172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
willis #72747 api már egy hónapja nem játszottam a gémmel, most viszont estig nyomom :)
-
j4n3k #72746 ja :) -
de nem gyalog van:) -
j4n3k #72744 500óra játékbó 368at volt repcsibe! gyalog lenne a kdje kb 1.5 :) -
http://www.gameslave.co.uk/bfparser.cfm?accountName=[SBF]Gibbson
ez a srac lehet jol repulozik... -
azt kimondottan gemover ontomjenezesere volt valasz,merthogy ha o faszacsavo demoban,hogy tobb 10-20 ponttal zar a tobbi elott,akkor en is az vagyok? 
mondjuk,az elobb gemover nem magat reklamozta...
mindenki ahogy latja...nekem nincs magamrol kulonosebb extra velemenyem...neha szerencsem van,masszor olyan balfaszsagokat csinalok,hogy az mar rohej:) -
"nem lattad ki az ironiat soraimbol?"
sajna nem...ez az én hibám -
"vegulis nem az egyeni pontszerzo akciokra megy az egesz...ezt nem latja at senki"
...."de a csapat az elso:)"
"oszt most akkor en is faszacsavo vagyok?"
ezeket te írtad uszkve 30 perc leforgása alatt
szerintem,ha az első "képes" hozzászólásodban azt írtad volna, hogy "hudefasza a csapatom", akkor most nem keveredtél volna ellentmondásba

bocs, de kötözködő feltámadós hangulatom van:) -
meg ellenuk van tetje a dolognak,nem muveszet gyengeket meszarolni,persze neha olyan is kell:)en pl.ha egy szerverre bemaszok,sokszor van,hogy a gyengebb oldalra allok,ha tudok,egyreszt a kihivas,masreszt egy beszoritott ellenfelbol keves pont van
-
nem lattad ki az ironiat soraimbol?
-
A "JCSR" beírásommal csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy elég nehéz ilyen jó játékosok mellett arany medált szerezni mondjuk, de írhattam volna "H[BA]" t is...mert legalább olyan jók
én spec szeretem, ha jó játékosok vannak publicon, mert lehet tőlük tanulni... -
na ezaz...vegulis nem az egyeni pontszerzo akciokra megy az egesz...ezt nem latja at senki...persze nem hatrany az aranyerem,de a csapat az elso:) -
Hiába volt teli az ellenfél JCSR taggokal mégis mi nyertük meg a kört!
-
hát csak a "faszacsávó" beírás miatt értettem félre....bocs
én amúgy snipácska voltam...mindig is kedveltem ezt a kasztot...utóbbi időben kicsit felgyúrta a DICE...jó, mert amíg a tetőn kuksolsz közben lehet gyereket fürdetni, kávézni, telcsizni:)))
-
hat,ez relativ,ki milyen jatekos...nem is a magam sztarolasara raktam be a cuccot...nemigazan nehez pl.karkandon tankozni a sok assault es supportos kozt... 
jah,es a JCSR meg nemigazan hat meg,jatszottam mar ellenuk/veluk,jo jatekosok,ezt nem vitatom,csak nem ajulok toluk el... -
Steve79 #72731 Szia Danee!
Nem szoktunk gyakwarok eredményével flémelni, de a kedvedért leírom.
Strike At Karkand
105-28 MEC/Horda
179-0 USA/Horda
Mashtuur City
139-20 USA/Horda
168-0 MEC/Horda
+ (gyors menet miatt, játszottunk még egy kört, de itt már csak 6 majd illetve a második Oman körre 5 Dragonos játékos tudott kiállni. Ezek a körök nem tükrözik a Dragonos srácok tényleges tudását.)
Gulf Of Oman
180-0 MEC/Horda
163-0 USA/Horda
Mégegyszer köszönjük a Sárkányosoknak a gyakwart. -
nemtom, szerintem nem...JCSR-t nem látok a képen...:)
én pl közepes játékos vok, tartom magam
-
Picsázzad el egy életre, aztán linkelheted mejd a screenshot hegyeket nekünk... 
-
na,ez meg nemdemo,magyar szerver,uj peccs,es nem helibol...
oszt most akkor en is faszacsavo vagyok?
-
ezzel a problema inkabb az amikor flag toveben megkapod a leaderseget... meg melle a 3-4 granatot
-
"mindig van ez a problémánk, hogy ki kell lépni időben a squadból...de te si tudod, hogy soxor a harc hevében nem figyel fel rögtön az ember arra, hogy mindenki kilépett előtte, és ő a leader"
pedig a program még ki is írja a képernyőre -
atwe #72724 Sokkal nyertünk :)
-
Good morning ....
-
'reggelt mindenkinek! 
GameOverre rossz nap virrad,igaz tegnap este nem sikerült ideérni a demónak,de fél óra múlva itt lesz
-
Landor #72721 azt
-
Verzoo #72720 Jó reggelt mindenkinek 

-
Dexantreal #72719 :P..pls...
...halkan megjegyzem,má1éve szenvedek ezzel a problemmel...
-
én erről nem tudok nyilatkozni,később értem haza,csak azt tom,h.8 vs. 8 volt,de sztem azok ellen játszottunk,akik ráértek,tehát nem a GBC/GBC*ET ellen,ahogy az infantryban nyomják...vagy roszzul tudom?
-
hát nemtom,de nekem pl.karkandot 40-50 FPS-el viszi,warlordot meg 25tel,jó esetben
fogalmam sincs ez miért van,de azt tudom,h.így pontszerzésben lemaradtam a versenyben Lulubono mögött,ő folyton warlordon játszik,én meg nem tudok
-
mennyi lett a Horda vs Dragons?
a HTS ellen melyik GBC-sek játszottak? -
Mar megint uj nev?
-
j4n3k #72714 amúgy már msnen leírtam ;) -
ok, thx :) -
j4n3k #72712 mert ilyenkor nagyon sokan játszanak, és lassan frissít! reggelre meglesz! -
pár órával ezelőtt felmentem egy ranked(!) szerverre, gondoltam jót infantryzok, erre az admin kellemes körülmények között tudatja velem, hogy only pistols and knifes...
rendben (mondom)... kapok pár kitüntetést, pontot, de még mindig nem látom a BFHQ-ban, miért? -
Dexantreal #72710
...meg nekem is akkor már pls
-
vricsi #72709 Én sem tudok regisztrálni. Tud valaki segíteni? -
VéNY HaLlak65 #72708 Tudja valaki, hogy mért nem tudok regelni a bf.hu-ra? -
"9600 pro SFhez már kevés" 
Miért lenne kevés? Ha BF2-őt viszi akkor az SF-et is viinie kell hiszen a két játék teljesen ua.
Egyébként meg nálunk a másik gépben 9600Pro-van és gond nélkül elvan az SF-el is! -
nem rossz ötlet