172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
HTSMarci #72336 Ki mondta hogy nem vagy clantag? -
az utolsó mondatot így képzeld el:rohansz TV stationnél,berohansz a zászlóhoz,1 ember áll veled szemben,sprintel,majd anélkül,hogy lőne meghhalsz,és még csak ki se ír semmit,h. miért haltál meg,akkor Te mit gondolsz? :O -
Szerintem egyszer se találkoztunk!
Mind1 lesz ez még így se! -
turot.az asszony...aztan zavarja,ha azt orditom:ez a f@sz mesor megint kicsninalt b+!!
-
David2006 #72332 :) -
Elmentél aludni mi? ;) -
hmmm
-
-
David2006 #72328 ~LoB~ vs. FRX
infantry gyakwar
111-70 ~lob~
119-0 ~lob~
104-12 ~lob~
132-0 ~lob~
466-82 ~lob~
Kösz a meccset FRX!!!!!
-
igen,akkor még rendkívül ideges voltam :$ sebaj,mától már úgysem vagyok klántag...amúgyis megyek felakasztom magam az első fára,nem érdekel már semmi...elegem van már ebből az egész életből...most is csak azért rontom itt a levegőt,mert nem tudok aludni... -
TS Zolly #72326 Ja, jó. Akkor ezt félre olvastam. bf.hu oldalán irtad asszem:
,, grat mindenkinek aki ma este a JCSR ellen játszott,legelőször magamnak,ennél bénábbak 3 körön keresztül nem is lehettünk volna,az elsőben még ott voltunk,mindössze 2vel kaptunk ki,viszont a másik három már mintha soha nem játszottunk volna még ezelőtt semmilyen játékkal...mintha kis óvodások lettünk volna,akik azt se tudják,melyik gombbal kell lőni.Hozzáteszem azért azt is,hogy a JCSR marha érdekes dolgokra képes,pl.berongyoltam egy zászlóhoz,sprintel felém egy support,lehasalok,lövöm,erre ő SPRINTEL TOVÁBB,én meg annyit látok,h. you were killed...gratulálok,nagyon jól tudtok programozni! ,,
Csak nem értem, mit jelenhet az utolso mondat. -
kinek van szófosása 
-
én nem gyanúsítok senkit,egyszerűen leírtam,hogy vagy én vagyok vak,vagy történnek érdekes dolgok...
mellesleg a saját oldalra nem írom,mert a fórumba évezredenként egyszer téved mindenki,másrészt ezt minden CL olvassa,és ha csetboxba írom,az meg 6 üzenet,megint mindenki átsiklik fölötte...muszály gyakorolni,mert különben megyünk mi is a süllyesztőbe...na remélem érthető volt,ezentúl én a témát befejeztem,és remélem még holnap is klántag leszek
-
TS Zolly #72323 Akkor ez mehetett volna a saját fórumotokba.
Más: Mig nincs valakiről bizonyíték, addig a flémek elkerülése miatt nem ildomos meggyanúsítani csalással. -
köszi,h. próbáltok dícsérni meg ilyenek,de ez engem vhogy nem nyugtat meg...az tuti,hogy az őszi szünetet taktikagyáral fogom kivégezni...ezenkívül szóba jöhet evés,alvás meg vizelés esetleg...utána pedig minden estére követelek egy gyakot a klánba,nem megy ez így,hogy egy héten max.1szer van gyak,jóhogy nem tudunk győzni...gyakon követelem mindenki részvételét,aki nem jön elfogadható indok nélkül,legyen kibaszva,lusták nem kellenek...tehát mondjuk én még tudom egy darabig vállalni,de utána lesz év végén fizika meg angol vizsgám,de akkoris ott leszek minél több gyakon...ahogy Bono mondaná,nem módi,hogy ez így menjen...a bölcsödésekből katonát kell csinálni,jobb lenne,ha ezt a klánban mindenki felfogná...elég világos pisisek?(ez így a saját klánoimnak ment,nektek ügyet sem kell rá vetnetek) -
Szerintem ne húzd fel magad! A JCSR ellen egyáltalán nem szégyen kikapni! Valójában nem is emberek, hanem valamilyen más bolygóról származó földönkivüliek!
Szerintem kicsit "megijedtetek" a lehetőségtől és ezért alakult így. Ez ne vegye el a kedveteket! Csak így tovább HTS!
-
de én azt sem értem,miért peninsula volt,hiszen mióta beléptem,mindig KARKAND volt a mi pályánk...most meg egyszercsak peninsula...azt sem tudom mi fán terem az... -
úgy felpöröghtem B+ hogy hihetetlen...mindjárt nekiállok minimum 5 taktikát gyártani minden pályára,és az egész éjszakát ezzel fogom elkúr|\|i -
nyugi
-
hát ha ez nektek nagyon jó...felőlem...csak akkor lepődtem meg,mikor peninsulán jön felém a supportos gyerek,lehasalok,ő SPRINTEL TOVÁBB(!!!!),nekem meg kiírja,hogy megölt,mondom HE????????? ott azért néztem...szintén ilyen eset,hogy hogy sikerült átjönnötök néhol a claymore-erdőn...szóval egyszerűen nem hittem a szememnek,hogy ilyen létezik...mi meg tökéletes példája voltunk a "Kurvára hogy ne játszunk a JCSR ellen" dolognak... -
igaz,nincs honnan... -
Személyes benyomásom, hogy nagyon jól játszott a HTS. Grat és köszi. -
azt akartam még hozzáfűzni,hogy igazából nincs miért gratulálnod.nekünk van,grat,de ez a klán még nem klán,így ahogy ma elbasztuk az első kör után...bölcsöde esetleg... -
jobbak?Odin neked fogalmad sincs róla,mi történt,mintha az utolsó 3 kört óvodások ellen játszottátok volna végig... -
Van hova fejlődni
-
TS Zolly #72311 Ez nekem is sikerült, vagyis inkább a sleepre. 
-
Talán Oman viszonlyag gyors 2. pörgetős köre után kicsit összezuhantatok fejben. Ezt ha elkerülitek sokkal szorosabb lett volna szerintem, de remekül játszottatok, meccsről meccsre jobbak vagytok. Grat és köszi a meccset -
ehh...a JCSR meccsről inkább nem mondok semmit,szánalmas
ennyi pont elég 561:136,vajon kinek<<
-
Csacsy:"...a power-gombra állítottam a TS-t..."--->>>wazze ezen sírtam -
Jönnek az orkok...jáj. -
Unalmasnak tényleg nem mondható, de nem illő dolog 1 radio műsorba, legalább akkor ne irnák oda hogy mik a műsorprogramok!
-
Aus most bekonferált rendesen! Lol!
-
Szerintem alapvetően nem rossz a felépítés! Nem uncsi legalább! Most gondolj bele, hogy minket se érdekel a cs, meg cod2! -
aki ki akarr rúgatni a klánból az most szóljon,aztán 
jó alkalom
-
bazzeg 20 kor lesz a második rész... Ezt a szervezőképességet Pffff
-
hát ha a cs-azért jó mert nagy taktikát igényel akkor még nem játszottak bf-et. -
jó bocs...de akkoris...majdnem olyan,mint annak,akinek nem szabad kimondani a nevéz...tudjátok
-
Vigyázz kiről beszélsz 
-
punker kicsit mintha szétszort lenne...
-
Már rájöttem, köszi... 0331 a dátum... Amúgy ezt se hallotam még...