172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
olyan nem létezik hogy nincs munkalehetőség csak olyan hogy nem akarsz dolgozni most azért mert diplomás vagy attól még nem fogsz egyből két kilot keresni
-
Polemius #71932 Én P4 2Ghz + ati raedon 9000 + 512 ram -on kezdtem el játszani a bf2-vel. Azóta mondjuk másik konfig van, de ezen is elindult. Úgyhogy vagy csak kamu, hogy azon a gépen nem megy, vagy valami nagyon el van cseszve rajta.
Javasolnék egy defragot, meg a swap felemelését fix 2 gigára mondjuk (úgy, hogy ne legyen töredezett). A grafikát meg persze le kell venni.
De mint itt sokan mondogatják, a pro-k többsége úgyis 800x600 -ban játszik lebutított grafikával.
-
jóreggelt
-
yes sir, understood, sir!
közbe má kiokosodtam

-
Polemius #71929 http://bf2dragon.atw.hu/
De most épp átalakítás folyik. Gondolom főként a private ranked miatt amit pár napja indítottak. -
Olvasd el a FAQ-ot
, és tényleg itt mindenki segít, ha szépen megkéred őket! Az a bűvös szó hogy "legyen szives" elég jól bevált már! amúgy itt a kérdésedre a válasz: Tört játék...
-
GameOverrr #71927 Semmi probléma, eladom a lakásunkat is, aztán meg kiülök a rét közepére és a tehénpásztorral olyan heli párost alkotunk majd, hogy megszólal. 

-
Verzoo #71926 Bicskával eszed a fagyit,mi?? -
....előre is köszi vagy vmi ilyesmi, nem..
-
hitman55 #71924 Tört játékkal lehet neten játszani?Ha lehet akkor hogy?Írja már meg valaki a [email protected] -e-mail címemre -
McKalton #71923 Janek nem is mondtad hogy megint új accountal nyomod a BF2-őt?
-
a <<dragon>> klának van weboldala? nem tudná valaki belinkeli vagy beírni a címüket? -
Akár 2-en is nyomhatjátok róla! -
vigan es boldogan, meg a 384-es is boven eleg, csak mar olyat nem nagyon lehet elofizetni :)
-
TS Zolly #71919 Megy. -
hitman55 #71918 512kyb/s-es internettel hogy menne a játék multiban??? -
TS Zolly #71917 Ja. Félre értettél valamit. De lényegtelen mostmár.
-
TS Zolly #71916 Hehe!
-
TS Zolly #71915 Jaj te kis te! Pojénból irtam azt. Ha nem érted, akkor sajnálom. Elösször is. Nem volt tsetek akkor, mi felajánlottuk, hogy jöjjetek fel mihozzánk. Aki érti a ts progit, az tisztába van azzal, egy u-s, nem tud belépni egy jelszóval védett csatornába, csak ha tudja a jelszót. Másodszor. Running egyből megértette a pojént. Ucsóra, mi viszont áttudtunk volna lépkedni hozzátok ugy, hogy észre sem veszitek. De nem tettük. Értve?
Na:
-
Hasonló a gépem, csak 5700-as vga kártyám. Minden low-on és elfut szépen. -
a 18+ már megvan,ez nemgond
, csak még magammal nem rendeztem el,hogy valóban be akarok e ruházni ennyit ebbe?! Mindenesetre nagyon tetszik a dolog. Valószinüleg késöbbiekben megkereslek privátban, addig is thx még 1x.
-
pont errol beszelek, mindig ezek a kifogasok, add el ocsed legojat, fater autojat, anyu uj hajsutojet, mert ez mar nem allapot :)
Szerintem fel ora mulva mar 50 post lesz, hogy sokkal rosszabb konfiggal toljak itt sokan.
De nem kotekszem, azt majd megteszik masok :)
-
Ha komolyabban érdekel a dolog, akkor dobj egy privit, és tudok esetleg segíteni, hogyan tudod kipróbálni, hogyan és hol tudod megnézni a minőségi fegyókat.
Akit érdekel az Airsoft az nyugodtan szóljon .. de előre szólok, ez nem BF ... Itt szigorúan veszik a 18+ -t, és bár anyagi szempontokból sajnos elég drága hobbi, de ez elősegíti azt hogy Vérpistikéék inkább ki sem próbálják!
Mellesleg veszélyes móka, Addiktív eléggé, szóval ha valakit komolyabban érdekel, és egyszer kipróbálja az nagyon nehezen állja meg hogy ne szerelmesedjen bele!!! (Én kb 1 éve nem játszottam, de mai napig olvasgatok rólla, ha meglátok egy új fegyót, úgy tudok örülni mint egy kisgyerek ... és úgy hiányzik mint az állat!!!)
Bocs az off-ért ... -
McKalton #71910 Ő még a videókari se rosssz mert láttam, hogy írta vki hogy neki 5200-as nvidiája van. ÉS az tényleg brutál sz..! 
-
GameOverrr #71909 Egy, a Gulf Of Oman 32 ill. 16-os méretben. -
hat igen meg 512 Ram-ot nem artana beujitani, amugy meg futnia kell... hetfon osszelocsolod ra a let, aztan varunk a full gameban...
-
a proci gyenge a RAM meg a gerzsonfélék szerint több mint elég
-
GameOverrr #71906 Nem a piával van gond, hanem azzal, hogy most végeztem a fősulin és még nem találtam állást. Az utolsó ösztöndíjamból megvettem a játékot, meg egy headsetet. Memóriára már nem futotta... 
-
na, a neteddel nincs baj, a beállításokat meg low-ra vagy off-ra kell venni, és mennie kell
-
Nem mondtam, hogy nincsenek, de mindig valami 2xx pontot latok jobbfelul.
Na meg mire betolti a 64-es mapot, mar a 300 is a 2xx-be tarozik :)
Feltettem a NAW modot, azota lassaban jon be ismet a game, raengedtem egy filemont, mit zorgeti annyit a vinyomat ez a .. jatek, de csak szinte az akutalis mapot turkalta a vegtelensegig szegenykem, csak tudnam megint mitol lassult be az egesz mapbetoltesi hercehurca.
-
GameOverrr #71903 2,4-es Celeron proci, 512 MB RAM, GeForce FX 5600 256 BM RAM, 512 Kbit/sec kábelnet, de ezt már annyiszor kitárgyaltuk, hogy már én unom. Persze ettől még minden tippet szeretettel várok arra vonatkozóan, hogy szoftveresen hogyan lehetne játszhatóvá tenni a játékot. -
ááá, ilyen játékosok nincsenek 
-
Ha nem lennél betojva már rég a teljes verzióval nyomnád. Sztem nem bízol magadban és félsz a kudarctól 8) -
asszem itt valami félreértés van, de egyébként részemről már el van felejtve az egész!
-
Risa #71899
Az (OPC)Team felvételi lehetőséget kínál (6-7 ember részére)
Amit ajánlhatunk:
- részvételi lehetőség magyar és clanbase ladderes meccseken, kupákon
- gyakorlások, publikozások egy jó hangulatú csapatban
- komoly fejlődési lehetőség egy jól szervezett klánban
Amit elvárunk:
- játékosintelligencia, csapatmunkakészség
- fontos, hogy legyen időd játszani és részt venni a meccseken, tehát aktív játékos legyél
Ha érdekel a lehetőség, akor az alábbi [email protected] msn és email címen lehet jelntkezni!
-
GameOverrr #71898 "meg az ilyenolyan most szarulment 6241:1 kdr-ektől" Lol! Ezen jót röhögtem. Thx. 
"csakugye hiszik ha látják." Ez talált, ezért én is sajnálom, hogy nem tudok veletek játszani. Na de akkor meg mindenki itt ajnározná, hogy mekkora spíler ez a GameOver
. Persze csak vicceltem.
A viccet félretéve csak azt sajnálom, hogy ha végre tudok majd veletek játszani nem lesz viszonyítási alapom, mert a teljes szinte már egy másik játék. Felülről nézve mindenképpen.
-
Azért köszönjük a feltételezést
!
-
Öreg hiba hogy a sima beirásnál nem hozza be. Amúgy igaz www.
-
a 64-es map-ok 300-ról indulnak de vannak 300-as 32-ek is 
különben is nekem 5 expert kaszt izém van és ugye oda 40kill kell egy körön belül úgyhogy nem reménytelen a helyzet pláne a helis gunner lámiknak
-
Gameover, egy honapig mondj le az alkohol es tarsairol, a megsporolt osszegbol upgradeld a geped, ezek utan mint teljesen ember tudsz reszt venni itt a tarsalgasban, igy csak ugyis tamadas fog erni.
Bar en nem tarozom kozejuk, valamiert :)
Hozzatannem, mint regen irtuk is, egyszer osszefutottunk a 7th szerveren, de rohadt gyorsan elhuztad a csikot, ahogy elindult a kor, az nem volt szimpi mindenfele kifogasod ellenere.