172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
teputele #72381 Seggnyalok és naivak vagytok , nem meritek kimondani hogy csalnak , pedig rendszeres a lehetetlen dolog amiket csinaálnak de perszer amig a PB nem fogja bár mit mondhattok.És igy van jol tudnak programozni és láttam már istenkirálynak kikiáltott klánokat megbukni.Nem lehet meghazuttolni a játék kereteit csak ha belehackelsz.Ennyi.Claymore-n nem lehet átmenni , a sprintelve nem lehet löni , és lehasalás után is kell 1-2 mp hogy lőhess supportal.Hehehe gamehacker Klan !pfff.Lehet memory hack ! Ez a legujjabb , a memoriaba betöltött adatokat lehet modosítani , külön foruma van külföldön tanitjak a hackelést ! Az Evenbalancéval levelezek rendszeresen minden ilyet elküldtem nekik és minden jelenségről beszámolok , ugy néz ki jó dolgokat fognak a jövőben megcsinálni , rengeteg lesz a HWBanos ugy gondolom. -
Kösz a meccset frx, voltak kis afférok, de én személy szerint élveztem! -
lehet bug...is...:) -
Bocsánat!
Csak hetedikes koromba kezdett érdekelni a biológia:)
-
én meg azt kérdezném,hogy a felmerülő problémámra tud valaki értelmes választ adni?vagy csak bug,hogy megyek 1 emberrel szemben,és meghalok minden nélkül? :O mert akkor inkább abbahagyom a játékot,és megyek vissza aknakeresőzni 
mert sajnos nem tudok mire gondolni addig,amíg ez nem történik meg...bocs,de Zolly,Te ilyenkor mire gondolnál?kíváncsi vagyok a véleményedre! -
Inkább bimbóznak :)! -
Én egész héten félreértem a dolgokat:)
Április van:)
Rügyeznek a nők /vagy a fák?/ stb.

-
jah,a csaj megfogja a "joyt",sokkal jobban er(lv)ezzuk az iranyitast...
valamit felreertettem?
-
És ellehetne nevezni a "répa hadmúvelet"-nek:) -
Poént félretéve!
Sokkal jobban érzed az irányítást!
Próbáld ki!
/igazság szerint ez is félreérthető/
-
pedig ha mellenyulsz sielo mozdulatokkal,hidd el,jobban elvezed
-
Mi is kösz a mecset de az, hogy jó mecs volt azt hagyjuk.
-
az segít, ha a lábad közé teszed? úgy már ismerősebb a mozdulat, mi? 

-
bazeg kijött most a bf2142-nek jobb minőségben az a korábbi videója. tulajdonképpen tényleg ugyanaz lesz, mint a bf2, csak tank helyett robot, heli helyett ilyen lebegő szar, kiskocsi helyett meg lamborghini diablo szerű járgányok vannak.
én rühellem a sci-fi játékok fegyvereit is, mind idétlen, viszont vagy ugyanúgy sima géppisztolyok, vagy kék gömböket vagy sugarakat lőnek ki
-
Szia. Megkért az úr h töröljem a hozzászólásait, én megtettem, egyébként tőlem maradhatott volna, legalább kicsit felpörgött volna a topic.
-
Amikor meglett az enyém, 3 hétig úgy kellett játszanom, hogy a lábam közé tettem!
Még szerencse, hogy nem iszok, mert néha bizony máshova nyúltam volna!
-
szenvedek ezzel a qrva joy-jal, amit nemrég vettem, az istennek se akar ráállni a kezem, annyira megszoktam már a gombokkal irányítást. többször halok meg a szárazföldbe csapódva, mint másik repcsitől, arról nem is beszélve, hogy képtelen vagyok bármit is eltalálni 

-
Ez jó!

-
lammaer #72363 Nyomja még valaki a NAW-ot, vagy elmúlt a szombat esti láz? Isteni benne a stinger, csak úgy hullanak a repülők :) -
ajjaj mi lesz ebbol
-
miert?aki jol jatszik lehet tud programozni.de aki tud programozni,az BIZTOSAN jol jatszik
-
mintha még nem lett volna rá példa...
flééém...
-
TS Zolly #72359 Én arra gondolok, hogy csalással vádolod a JCSR tagjait. Főleg, hogy jól tudnak programozni. Neeeem?????? -
Polemius #72358 Mondd meg a haverodnak, hogy féláron megveszem a vinyóit.
Amik helyett újat fog venni a HW ban miatt.
-
És ahelyett,hogy jól pofánbasznád egy szívlapáttal,még segítenél neki.
Grat...
-
Bár így lehet, szerencséje volt, hogy nem főműsoridőben kérdezett! Azért simán dobtam rajta egy hátast!!! -
Szeva Running!!! Jó a takarítógéped!! Mondták már??? -
GYILOKOLI #72354 Tudom hogy lol amit írtam de igaz jó a szövget én találtam ki de tényleg haverom akarja kipróbálni!(esküszöm) -
GYILOKOLI #72353 Nem akartalak idegesíteni!! -
:D lol, mekkora terelés 

-
GYILOKOLI #72351 De sorry a kérdésért!:(:( -
GYILOKOLI #72350 Én sem birom őket csak tudni akarja a haverom hogy mik vannak és hogy lehet-e valamit csinálni ellenük? -
Amúgy ne is haragudj, de az ilyen kérdéssel bebiztosítottad magadnak a célkeresztet hosszútávon... -
Miért nem a "haverod" próbálja ki????!!!! (Mi a haverod nickje???) -
Tedd azt belátásod szerint... Engem személyszerint még a cheater szó hallata is felháborít, nemhogy még itt, nagyközönségtől kérsz infót a használatáról!!!!!!
-
Nem kell ezért így rázni a fát, igenis egy jó kis meccs volt, meg is leptetek első körben. A másodikban nemigazán ti estetek csak vissza hanem összekaptuk magunkat. ennyi. Ügyesek voltatok na. -
THX FRX, jo meccs volt!!!!

-
Legalább ti veszitek a lapot! ;)
-
ezt nagyjából ha felmegyek TSre,15en fogják a fülembe ordítani,ugyanígy MSNen,stb... -