172102
  • schrank
    2 kölke van B+
  • Mersant
    hm...király, csíptem a műsort, + a csajt is...
  • schrank
    20 éves kölyökidő ment a tv-ben reggel pedig ilyenkor mindíg egy olasz gagyi rin-tin-tin sorozat szokott lenni a csete beátáig
  • koschwarz
    schrank, vadászidény van ilyenkor?
  • erdos
    Honnan veszed? Játszótér van az ablakod alatt vagy mi?
  • McKalton
    Látom schrank bedobsz egy olyan témát amihez hozzá tudsz szólni
  • schrank
    most tavaszi szünetjük volt ezen a héten z isiseknek
  • Running
    Helyes, szeretem ha az emberek segítenek...
  • Mersant
    nem szemrehányásnak szántam, hanem tényleg szeretnék benne részt venni, legfeljebb beintetek hogy barom 5leteim vannak
  • Running
    Most pedig híveim boruljatok a lábam elé, és csókoljatok kezet!
  • Running
    Aham valami ilyesmi...jelenleg 3 olyan arc van a 19-ből akik más csapatban is játszanak. Pár csapatot kellemetlenül érint ha kikapnak a Hordától, de ez legyen az ő bajuk.
  • Running
    Tisztában voltam saját tapasztalatlanságommal és ezért volt 5-6 ember akikkel összeírtuk a szabályokat, és amit el is fogadott mindenki. Minden szabályt az az 5-6 ember talált ki és nem én.
    Mégegyszer felsorolom őket:
    JCSR-Kornél
    FRX-DonC
    7TH-Hatt
    RDHA-Joebácsi
    COR-Murry
    Aszem talán GBC-Aus is ott volt..
    Horda-Running

Nos ők azok az emberek akik összeállították a szabályokat, gondolom érezhető h egyik srác se most kezdte.

A következő kupa szabályait is együtt rakjuk össze...és minden javaslatot szivesen fogadunk.
  • Running
    Tisztában voltam saját tapasztalatlanságommal és ezért volt 5-6 ember akikkel összeírtuk a szabályokat, és amit el is fogadott mindenki. Minden szabályt az az 5-6 ember talált ki és nem én.
    Mégegyszer felsorolom őket:
    JCSR-Kornél
    FRX-DonC
    7TH-Hatt
    RDHA-Joebácsi
    COR-Murry
    Aszem talán GBC-Aus is ott volt..
    Horda-Running

Nos ők azok az emberek akik összeállították a szabályokat, gondolom érezhető h egyik srác se most kezdte.

A következő kupa szabályait is együtt rakjuk össze...és minden javaslatot szivesen fogadunk.
  • Mersant
    jó hogy mondod, a következő kupa szabályalkotásában én is részt szeretnék venni, valamint nem ártana még 1-2 ember aki pl.CB-ben is megfordult már, és nem fél éve foglalkozik komoly kupákkal... és talán emlékeztek, hogy még a kupa indulása előtt megjegyeztem, hogy át kéne nézni a szabályokat mert gáz lesz, erre azt mondtátok, hogy majd ha előjön a szitu meg lesz oldva..hát meg lett :-D szal tudod hol találsz...
  • erdos
    Azért nem összekeverendő egykét dolog, a Horda jelenleg sem szerepel semmiféle kupában ezen kívül, egy haveri kör egyelőre (jól írtam Legény? ) Kezdettől fogva vannak benne klánosok is néhányan, nem most igazoltak át. A névsorban is szerepeltek. Csakugye senki nem vette őket komolyan, mostmeg hogy hozzák a meccseket mindjárt állna a bál. Én csak gratulálni tudok nekik, a csapat nagyrészét semmilyen más csapatban nem szereplő emberkék (meg Running ) alkotják. ennyi.
  • VeNYLaci
    Hadd ismételjem önmagam:
    "de természetesen én is hibás vagyok hogy nem vettem komolyan hogy 1 ember több klánban is játszhat. Kicsit szokatlan volt elképzelni a dolgot, de mostmár látom hogy többeknek ez természetes."

• koschwarz
    a stílusa is ilyen, de leginkább szerintem már qrvára unja ezeket a dolgokat megvitatni...

mindenki előtt áll a lehetőség, hogy indítson egy "saját" bajnokságot
  • Running
    De de...folytassuk...kell a flém, ne add fel. Szövegértelmezésben ezekszerint nem vagy túl erős...

Idézek: "Csapatok lehetnek klánok, public csapatok, illetve vegyes klán csapatok. Egy ember több csapatban is részt vehet, a lényeg hogy a jelentkezési lapon szerepeljen. Ha egy klán indul a meccsen, attól még vegyes kláncsapatot is szervezhet."

a jelentkezési lapon is szerepelt és mikor elküldtétek azzal el is fogadtátok...erre itt engem kérdőrevonsz...nem gondolod h itt van valami bibi?

• VeNYLaci
    A Vényt nem érte hátrány, 2 jobb csapattól kapott ki a csoportban. Természetesen nem reklamál a csapat semmilyen módon. Mindazonáltal a szabályok megreformálásra szorulnak, de természetesen én is hibás vagyok hogy nem vettem komolyan hogy 1 ember több klánban is játszhat. Kicsit szokatlan volt elképzelni a dolgot, de mostmár látom hogy többeknek ez természetes.

Running személyeskedő, teljesitményt fikázó megjegyzéseihez (ami egyébként abszolut nem megy a témához) nem óhajtok kommentárt fűzni, ezzel saját magát minősiti.
  • koschwarz
    na most komolyan mondom, mint jogász, egyszersmint bf2 játékos, a következő kupáig csinálni fogok egy "szabálykönyvet", amiben megpróbálok minden olyan szabályt összeszedni, ami általában jó lehet mindenfajta versenyre, bajnokságra. aztán közkinccsé teszem, mindenki elmondhatja a véleményét, és azokat is beledolgozom, ha van értelme (így megy a jogszabályalkotás is). és persze valamilyen "fórumon" (ne konkrétan erre a fórumra gondoljatok) el is kell majd fogadni ezt a szabálygyűjteményt.

és ha szükséges, ki lehet majd egészíteni az adott kupára jellemző részletszabályokkal, amiben a bajnokság indítói, szervezői megállapodnak.

talán ezzel csökkenthetők az ilyen félreértések, félremagyarázások.
  • Running
    Csak már unom ez a szájtépést mindenért...
    Régebben azt hittem a Dragon viszi a prímet majomságból, de közben rájöttem, hogy a Dragon messzemenően értelmesebbnek bizonyult, mint náluk jóval öregebb csapatok.
  • mesor
    Nyugi már!
    Mostmár nem mind1!
    Az OPC nem nevezett a kupába így nincs min felháborodnia!
    Vény nem találkozott a Hordával a kupában így semmilyen hátránya nem keletkezett!
    Szerintem a Horda ellen azok reklomálhatnának akik egy csoportban voltak + akik még játszani fognak velük!
    Ezek a csapatok viszont semmilyen óvással nem fognak élni szerintem!
    Majd a legközelebbi kupa jobb lesz a szabályok szempontjából!
  • Running
    Lesz változás a kupa szabályokban...de azt nem hagyom h a csapatomat fikázzák olyan dolgokért amiket meg se érdemel.

Bár mondjuk fikázni könnyű a továbbjutókat ilyen meg olyan okok miatt, de tenni valami hasznosat, vagy segíteni, esetleg a csapatukkal értelmes eredményt elérni már luxus.

• leveskocka
    ok.eddig igy volt.ezutan meg valami format kene adni a dolognak.megfelelo szabalyok hijan csak a fikazas megy allandoan.
  • Running
    A Horda vegyes csapatként alakult főleg sg fórumos arcokból, akik ugye már más klánba is tartoztak. Voltak akik maradtak, voltak akik mentek, és voltak akik jöttek, de már a kezdetek óta így van ez. Nálunk nem feltétel, hogy nem lehet más csapatban az illető, csak h legyen ideje a Hordára is.
    Ennek utána olvashattál volna...1x.
    2x még ha ez nem is így lenne, akkor ha már a csapatod nevezett a kupán, akkor a szabályokat is átnézhetted volna...2x.

Viccelt csináltál magadból..ideje benyögni h sorry.
  • leveskocka

legyen mar az,hogy a klan leadja a nevsort,ami tartalmazza a 8 fot,aki jatszik,+
    nehany tartalekost,mondjuk max 4-et,de ez a 12 ember NEM jatszhat semmilyen mas formacioban!nevsor tartalmazza a guidot is!barmilyen elteres eseten retorzio.mi is,ann OPC-vel,volt hogy 1-fovel kevesebben jatszottuk vegig a csatat.jol nezett volna ki,ha varialunk,mindenki egybol a guidokat lesi a meccs vegen...
  • VeNYLaci
    "Hordába más klánosok is játszanak" - ez talán nem azt jelenti hogy más klánból játszanak emberek nálatok? Ha nem akkor sorry.
    Sajnos nem követem annyira a magyar scene eseményeit, hogy ez számomra ne lett volna újdonság.
  • Running
    Te valamit nagyon benéztél barátom...ha meg nem tudod miről beszélsz, akkor elsőnek olvasd el rendesen amit írtam, nézz utána néhány dolognak, a vicc kategória meg inkább a teljesítményetekre mondható mint a kupára.
  • VeNYLaci
    Számomra ez is újdonság. Úgy látszik mi túl konzervativan álltunk hozzá az infantry cuphoz (nálunk ugyanis csak vényesek játszottak). Nem is bánom hogy kiestünk, ez már lassan vicc-kategória...
  • koschwarz
  • koschwarz
    a jcsr-ben harci droidok jáccanak, automata célzórendszerrel, emberfeletti reflexekkel, én meg csak örülök, ha a jobb mutatóujjam a reumától néha még megrándul és szódásüvegszemüvegben még ellátok a monitorig
  • kBagyula #72555
    C:\Dokuments and setting\júzernév\Battlefield2\screenshots

ps: van amikor nem írja ki jpg/png-be akkor a vágólapon marad, de csak az utolsó kép! Ezt beteheted egy képszerkesztőbe Ctrl+V kombóval...
  • koschwarz
    a printscreennel mentett képet hol találom????
  • Running
    JCSR-nél jobbak, maradj már, azok droidok...
  • Running
    Elődöntőben JCSR - Horda meccs lesz, szóval aszem, nyomunk egy szép játékot és csókolom, drukkolunk a többieknek.
  • Hatt
    Milyen utat?:D a GBC-ET-t már elvertük szal.
    Szerintem azért se az FRX se a HBA nem lesz piskota.
    Ha pedig jobbak vagytok mondjuk a JCSR-nél is akkor mi erősebbet kapnánk a döntőben
  • koschwarz

ez már így is több, mint amit remélni mertünk. bár reméltük.
  • Running
    Már az is egy csoda volt h kijutottunk a csoportból, ez meg h megint továbbjutottunk, már csak egy álom, ami itt szerintem véget is ért. Többet már igazán nem kívánhat senki sem egy kezdő csapattól.
  • Running
    Nem éri ez Hattori...pucoljuk előttetek az utat, ti meg majd gond nélkül felültök a trónra?
  • Hatt
    Gratulálok Horda. Ugyan így verjétek el a JCSR-t is és akkor talán a döntőben összefutunk

A másik GBC-nek pedig köszönjük a rendkívűl izgalmas meccset.
    GBC vs 7th
    0 -- 1