172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Dexantreal #72908
-
ez már maga a Passió:) -
"ezt már lepriviztük eccer..."
épp ezért nem értelek. -
Dexantreal #72905 és ez se segített rajta.. na bumm -
Dexantreal #72904 töröltem..de ilyenkor meg full láma a gép és utálom..a jelszókra nem emlékszik sehol se..pl itt az esgén se...lusta vok beírni..mámint a jelszót
-
Dexantreal #72903 ehh,egyefene..lesz ami lesz...kitörlöm azokat a szarokat a Tempből..jáccani akarok
-
Dexantreal #72902 én tutti ott dekkolnék1iken,de sajna nem indul a Battlefield2
-
A francba... már sikerült elindítani a gamet, de most meg az a baj, hogy 60hz-n indul el, ha meg leszabályozom a refreshforce-vel, akor uyge nem indul el...na sakk matt -
ez valami vámpír mod? hány ember vérét sikerült kiszívnod?
-
Alaposan meg kell őket locsolni, nehogy kiszáradjanak!! 
Teljesítsétek férfiúi kötelességeteket,a barátnőket és feleségeket különösen extra "élvezetben" kell részesíteni!!!
-
j4n3k #72898 megy a halál locsolni :), jöjjenek házhoz hogy locsoljam meg őket :P -
Biztos most gyűjtik a húsvéti lóvét, az új cumókra!
-
Nekem nem akar menni a játék...pedig a legújabb Catalyst 6.4-es van fent. Az AGP Fast Write-ot kikapcsoltam,továbbra se akar menni...esetleg lehúzzam az AGP 4x-re? -
üresek a szerverek hol a ...szomba van a sok kis suttyó
-
"3 Haza aludni, mert rosszúl leszek!:))"
4 Regeneralas utan meg bf2?
-
3 helyre megyek.
1,Nagymamához sonkát enni.
2 Keresztanyámhoz édességért.
3 Haza aludni, mert rosszúl leszek!:)) -
greenberet #72892 nálunk a tűzoltók vízágyúval nyomják 

a locsolkodást
-
Megyek fát vágni, a locsolkodástól eltiltottak, mióta vizipuskával mentem locsolkodni
-
Menjetek locsolkodni.
-
Összefoglalom: klánviták kontra átfedések!:) + "nemindul a warez mit tegyek?"!:DDDD -
11 napja voltam itt utóljára... az tuti, hogy nem olvasok vissza 2100 üzit
-
:)
Pont a napokban akartam baírni valami hasonlót. Nem azért, mert én se vagyok szent, néha ellátogatok olyan serverekre ahol a legnagyobb rang a 2 sáv, de nincs a favoritok között.
Kíváncsi lennék, mit produkálna egy über német-amcsi serveren, ahol a top 500-ból szinte mindig jelen vannak.
Aztán végül is nem írtam, mert akkor mivel lehetne itt dicsekedni a fórumon... Közepes ,átlag alatti teljsítmény annyira nem pörgetné a fórumot!:PPPPP -
Ez történt velem a kör elején, mondom jó lesz így játszani 
Amúgy meg mesornak köszönöm a basic sniper badge-t, nélküle nem jött volna össze(nem szoktam sniper lenni, csak már idegesített, hogy egyből lelőttek...), mindig betévedt a célkeresztem elé.
-
greenberet #72885 uwu Te nagyon is jót írtál!!!
-
uwu #72884 Bocs hogy ilyen flémszagút írtam, de már régóta zavar ez a jelenség, csak most jött ki az ujjaimból
-
uwu #72883 Te tényleg a kezdő játékosok mészérlásából szereztél egy éves rutint?

Mikor belinkelted a sok kezdő k/d-ját, nos az azért volt olyan, mert ők most játszanak vele először, te meg odajársz a nyakukra, és nagy rutinnal mészárolod őket, ezért lógsz ki a sorból.
Tudom, hogy nem fut a gépeden a full game, de nem értem miért tájékoztatsz minket folyton a demo világról, ahol rajtad kívül csak kezdők játszanak és te vagy ott a tv varázsló. -
Na, már csinálja a game a balhét, mikor elinditom, egyből kidob... -
OK, Köszönöm! Tudod, én anno még az 1.12.-vel jáccottam asszem... -
Csak az 1.22-t és abból is azt a 300x megásat. -
sziasztok, a játékhoz a mai legfrissebb állapotban minden patch szükséges, vagy csak ecceerűen csak a v1.22-t kell feltennem, vagy midnen korábbit? -
Kornél, szerintem ezt te sem gondoltad komolyan. Nincs válogatás...mindenki repül, aki szabályt szeg. Sőt...nálam többx előfordult, hogy rákérdezek az ellennél, hogy mi is történt...
Ha jól emlékszem, akkor az incidens a dalianon történt...Amikor először beírtátok, hogy valaki dtkzik...akkor éppen nyeltem a brokit a levegőben helivel, amikor meg következőleg láttam a beírást, akkor már kör vége szag forgott a levegőben (ez azért fontos, mert bár mostanra megtanultam konzolból 10 óra bant kiosztani, de még így is lassan megy).
Szóval no para, nincs itt diszkrimináció, csak amennyit a jóízlés elbír
-
GameOverrr #72877 Én általában ezeken a szervereken nyomom:
Verkkogurut[VG] BF2 DEMO
[Austria] Mazga
daddeltreff
Ezeken nincs időkorlát, és mindeggyikből kettő van. Ha a daddeltreff-en játszol 2 heti hidegélelmet készíts be, mert ott 550-ről indul a ticket.
No BC/BR szabály egyiken sincs(nem is tudom miért játszok rajtuk
), szóval ne lepődj meg semmin.
Holnap...öööö(már ennyi az idő?!
), szóval ma csak este jó(8 után vagy még később). Egyébként meg valamelyiken valamikor biztos megtalálsz.
Amúgy kipróbáltad már? Milyen? -

-
Elnézést kérünk, biztos nem vették észre a srácok. De utólag kap az illető büntetést. Sorry. -
Szerintem rossz embernek nyalsz! :P
Egyébként meg elég volt már a reklámból!
-
hát ha neked ez okoz örömet ITT a "lőnivaló" pofázmányom... -
BF2-n belül hozzáadom a kedvenc szervereimet a favouritokhoz, és onnét :P -
Dexantreal #72871 sztem ASE-ról csatlakoznak..mi másról? -
jéééééééé, egy nem "copy+paste"-s oldal, egész jó :) -
Hy ti min keresztül csatlakoztok egy szerverhez?
ASE?