem with your connection" és kivágott. Utánna nem tudtam már én sem visszamenni, ez kb másfél órája volt... -
Javol Herr Füler Thomas Data :D -
Javol 
-
Hát háálóóó Data!Láttam milyen jól repcsiztél :) -
lammaer #71757 az RDHA Nations at War szerver leállt vagy ilyesmi? Délután még fel tudtam menni, de most már nem, és érdekes módon amikor csatlakoznék NAW-ból, szépen újraindul sima BF2-ként... lehet, hogy már nem NAW szerver? Illetékes? -
Bocs de ÉLES CB GYAK NEM WAR 

-
:D
LOL -
Ma éles CB waron egy beszólás a GBC-től:Bazz saját UAV-unkat robbantottam föl.:DDDD -
haxoror #71753 Miért lenne illegális? Attól hogy bannolva van vki PB-s szerverekről még nyugodtan mehet PB nélkülire szal játszhat neten...
-
nah...most toltam egy kellemeset a 7th szerveren...menekult elulem egy urge,beugrott a helibe en meg lelottem,akkor lattam,hogy a nem elfoglalhato bazison volt mar...mondjuk elegg messze voltam tole,de ezuton kerek elnezest... 
jah,csaba ugyehez meg annyit,hogy anno valamikor a '80-as evekben az izraeliek kilottek helivel valami terroristavezert+az ot szallito buszt vagy 30 emberrel.jah,rosszkor voltak rossz helyen. -
a régi accommal ([GS.bf2]DaNeE) télleg nem, mivel 50k pont után nem sürün szokott , de miota kiléptünk a GS-ből, és 5 ezer pontos nevem van, még most is előfordul néha :) -
És ez téged miért érdekel?
(Nem feszegetném a témát a helyedben, ha nem akarod, hogy csíternek nézzenek...) -
Hát, nekem úgy rémlik, hogy ez pont a PunkBuster volt... -
:DDDDDDD -
ohh vazz most dobott ki az 1ik amcsi szerver, mert nem volt meg az egyik map...
most leszedem a MAPPACK1 és a MAPPACK2 őt...
1200MB a két mapcsomag, remélem nem fogok csalódni bennük... -
Vagy egy UNLOCK-ért eladnám a szavazatomat
-
Nem tudom..Valamelyik párt ígéretei között szerepelt a Bf2 használók adómentessége ? Mert akkor izgulok...
-
Sziasztok ! -
Hat, ha koveted a logikajat, akkor termeszetesen 0-ra.
-
BF2 + BF2: SF + kapsz hozzá egy választható ajándékot is :P -
ahogy elnézem az accodat, már jó régóta játszol, úgyhogy nem hiszem, hogy bármikor megszólalna a Help Voice, de ha biztosra akarsz menni, akkor 0 :P -
Uborkasalata #71740 Ismerem a CD-Galaxist 12 rugóért nem veszem meg, a wanadoo-t is csak kérdeztem h. nem tudtok e 1 freet -
és ezt mire irjam át b+? :
AudioSettings.setHelpVoiceVolume 0.249934 -
-
Nah, emberek!
Help Voice kikapcsolása:
Aki újrarakta a BF2-t, vagy éppen új Account-ot csinált, és zavarja ahogy a gép dumál játék közben (mit, hogyan), az menjen a:
"C:\Documents and Settings\[neved]\Dokumentumok\Battlefield 2\Profiles\0001\" mappába (ha nem a "0001"-es profilt használod, hanem a "0002"-est, akkor értelemszerűen azt a mappát nyisd meg)
Az itt lévő "Audio.con" fájlt nyisd meg egy szövegszerkesztővel (pl. Notepad), és a benne lévő "AudioSettings.setHelpVoiceVolume 1" sort írd át "AudioSettings.setHelpVoiceVolume 0"-ra.
Szerintem ez mehet is a F.A.Q-ba :) -
kicserélem a cd irot akkor jo lesz? vagy berakok egy floppy olvasót :D -
Ja megvalami!
Mivel nem eredeti a jatek, generalt kulcsot blokkolna, epp ezert semmi ertelme. Sot a regebbi jatekoknal meg nem voltak ilyen komomoly "auth-szerverek" eleg volt egy mezei crack hozza es lehetett menni netre jatszani.Gondolom ezert talaltak ki a hardver-banolast. Biztos ki lehet jatszani valahogy, pl. egy Win reinstall/egrer v. billentyuzetcsere komboval, de ehhez nem ertek