172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
j4n3k #72625 és ebben a modban mik vannak? -
TS Zolly #72624 Húúú, ez jóóóóóó!!!! Csak mikor lehet majd elérni? -
SAS107 #72623 Nem tudja valaki hogy hogy müködik az SG szerver? Most próbáltam bejoinolni de ahogy betölt egyböl kivág, pedig ha jól láttam nem is volt fent senki. Ez mitől lehet? Tört a játékom, és a legújabb 1.22 es patch van fent! Meg azt sem értem hogy itt fönt azt irja hogy 48at enged be, de a map size csak 16 volt.
Köszi a helpet. -
Landor #72622 valamelyik grafikusképességű szkinelje már meg a ruhájukat katonaira
-
Landor #72621 -
A multkor le is léptem a szerverről miattuk! Hatan szaladtak rám karkandon , sípoló guminyúllal. 
-
Deqwator #72619 nagyon brutál
-
egész félelmetes brigád!
-
Most találtam egy régebbi képet,azt hiszem Crem csinálta:

-
Jó ötlet! -

RELAX ALL

-
atwe #72614 Magyar szerver és legyünk sokkan :) -
Királyság, nekem bejön ez a mod.
-
azért nem hiszem, hogy az zavarna titeket, hogy ki milyen néven játszik nálunk
, de szerintem hagyni kéne az egész témát, mert lehetne itt ecsetelni "dolgokat", de én is feleslegesnek tartom
-
tubifex #72611 Hat igen, en mindig azt szoktam... -
Nem ellenetek játszottak álnéven. Hanem mikor a csapat tagjai lettek, akkor kitaláltak maguknak más nevet mert ilyen kedvük volt. Az egyik sötét testvériség akart lenni, a másik meg erre reagálva a fény gyermeke...nincs beleszólásom abba ki milyen nickel akar a csapatban játszani.
Tubifex, a reagodra nem is válaszolok, mert hülyeséget beszélsz. -
Borg #72609 Figyelem!
Az SG BF2 szervere hamarosan átáll Nations At War (link) modra!
A mod minden komponense ezzel párhuzamosan letölthető lesz az sgteam hq-ról.
Ezzel egyetemben kérnék mindenkit, hogy vegyen részt a bf2 szekció most indult szavazásán, hogy érdekli-e a dolog. -
tubifex #72608 Dehogy akarok en reklamalni. Csak nem ertettem hirtelen, hogy a GBC tagjai nem jatszhatnak 2 csapatban, egyeb klanokbol par ember - igaz alneven - minden gond nelkul. Ezt szerintem mi is megcsinalhattuk volna, nem tart semmibol uj accountot csinalni. Ezert is javasoltam a GUID hasznalatat, bar azthiszem az is atverheto ugye uj serial szammal. Dehat ez mar mindenkinek a sajat lelkiismereten mulik...
Mi legalabb nem valtogatunk nicket :)
Reszemrol ez lezarva, tanulsagos volt. Tovabbi szepnapot a tarsasagnak.
-
Igazából engem csak egy dolog zavart a tegnapi warral kapcsolatban , azt tudtuk ,hogy több csapatból is játszanak ellenünk de miért kellett ezt álnéven tenni? Miért nem vállalták a nevüket ezek a playerek? Ezt szóvá is tettük war alatt. Amugy nincs semmi gondunk de erre azért mindenki kiváncsi.A 7th val meg semmi bajunk azonkivül ,hogy rivalizálunk egymással szerintem semmi komoly ellentét nincs a két klán között, inkább én ugy mondanám,hogy ellenfelek vagyunk és nem ellenségek. -
Akkor tetszett a legjobban amikor pár éve az egyik műsort fogszabályozóval vezette. Pedig akkor már öreg volt. -
szilzoli #72605 Nem rég írtam, hogy a Battlefield 2: Modern Combat, hoz egy újabb Trial jött ki ami XBOX 360-ra fog jönni. (http://ganmecity.cjb.hu) -
-
mindig van ez a problémánk, hogy ki kell lépni időben a squadból...de te si tudod, hogy soxor a harc hevében nem figyel fel rögtön az ember arra, hogy mindenki kilépett előtte, és ő a leader 

-
2 hét eltiltás neked is meg atwenak is parancsmegtagadás miatt 
-

-
Minimap utálatos, mindig látszik ha rosszalkocc. Tegnap parancsba kiadva védjük construction site-ot. Persze gyorsba elsunnyogtam office felé, hátha nem bukok le, jött atwe is. Persze azonnal lebuktunk, egyből jött: "Megmondtam mindenki pontot véd ki mászkál office-nél. Persze nem válaszoltunk, hanem visszatértünk védeni, hátha nem derül ki ki volt.
-
Jaja, a Catch elleni infantrygyakon láttam a minimapon hogy egy birka közülünk csak hátul kolbászol, hát jómagam voltam az a maki... 
Kurva minimap
-
Másik jó Badsec alkotta. "B+ nincs zászlónk, nincs zászlónk, foglaljatok már...egy nyugodt hang, badsec 2 zászlónk van miről beszélsz..ja jó, akkor miért nem tudok lespawnolni?" -
Tegnap is jó volt egy beszólás. "Ki volt az a hülye leader aki megint bement a zászlóhoz foglalni? Megmondtam hogy ne mászkáljon be...Csönd majd valaki megszólal...hát az te voltál. Ja akkor ne mászkáljak be legközelebb a zászlóhoz."
-
Ari baba.
-
jó az aláírásod 2. mondata, gondolom megtörtént eseményeken alapul
-
ez jó
-
Új klántag?
-
:D -
há akit látni akartá
-
E ki? -
1.nem haborodtam fel.
2.mivel nem vagyok mar OPC-s,nem beszeltem a nevukben.
3.nem kell jogasz ezekhez a szabalyokhoz,egyszeru jozan paraszti esz kell hozza...
4.akkor en nem segithetek,se jozan,se paraszt nem vagyok
-
-
helyes bébi, attól meg hogy 2 gyereke van, még szexisebb...
-
csak 1ről tudtam eddig, vazz ez a másikat eltitkolta előlem...