172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Köszönjük szépen erdész. -
Grat a Hodának meg a GBC egyiknek, de a másik miért nem állt ki? -
Landor #72544 jah én melóztam sajna.. 
bocs, későn láttam
-
Landor #72543 nem gondolkoztál azon mostanában, hogy nagyon túlhajtod magad 

-
Tubi tudom mire célzol,de nem fogom megcsinálni hiába mondod én a csajokat szeretem! 

-
"szerintem sem fogunk lazadozni mi is szabalyzatokra hivatkozva. vesziteni tudni kell..." Ezt mire értetted?Mire próbáltál célozni tubi??Én erre írtam neked, hogy a Horda elleni vereség miatt nem igazán reklamálhattok, és pont ti jobb ha nem reklamáltok mert csak köszönetet mondhattok a szervezőknek amiért annyira lojálisak voltak veletek szemben a felmerült szabályszegés miatt, a fejethajtást az eredmény elötti fejhatásra értettem és nem vki elöttre, ha kicsit használnátok is a fejeteket arra amire kellene ,lehet kevesebb kihágást és félremagyarázást kellene helyreigazítanotok.Tudom, hogy a 7th szúrja a szemeteket de ezt a tüskét a következő infantrykupáig el kell viselnetek és majd akkor visszavághattok a vélt sérelemért(aminek semmi alapja), addig viszont jó lenne ha nem piszkálódnátok ilyen beírásokkal. Thx hogy meghallgattatok részemről téma lezárva..... -
Nem kell nekünk fejet hajtani,inkább mi hajtunk nektek fejet ahogy Rambo mondaná.:DDD
Köszönjük a wart mi is élveztük tényleg nagyon kemény és nagyon szoros war volt.Az utolsó másodpercekbe azt hittem,hogy már győzünk,de nem így lett.Én még mindig nem hevertem ki,hogy vesztettünk és sokáig nem is fogom.:((((
Amúgy hozzá teszem a 7th is ezt mondta,hogy a legjobb wart ellenünk nyomták infrantyba,ez is különben HUNkup meccs volt.Hattot idézve:Köszönjük a meccset, ez volt az eddigi legkeményebb és legélvezetesebb meccsünk amiota játszunk infantryt! Értetek játszottunk Gaboca
Úgy tűnik mindenki ellen egy igen felejthetetlen wart játszunk,gazdag fordulatokkal,kemény pillanatokkal,nagy nyomássokkal,szép megmozdulásokkal meg minden egyéb mással és ez jó.;)
-
Okés semmi gond...így sikerült. Igazából nektek köszönhetjük életünk legszebb bf2 meccsét, ezért előttetek hajtunk fejet. -
tubifex #72538 Elottem! De terdelj kozben
-
Én is fejet hajtok...:D
De tényleg ki elött???
-
SAS107 #72536 Nem tudja valaki hogy hogy müködik az SG szerver? Most próbáltam bejoinolni de ahogy betölt egyböl kivág, pedig ha jól láttam nem is volt fent senki. Ez mitől lehet? Tört a játékom, és a legújabb 1.22 es patch van fent! Meg azt sem értem hogy itt fönt azt irja hogy 48at enged be, de a map size csak 16 volt.
Köszi a helpet. -
Jah szerintem se kell szégyenkeznünk.Az utolsó mapon basztuk el.A legjobban azt sajnálom,hogy 2 másodperc és győztünk volna. -
Fejet hajtunk.
ki elött is??
-
aitken #72533 sehogy nem lehet megcsinálni h menjen? antiblaxx ilyesmi? -
Az hogy tört.
-
aitken #72531 hali! az lenne a kérdésem h mi a f**zért van az h az 1.0-a elindul de ha felteszem az 1.2es patchot akkor nem műxik a game? plz help -
Sajnos úgy tűnik nem sikerült a felvétel!
Valamiért az 1.22-es patch óta nem akar felvenni semmit a BattleRecorder a szerveren!
-
tubifex #72529 Huh, az utolso mondatod nem teljesen ertem.
kis kommentart csatolnal melle?
-
Hát igen ez az a vereség ami ellen semmi ép-kéz-láb kifogást nem is lehet felhozni...... Tehát jobb ha elfogadjátok és fejethajtotok.Ha már így megkeztél minket.... -
tubifex #72527 szerintem sem fogunk lazadozni mi is szabalyzatokra hivatkozva. vesziteni tudni kell...
-
Valaki belinkelné a kör végi screenshootokat?? Megköszönném nagyon thx -
Igazából meg jól csináltátok , meg aztán mi vagyunk az utolsók akiknek joga van ezt firtatni , ugyhogy nincs semmi probléma tudomásul vesszük ,hogy nem jutottunk tovább, ki igy reagálja ki ugy. -
Természetesen ezt nem sértő szándékkal irtam, inkább csak azt akartam vele szemléltetni,hogy nem volt egyszerü dolgunk és ezért valahol egyik szemem sir a másik nevet ,mert igaz ,hogy kiestünk a kupából viszont bebizonyitottuk ,hogy erős klán vagyunk ,és tudunk-tudnánk nyerni egy nagyon erős összeállitásu klán ellen is. -
McKalton #72523 Nem vettétek fel battlerecorderrel? Megnéznénk a demót
-
Soha nem volt titok és soha nem volt senki számára se újdonság, hogy a Hordába más klánosok is játszanak. Az hogy ezek JCSR-esek, vagy FRX-seket, tök mind.
A feljavított csapat kifejezést pedig jobb lenne visszaszivni...mert ha jól tudom GBC-GABOCA, ÉS GBC-JEAN is tagja volt a hordának!!!!! -
tubifex #72521 Tisztelt Kupaszervezok,
javasolnam, hogy a kovetkezo infantry bajnoksagra vezessuk be, hogy a nevsor melle kötelező legyen leadni a playerek GUID-jait is. Elkerulendo esetleges kenyelmetlen helyzeteket.
tenq -
Sajnálom ,hogy ilyen eredmény született , ugy érzem ,hogy nincs miért szégyenkeznünk annak ellenére ,hogy a Horda eléggé "feljavitott" csapattal állt ki ellenünk végig jobbnak éreztem magunkat, az utolsó körben 2 mp en mullott ,hogy mi nyerünk .Ez a végeredmény a szerencsén mullott nem a tudáson. Grat Horda jók voltatok.Izgalmas meccs volt az biztos. -
-
Köszönjük a meccset GBC*ET! Nagyon kemény és izgalmas volt! Még mindig remeg a gyomrom! 
Strike At Karkand
99-44 MEC/GBC
64-52 MEC/Horda
Sharqi Peninsula
111-94 MEC/GBC
94-0 MEC/Horda
Összesítve 296-262 a Horda javára! Gratula a csapatoknak!
Egy kis beszámoló még: Az uccsó körben - mivel vesztésre álltunk - minden egy lapra tettünk fel. Négy perccel a vége elött sikerült minden zászlót befoglalnunk és már csak 1 emberük élt, GBC mNz Jean. Az uccsó 4 perc azzal ment el, hogy őt kerestük és kb. 20 mpvel a vége elött megtaláltuk és sikerült megőlni őt. Így 2 mp-vel a vége elött megnyertük a kört, fordítottunk és megnyertük a meccset!
Még 1x köszönjük ezt a meccset a GBC-nek! Számunkra ez örökreszóló élmény volt!
-
-
tubifex #72516
-
nem baj 2 JCSR benn van még :) -
2 GBC esett ki egy nap alatt.....Grat Horda!! Bravúros teljesítmény!! -
Steve79 #72513 2 másodperc az élet :D
GG GBC -
McKalton #72512 Na a JCSR után 7th is bent van az Infantry Huncup negyeddöntőjébe. Sajnos eredményről nem tudunk beszámolni, mert csak 2 emberük jelent meg a GBC-ből így a szabályok értelmében mi vagyunk a továbbjutók.
Sajnáljuk hogy így alakult.
-
TS Zolly #72511 Jó neked. -
zltn2 #72510 Azt nem tudom mert a prefix részt én ott nem találtam. -
grat,én is most hajtok az 50esre,de nekem már csak 10750 pont :P -
aki egyébként is Németh Kristóf 
tudjuk,egyesek minden nap új alsógatyát vesznek,vasárnapra már 7 van rajtuk :P
-
Jól müködik az.
Egyedül akkor nem jó,ha van valami beírva a prefix részhez.