172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
etnies #72705 Már nem is kell!!
megtaláltam ami kellett,de így meg indításkor kidob az asztalra,úgyhoyg minnél hamarabb meg kellene vennem. -
én?huh...nem hiszem,majd talán Sig segít holnap...én csak azért nem akarom felrakni,hogy fent legyen,a helyet foglalja,de játszani ne tudjak vele...a 9600 pro SFhez már kevés...de majd nemsokára 7800GSem lesz,aztán lesz repülés
-
-
etnies #72702 Akkor majd holnap majd felteszed? -
miaza ferdülés?ennyire este van? 
milyen irányba akarsz elferdülni?tudod,ez a tavasz...
-
Majd holnap, most megyek ferdulni
-
etnies #72699 jaa
ok
köszi -
etnies #72698 de rossz helyen nézted!!
mods/xpack/shaders
nem mods/bf2/shaders -
lol...picit nagy lett a kép,bár még épp elfér...másrészt:mellé Sig 
nem a sima bf mappával van gondja,hanem az xpack-el...ami valószínűleg szintén üres,én most nemtom megnézni,mivel 3 hete volt win reinstall,és lusta voltam felrakni még az SF-et...mellesleg bocs ha ma szófosásom lenne
-
etnies #72696 Na mind1 azért köszi,
akkor egyáltalán nem lehet tört game-mel elindítani a SF-et? -
játsz addig a demóval,azért van,GameOver,így van? 
egyébként énis toltam pár órát a demóval,aztán 3 hónap múlva lett netem,és 2005.szeptember 24.óta játszom.Memória rulez
,egyébként ez azt jelenti,hgy nemrég ünnepeltem a 200.játékban eltöltött napomat,hurrá :)
mostmár értem,miért vagyok én úgy lemaradva egyesektől...egyrészt,mert nyáron nem nyomtam vele,másrészt mert ez az első FPSem
-
Talan ezert?
-
etnies #72693 amúgy először normálisan kértem de mind1...
tört,de meg akarom venni majd eredetiben ha lesz rá cashem,de addig is játszanék vele -
Bazzeg ne spammelj már!
Különben is aki segíteni akar az hova és miben küldje el? Ajánlott levélben a Magyar Postán keresztül?
(mondjuk én nem fogom elküldeni sry, ;)) -
hm..tört legalább?akkor ne is várd el hogy segítsünk,nekünk itt megvan eredetiben,és ha jól beszólsz,h."bazzeg kurvára segítőkészek vagytok",akkor mégúgysem fog senki válaszolni...ezzel csak a sajnálatot és a flémet kelted itt...tessék megvenni,11,5E igazán nem nagy pénz,főleg ha még vagy 2 évig játszol vele,mindannyian beláttuk(még 'Thor is 
),és nem bántuk meg!
-
Steve79 #72690 Köszönjük a Dragon-os srácoknak a gyakwart. GG -
:O még jó,hogy ez csak gyak volt,még azt hinném,feljődik a klán 
egyébként Marci Te is tudod,h.ennek az eredménynek semmi jelentősége...csak h.ők "nem játszottak teljes erőbedobással[#idiota"] -
etnies #72688 Hi!
olyan a bajom hogy amikor elindítanám a BF2 SF-t írja hogy nem tudja megnyitni a bf2/mods/xpack/shaders/datatypes.fx fájlt.aki tudja látszi küldje már át azt a fájlt.
köszi
nem akar vki válaszolni??????
plz
bazzeg kurvára segítőkészek vagytok -
patchel jobb lenne...nekem 8,múltkor is volt visítás mikor a Z10el nyomtam,pedig ebben a verzióban kevesebb a tévé raksi,és még gyorsabb is...mégis osztottam a kobrát,pedig ketten ültek...aztán már nem bírta az egyik,és megkérdeztew,h.én benne is alszom a heliben? 
de mind1,már jön a demó is

-
HTSMarci #72686 HTS vs GBC gyakwar
407-308 :) ;)
THX a wart, elég szoros volt :) -
Dexantreal #72685 majd vki esetleg erre is pls 
-
GameOverrr #72684 De fel ne tedd rá a patch-eket...
Csak frissítsd a Punkbustert, aztán
.
-
egyébiránt csak én leszek erre haljaldó...azhtán megmondom,hátha tényleg más a gépigény... 
(remélem is,mert az SF úgy akad,hogy játszhatatlan,bár minden mediumon van
)
na meg még meg kéne várnom a NAW mappack1-et...meg kéne keresni egy olyan szervert,ahonnan nem 8 kb/s-el jön a demó,és happy lennék
-
GameOverrr #72682 

-
GameOverrr #72681 Na ezt akartam! Ha van még rajtam kívűl valaki, aki legalább elmosolyodott ezen a hozzászóláson, akkor már megérte.
(Mégegyszer elnézést mindenkitől!) -
GameOver,jól van...letöltöm a demót...
-
GameOverrr #72679 Azt ígértem, hogy "ez volt az utolsó ilyen jellegű kép". Mármint olyan, amikor helivel szórtam a népet. Itt nem helizetem, és nem is értem el említésre méltó eredményt(amit egyébként sem említenék meg, mert megígértem). Neked is csak azt tudom mondani, hogy itt nem rólam van szó.
Az oly sokat emlegetett szövegértelmezési képesség...
Csupán felakartam dobni a fórumot. De ha nem tetszik, elnézést! Mea culpa... -
etnies #72678 Hi!
olyan a bajom hogy amikor elindítanám a BF2 SF-t írja hogy nem tudja megnyitni a bf2/mods/xpack/shaders/datatypes.fx fájlt.aki tudja látszi küldje már át azt a fájlt.
köszi
nem akar vki válaszolni??????
plz
-
AZ UTOLSÓ 3 EMBERT MEGHÍVTUK PRÓBAJÁTÉKRA?NAGY ESÉLLYEL BE IS KERÜLNEK A LoB ELLENI KERETBE,NEHOGY MEG MERJÉTEK ŐKET HÍVNI MÁSHOVA!!!!!! 
-
A múltkor már megígérted, hogy megkímélsz minket a Demos screenszarjaidtól........ Tartsd már be léccives... -
GameOverrr #72675 Kabbe...Itt most nem én vagyok a fő attrakció!
-
Dexantreal #72674 pls vki help.....faq-ban nem leltem rá választ. Felaakrom telepíteni a Battlefield2-t és mielőtt elkezdené telepíteni,végig fut a kék csík,majd se szó,se beszéd pufff,kidob az asztalra...számtalanszor végig böngésztem már a faq-ot
-
TS Zolly #72673 áááááááááááááááááááááá! Neeeeeeeeeeeeeeeeeeee! -
TS Zolly #72672 Akit érdekel! Van kettő NAW ranked szerver. Elég kellmes pingüek, egyik 16 fős, másik 50-es. Csak lekő tötikézni a mappokat, mert mindegyik fut. -
GameOverrr #72671 Mindig azt mondjátok, hogy ilyen meg olyan gyengék voltak az ellenfelek. Igen, csak ahogy lehetnek az ellenséges oldalon, úgy lehetnek csapattársak is. Mint például itt: Hogy az Armageddonból idézzek: [URL=http://i50.photobucket.com/albums/f316/bf2demo/BF22006-04-1413-28-50-70.jpg]"Na ezt nevezem én hibás szériának!"[/URL] Persze mindenki úgy játszik, ahogy az ellenfél hagyja. Na de ennyire...
Azt az utolsó helyezett srácot külön ajánlom klánjaink figyelmébe. Én rögtön lecsapnék rá! Őstehetség a srác, egy valóságos gyilkológép!
-
etnies #72670 Hi!
köszi -
problema van a csatlakozassal -
kocka :D -
syscoHUN #72667 Bocsi ha nagy lett. 8( -
syscoHUN #72666