172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jeleztem felélyük a gondodat, remélem ők képesek megváltozni... -
ejnyebejnye -
j4n3k #72785 hts amrcee mindíg kiőtte az üres repcsiket előlem ma! -
Ha nem tevedek HTS klanban volt alberto is valamikor, de ahogy elnezem nala joval idiotabbak is jelen vannak ott, pl hts marcee meg oliv456, jol fel kene pofozni a 12 eveseket, azt anyahajo bombazast amit muveletek kozosen a wake only szerveren eleg gusztustalan volt ma del korul, persze repulni egyik sem tud, ezt ok is tudjak, ezert mindent szetlottek az anyahoajon vagy 10 percen keresztul a ket kinai repcsivel, ami megjelent.Aztan valahogy leestek vagy lelottek oket, akkor meg ott spanolgattak egyason a hajon, es lovoldoztek a megszuletoket,
Ismet egy magas szinvonalu klan /idiotak gyulekezete/ lehet ez HTS.
Gratulalok hozza.
-
Dexantreal #72783 emg akko má erre is vki
..
"pls vki help.....faq-ban nem leltem rá választ. Felaakrom telepíteni a Battlefield2-t és mielőtt elkezdené telepíteni,végig fut a kék csík,majd se szó,se beszéd pufff,kidob az asztalra...számtalanszor végig böngésztem már a faq-ot"
korábban írtam..nem adom fel

-
vricsi #72782 Nekem is ugyanaz a problémám mint Laky-nek.Tud valaki segíteni?
(72772-re válaszolva). -
j4n3k #72781 :D -
:DDD -
TS Zolly #72779 Bevásárló cekkerrel lévő néni barát vagy enemy? Amugy marha jó a géped, hogy ilyen élethű! -
j4n3k #72778 :) -
j4n3k #72777
-
-
GameOverrr #72775 Én is láttam ezt a videót. Erről jut eszembe ő repülővel csinált 65/0-át(amiről mellesleg biztosan tudom, hogy a patch előtt készült), én meg helivel 99/0-át. Szóval lehet, hogy nekem is videót kellene csinálnom? 
Persze a K/D függ a ticketszámtól is, na de akkor is. Mondjuk ő 64-es pályán csinálta(több ellenség mellett), ami egy magányos helinek minden bizonnyal már sok lenne. Úgyhogy inkább hanyagoljuk ezt a filmkészítősdit.(Most gondolom sokan fellélegeztek.
)
Arról nem is beszélve, hogy a múltkor helizés közben véletlenűl lenyomtam a FRAPS filmfelvevő gombját, és úgy elkezdett szaggatni a játék, hogy az külön jót tett a helivezetési tudományomnak. A gunner nem győzte fújni, hogy szálljak ki.
Más: Nekem nincs MSN-em. Vagy, ha van is nem tudok róla.
Mintha a Windows-nak lenne valami beépített izéje, de én még nem használtam, szóval nem értek hozzá.
-
Dexantreal #72774 hagyjad,úgyse válaszolnak rá..a zenyémre se írtak semmit,ehh... -
szerintem sokunknak nincs magárol extra véleménye,akár mennyi oldalt olvasok vissza nem lehet találkozni ön magasztalo játékosokkal,néhányal raktunk be képet egy elért rang érem vagy akármiröl de ugy gondolom hogy ez nem önmagsztalás,inkább öröm hogy x100 orányi játékkal sikerült megszerezni.nagyon sok olyan magyar játékos van KIVÁLO játékos aki állandoan berekhatná hogy mi a k/d arány.(valaki asszem már leirta hogy ne csak a demoban mutassa meg az illetö,hogy milyen játékos) -
OFF:
amikor felrakom az SF-et, akkor nem tudja magát normálisan patchelni, mert a régebbi patchek nem tudják kezelni az ékezetes karaktereket a windows profilban (FAQ), és ezt a hibaüzenetet kapom, amikor a szerver betöltésének a végére ér:
ha csökkentett módban telepítem a játékot, akkor normálisan megpatcheli magát, viszont, akkor már a szerverre sem tudok csatlakozni, mivel:
help! :( -
#72765 -
GameOverrr #72770 Mondom, hogy nem azért tettem be, mert ettől fasza csávó lennék. Az egy dolog, hogy én végeztem az élen, és persze más színnel van kiírva az én nevem, ami feltünővé teszi, de itt a csapattársaim teljesítményéről szólt volna a történet. Sasold már meg azokat a K/D-ket! Persze van úgy, hogy én is "elkapom a fonalat", na de, hogy egyszerre mindenki?!
Amúgy meg itt szaros 25/11 lett a K/D-m, ami kicsit nem illik a 49/0-hoz meg a 99/0-hoz. Szóval ha megint májerkedni szerettem volna, akkor nem ilyen képpel tettem volna. De már mondtam, hogy a továbbiakban semmilyennel sem fogom.(Mondjuk ezt a 99/0-át nehéz is lenne überelni.) Szóval itt baromira nem rólam volt szó, hanem arról, hogy egyik csapattársam sem volt valami zseni. Ami persze nem baj, de azt jól mmutatja, hogy a gyengébbek nem mindig az ellenséges oldalon vannak. -
Cefre #72769 Kikeresem a szervert elinditom a játékot utánna mit kell csinálni hogy csatlakozni tudjak? -
Cefre #72768 Tört szervereken hogy lehet játszani? -

nekem még soha nem volt olyan köröm repcsivel,mikor 0 lett volna a death...az inkább a kill szokott lenni
ezt Boxer is nagyszerűen alátámaszthatja...bár a tegnapi moziból ellestem egy-két trükköt
-
sztem bf2s.com-on,de már nem elmékszem jól...egyébként vmi SGs rkálás miatt 1 hónapig semmilyen fórumra nem írhatok majd 
(mellesleg valószínű az battlefield.hu-s írás volt...nem lényeg...
)
-
hogy lehetséges az, hogy valakinek 6,3k ponttal 8 unlockja van? -
Verzoo #72764 Gondolom a neten 

-
Hol találtad a videót? -
syscoHUN #72762 Igen,valszinu a karbantartas miatt -
Hm elég sokáig nem tudtam elérni az SG-t
, másnak is döglődött ???
-
Verzoo #72760 Amúgy meg minden repcsis bekaphatja 

-
Verzoo #72759 Én nem tartom magam jó repcsisnek,még közepesnek sem,de nekem 74/0 repcsivel a csúcsom.... -
Az cool -
tegnap láttam egy(ill.két videót,fel van darabolva
),egy |ccc|PlaneWhore nevű csávó repcsizik 64es Gulfon,65:0 k/d-vel végez,120 pontja van(-10 TW
)
más:GameOver,ha felveszel MSNre,meg tudjuk beszélni,mikor hol találkozunk a csatatéren...csak előtte még megnézem,milyen is a régi jó demós hangulat
-
Gyere TS Verzooooo.......... -
Verzoo #72755 JAH 

-
vaz :O én meg a 380ból 80at se voltam talán járműben...az elején asse tudtam,miaza jármű... 
Boxer:most installoztam,majd lesz nemsokára picsázás is,csak még bútba kell mennem
-
Mester01 #72753 Szoval kellemes? -
Verzoo #72752 Ma ilyen napom van 

-
Verzoo #72751 Jó napot mindenkinek 

-
Mester01 #72750 Aviator 313h 06m 11s 25241 1745 14.46
Csak 1745* halt meg az igen tudd valamit a srác! -
hat megértettem hogy mé utáljátok ennyire Janekot, sajnos ma láttam hogy nem fog soha megváltozni, : bementem a wake Islandos pályára, és csapatársa voltam, valami IL R.... az egyik neve a sok közül, és azzal játszott, 2* lőt ki a kocsibol, hogy elvihesse, elöször még nem szoltam neki(kitudja láma aztr véletlen vot), de másodszorra mikor csak igy rohangált hogy miné több pontja legyen, kilőt azt beugrott a kocsiba, azt szevassz, semi bocs vagy lofasz, vagy vmi, aztán bemék a szakaszába, és mondom:mi a faszt csinálsz ember, nézd má meg ki a fasz van a kocsiba, azt kiléptem, belépett a mienkbe azt azt mondja: mit ke igy beszélni(mintha durva lett volna és ö tisztitott pofáju lenne, azt az utcso szava :"a kurva anyád", na errö ennyit(ja persze csak a hangjárol ismertem föl) -
hat igen ezek a K/D ratak eleg kamuk lettek .. nem is ertem miert nembirtak legalabb 2 reszre venni .. hiszen a jatek amr ui annyi mindent stattol..