172102
  • teputele
    Seggnyalok és naivak vagytok , nem meritek kimondani hogy csalnak , pedig rendszeres a lehetetlen dolog amiket csinaálnak de perszer amig a PB nem fogja bár mit mondhattok.És igy van jol tudnak programozni és láttam már istenkirálynak kikiáltott klánokat megbukni.Nem lehet meghazuttolni a játék kereteit csak ha belehackelsz.Ennyi.Claymore-n nem lehet átmenni , a sprintelve nem lehet löni , és lehasalás után is kell 1-2 mp hogy lőhess supportal.Hehehe gamehacker Klan !pfff.Lehet memory hack ! Ez a legujjabb , a memoriaba betöltött adatokat lehet modosítani , külön foruma van külföldön tanitjak a hackelést ! Az Evenbalancéval levelezek rendszeresen minden ilyet elküldtem nekik és minden jelenségről beszámolok , ugy néz ki jó dolgokat fognak a jövőben megcsinálni , rengeteg lesz a HWBanos ugy gondolom.
  • Danee
    Kösz a meccset frx, voltak kis afférok, de én személy szerint élveztem!
  • leveskocka
    lehet bug...is...:)
  • TC3
    Bocsánat!
    Csak hetedikes koromba kezdett érdekelni a biológia:)
  • HTS s3rg1nh00
    én meg azt kérdezném,hogy a felmerülő problémámra tud valaki értelmes választ adni?vagy csak bug,hogy megyek 1 emberrel szemben,és meghalok minden nélkül? :O mert akkor inkább abbahagyom a játékot,és megyek vissza aknakeresőzni
    mert sajnos nem tudok mire gondolni addig,amíg ez nem történik meg...bocs,de Zolly,Te ilyenkor mire gondolnál?kíváncsi vagyok a véleményedre!
  • Beers
    Inkább bimbóznak :)!
  • TC3
    Én egész héten félreértem a dolgokat:)
    Április van:)
    Rügyeznek a nők /vagy a fák?/ stb.
  • leveskocka
    jah,a csaj megfogja a "joyt",sokkal jobban er(lv)ezzuk az iranyitast...
    valamit felreertettem?
  • TC3
    És ellehetne nevezni a "répa hadmúvelet"-nek:)
  • TC3
    Poént félretéve!
    Sokkal jobban érzed az irányítást!
    Próbáld ki!
    /igazság szerint ez is félreérthető/
  • leveskocka
    pedig ha mellenyulsz sielo mozdulatokkal,hidd el,jobban elvezed
  • KáTéCé
    Mi is kösz a mecset de az, hogy jó mecs volt azt hagyjuk.
  • koschwarz
    az segít, ha a lábad közé teszed? úgy már ismerősebb a mozdulat, mi?
  • koschwarz
    bazeg kijött most a bf2142-nek jobb minőségben az a korábbi videója. tulajdonképpen tényleg ugyanaz lesz, mint a bf2, csak tank helyett robot, heli helyett ilyen lebegő szar, kiskocsi helyett meg lamborghini diablo szerű járgányok vannak.

én rühellem a sci-fi játékok fegyvereit is, mind idétlen, viszont vagy ugyanúgy sima géppisztolyok, vagy kék gömböket vagy sugarakat lőnek ki
  • Running
    Szia. Megkért az úr h töröljem a hozzászólásait, én megtettem, egyébként tőlem maradhatott volna, legalább kicsit felpörgött volna a topic.
  • TC3
    Amikor meglett az enyém, 3 hétig úgy kellett játszanom, hogy a lábam közé tettem!
    Még szerencse, hogy nem iszok, mert néha bizony máshova nyúltam volna!
  • koschwarz
    szenvedek ezzel a qrva joy-jal, amit nemrég vettem, az istennek se akar ráállni a kezem, annyira megszoktam már a gombokkal irányítást. többször halok meg a szárazföldbe csapódva, mint másik repcsitől, arról nem is beszélve, hogy képtelen vagyok bármit is eltalálni
  • TC3
    Ez jó!
  • lammaer
    Nyomja még valaki a NAW-ot, vagy elmúlt a szombat esti láz? Isteni benne a stinger, csak úgy hullanak a repülők :)
  • leveskocka
    ajjaj mi lesz ebbol
  • leveskocka
    miert?aki jol jatszik lehet tud programozni.de aki tud programozni,az BIZTOSAN jol jatszik
  • Mersant
    mintha még nem lett volna rá példa... flééém...
  • TS Zolly
    Én arra gondolok, hogy csalással vádolod a JCSR tagjait. Főleg, hogy jól tudnak programozni. Neeeem??????
  • Polemius
    Mondd meg a haverodnak, hogy féláron megveszem a vinyóit.
    Amik helyett újat fog venni a HW ban miatt.
  • vsly
    És ahelyett,hogy jól pofánbasznád egy szívlapáttal,még segítenél neki.
    Grat...
  • Boxer HUN
    Bár így lehet, szerencséje volt, hogy nem főműsoridőben kérdezett! Azért simán dobtam rajta egy hátast!!!
  • Boxer HUN
    Szeva Running!!! Jó a takarítógéped!! Mondták már???
  • GYILOKOLI
    Tudom hogy lol amit írtam de igaz jó a szövget én találtam ki de tényleg haverom akarja kipróbálni!(esküszöm)
  • GYILOKOLI
    Nem akartalak idegesíteni!!
  • hungaryydani
    :D lol, mekkora terelés
  • GYILOKOLI
    De sorry a kérdésért!:(:(
  • GYILOKOLI
    Én sem birom őket csak tudni akarja a haverom hogy mik vannak és hogy lehet-e valamit csinálni ellenük?
  • Boxer HUN
    Amúgy ne is haragudj, de az ilyen kérdéssel bebiztosítottad magadnak a célkeresztet hosszútávon...
  • Boxer HUN
    Miért nem a "haverod" próbálja ki????!!!! (Mi a haverod nickje???)
  • Boxer HUN
    Tedd azt belátásod szerint... Engem személyszerint még a cheater szó hallata is felháborít, nemhogy még itt, nagyközönségtől kérsz infót a használatáról!!!!!!

• erdos
    Nem kell ezért így rázni a fát, igenis egy jó kis meccs volt, meg is leptetek első körben. A másodikban nemigazán ti estetek csak vissza hanem összekaptuk magunkat. ennyi. Ügyesek voltatok na.
  • hungaryydani
    THX FRX, jo meccs volt!!!!

• mesor
    Legalább ti veszitek a lapot! ;)
  • HTS s3rg1nh00
    ezt nagyjából ha felmegyek TSre,15en fogják a fülembe ordítani,ugyanígy MSNen,stb...
  • leveskocka