172102
  • syscoHUN
    Valszinu hogy problem van a network-el.Ez nalam is bejon neha,olyankor kb olyan vagyok mint aki forro aszfaltba lepett,szoval csak nezelodni tudok,menni nem.Bar +jegyzem maskor is hasonlo vagyok. 8)
  • David2006
    FAQ
  • hitman55
    Ha netes játék közben ezt a sort írja ki középre: "THERE IS A PROBLEM WITH YOUR CONNECTION" akkor mivan?Jólenne ha valaki megmondaná.Kösz
  • McKalton
    Ezt benézted mivel a revive-ért azaz a felélesztésért semmilyen plecsni nem jár max a gyógyításért, de ahhoz meg medic csomagokat kell dobálni.
  • leveskocka
  • Danee
    mi bajod van?
  • schrank
    "ha van egy csomó hulla egy kupacba ..." mivan nem tudod tisztességesen megszerezni a plecsnit akkor legalább ne áruld el magad ...
  • koschwarz
    ezek szerint 4x lehet gyorsan egymás után benyögni valamit, utána tilt?
  • schrank
  • hitman55
    Ja.Ok
  • David2006
    csak a hang van blokkolva.....
  • hitman55
    Nem tudom hogy észre vettétek e már,ha van egy csomó hulla egy kupacba és te fel akarod őket éleszteni akkor a 4-ik után már nem lehet éleszteni mert kiírja hogy 30 másodpercig blokkolva van.
  • koschwarz
    most tényleg nem azért, DE: nemrég volt gyakunk (asszem 2 nap is egymás után) a jcsr-rel, és bár lenyomtak minket mint a bélyeget, azért a végén épp azt néztük, hogy a k/d, vagy a teampontok között nem volt jelentős különbség a hordások és a jcsr-esek között, pontosabban a jcsr-nél volt egy-két kiugró eredmény, de nem hiszem, hogy konkrétan amiatt nyertek volna.

inkább az iszonyú jó taktikájuk miatt királyok.
  • mNzJean
    Azért az igazsághoz tartozik az is ,hogy nem lehetett nagy külömbséget felfedezni skillben a darth és a nem darthosok között , nem hiszem ,hogy olyan nagy előnyhöz juttatták volna a hordát mint azt sokan gondolják ezért is fogadtuk el az eredményt, ezek után teljes erőböl a CB leaderre koncentrálunk remélem ott még tudunk bizonyitani.
  • mNzJean
    Az volt csak a gondunk ,hogy nem tudtuk kivel játszottunk valójában , azért kiváncsi lennék az igazi nevekre, tényleg csak kiváncsiságból.

• badsec
    Volt hogy szidta az anyukáját, összevesztek, aztán meg kibékültek. Volt olyan is hogy, megóvták és töröltek mindent. Plussz volt akinek mindig kilép a desktopra az 1.22-es patchcsel, valamint Runningról is kiderült hogy tényleg meleg! Szóval csak a szokásos!
  • Beers
    Ha már erre is lusta vagy! Tessék!
  • joebacsi
    nah hazajöttem balcsis melóról, mivolt a héten?
    durván 1000 hsz-át most nincs kedvem átnyálazni :)
  • j4n3k
    plz adjatok linket a naw modhoz és a pályákhoz amik kellenek hozzá
  • eX RambO
    Igen időközben beszéltem Runningal és elmondta ki kicsoda a forgatagban tehát elnézést aWolfguyos megjegyzésemért Running kolléga...Megkövetlek és a BF talin a vendégem vagy....
  • j4n3k
    miért köcsögök?
  • Running
    Hát ellenetek nem játszott Wolfi, ahogy megbeszéltük, de mind1, hazudok.
  • atwe
    Menek haza te szekrény :P
  • schrank
    most mi a faszom van mert az összes buszmegálló tele volt iskolás -kel nem ilyenkor kéne lennie a tavaszi szünetnek
  • atwe
    Wolfguy nem Darkcomander
  • eX RambO
    Te Running a JCSR elleni meccsen Wolfguy=Darkcomander melyik csapatban fog játszani?? Vagy körönként fog átállni??? Ez az álneves dolog nekünk sem tetszik mert a megállapodásunkat nem tartottad meg Running, elmondtam értelmesen világosan nem gyakunk ha Wolfguy játszik, te megígérted nem fog és mégis játszott.Hol a becsületszó értéke??Basszunk át mindenkit?? ez a mostani scene álláspontja???? hitetlenkedve nézem mik történnek ebben az infantry kupában különböző érdekek érvényesítéséhez....Szerintem gondolkodjál el ezen...
  • bakvarnyu
    Másik szerverre be tudsz lépni? Mert az SG-t átalakítják épp arról van szó.
  • Robogo
    :DDDD
  • syscoHUN
    Go go go run Running run
  • TS Zolly
    Running! Csipkedd magad főmaki!
  • Beers
    Running,feladat adott ;) !
  • Borg
    Ma este biztos nem, mert nem érek már rá ma foglalkozni vele.
    Runningékat noszogassátok egy kicsit, hogy csinálják amit a team topikba irtam :)
    Ezesetben holnap már mehet.
  • TS Zolly
    Én szavaztam ott. Este lehetne nyomni Nawot.
  • JAG1
  • lammaer
    Hajrá, hajrá, este már az SG szerveren szeretnék nyomulni NAW-val... nehogy megint LA-ba kelljen menni egy jó kis stingerezésért :)
  • Borg
    A szervereken már minden fentvan. Ha a bf2 team kicsit aktivizálja magát, akkor beélesítem a dolgokat. Nem rajtam múlik innentől.
  • j4n3k
    ja
  • Zs0lt1
    ehh b=n
  • Zs0lt1
    A poén az h Gerzsi hasoblít is :DDDDDDDDD
  • Verzoo
    Albertó vagy?