172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #71854 A tankokról annyit, hogy régebben sokszor leszedtek. Nem egy leírásban olvastam ugyanis, hogy nem valószínű, hogy eltalálnak az ágyújukkal. Ehhez képest engem gyakorlatilag mindig eltaláltak. Így mostanában más stílusban küzdök meg ellenük. Ha nem száll át a sofőr a fenti gépágyúba, akkor nem jelentenek különösebb problémát. Lesből lőve nyilván más a helyzet, de hát álltalában én is hátulról támadok. -
GameOverrr #71853 De igen. A teljesben kipróbáltam botok ellen. És bizony még azok az IQ-bajnoknak jóindulattal sem nevezhető "játékosok" kezeiben is igen halálos jószágnak tűntek. 
-
Értem, köszönöm az infót,
látom te már belekostoltál.. Közben találtam infót az általad mondott árakról! FEGYVEREK menüpont alatt.. durva árak...
-
vagy egy jokepu tankkal:) -
Te se találkoztál még Linebackerel vagy Tunguskával! 
Köszi GBC!
-
nem gond.akkor gond,ha a 12k/d tankkal csak karkand.commander tokmindegy:) -
Mi köszönjük skacok
-
HU.man butcher #71847 Most csak megnézem hogy milyen jól néz ki a képem:D -
Thx a gyakot frx.Jók voltatok.GG!
-
GameOverrr #71845 Akkor ezt sasold! És itt sem álltak mozdulatlanul a játékosok, és a ticket is csak 550 ill. 500 (amcsi ill. MEC oldal) volt. Tudom, hogy ő nem a demóban csinálta, de lehet, sőt valószínű, hogy még valamikor a patch előtti időkben. Ezzel most nem felvágni szeretnék(gyengébb képességű játékosok ellen erős helivel nem olyan nagy szám ez... na talán egy kicsit mégiscsak
),és ígérem, hogy ez volt az utolsó ilyen jellegű kép a demóból, csupán alma2 üzenetére reagálom, hogy nem lehetetlen ez. Sőt az egyik legjobb helisnek 147 a kill streak-ja, és akkor még a repcsisekről szó sem esett.
Csak mellékesen jegyzem meg, hogy "jól" megcsinálták ezt a játékot, amiben viszonylag nagy hangsúly lenne a csapatjátékon. Az előző körben ugyanis gunnerral valami 42/17-es K/D-m volt(bár akkor nem csak helivel nyomtam), szóval finoman szólva is hurka voltam, aztán meg egyedül befigyelt egy ilyen.
-
És akkor mivan ha ott játszott többet?sztem ez hülyeség,ha azt apályát szereti akkor mért kéne olyan pályán játszania amin nem érzi jól magát,nem szereti,nem jelent neki szorakozást.Ezért megy arra,majd megunja és megy atöbbire is nem tom ez mért baj...mert már nekem is mondták..mondjukén már leszoktam róla.. -
McKalton #71843 Szoktam sokat commanderkedni. Amikor elkezdtem akkor csak karkandon mentem :D de van sok Special Forces is benne. De már keveset játszok publicon. -
telleg,elegge jo commander vagy a statod alapjan:) -
most tegyuk azt hozza hogy a 470 jatszott orabol 227 a karkandon 
bocs venge nem bantaskeppen irtam ezek a tenyek,azert igen szep teljesitmeny
ui:nekem a budos eletben nem lesz meg
-
Ez az "új őrület" csak a qrva RTL Klubb meg Blikk miatt van ...
Én 1 éve játszottam, de sajna időhiány miatt meg kellett válnom a felszerelésemtől ...
És segítek eloszlatni egy tévedést ... a fegyverek 80 - 100k-nál kezdődnek, a pisztololyok olyan 40k-nál ... a kínai cucc olyan mint ha Forma 1-re akarnál Trabival kimenni ... 5000 HUF-ért ne sokat remélj ... -
ugy tom van:) -
van olyan magyar akinek megvan a War College ribbon? -
Azt mindig is tudtam, hogy Rb egy iparos alkat, de nem, hogy ennyire. Na ma majd kap a képére este 
-
ha jól tudom mi is elindultunk az open cup on , asszem 8vs8 ban.Csacsy szervezi. -
Verzoo majd megmutatja!:)
Ő is jól ismeri!:)
Egyébként RB378wby a nick. -
Mert még fogalmad sincs, hogy mekkora munka a fenntartása!
De sok sikert!
-
fratality@freemail az msnem, e-mailem -
Klánt szeretnék alapítani, jönne vki segíteni:D? -
az teljesítmény :D -
Sajnos nem tudom!
Néha nézz be a fórumba! -
Ebből mikor lesz valami kézzelfogható? -
Szinte folyamatosan megtalálsz minket a #jcsr Quakenetes irc csatin, végső esetben ott az üzifal a jcsr.hu-n. -
McKalton #71827 Nem látom a képet!! Ki volt a képen????? -
Méghogy a kínaiak cenzúrázva vannak... snipe in the sea
-
kicsit OFF Ez az új őrület
: AIRSOFT
most nézegettem őket kb 5000Ft tól vannak már fegyverek
-

Végeztél már az oblivionnal?
-
Ha nem kell eredeti akkor google, jo szopast! -
keresel autobalansz nelkuli szervert aztan mindig atallsz a nyero oldalra...szvsz a gerinctelenseg netovabbja...
-
Kitartással! -
Hogy lehet elérni a 3-as W/L-t?Mindig kapom a vereséget..3-as sose lesz.. -

Van de nem adom meg! -
peti94 #71818 van benne elég hűtés van MSN ed nekem nem kell eredeti
-
"honnan lehet leszedni"
Olyan boltok polcairól ahol árulják! -
peti94 #71816 nem tud valaki videót a gameról ?
ja meg azt hogy honnan lehet leszedni (ne torrent ha lehet ) ? -
VGA izzadna rendesen!
ram-ból is ajánlott az 1G de a 768MB elég neki ha nem akarsz csúcs grafikán játszani. Proci is elég hozzá.