172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
valahogy sejtettem
-
IE-t felejtsd el! Beszed minden ferget, virust loszart...
Firefox, Opera, Netscape amit ismerek, hasznaltam oket, de ezek kozul a FF valt be. -
Ezt szedd le -
ie 6 de eddig jo volt... -
Szerintem a bongeszod a hibas.
Mit hasznalsz? -
telleg ezek a szmajlik,logok nekem csak egyszer jatszodnak le,aztan kimerednek...ez mitol lehet? -
1% adok én is (4 gyerek,jo az adokedvezmény) -
Neked mitol mozog a logod?
Hatulrol toljak beled a cerkat?

-
jol latod -
ugylatom valamiert nem kedvelitek egymast... -
-
GameOverrr #73018 Amúgy meg nem tudom, miért akar mindenki ellenem lenni?
Fogalmam sincs
. A demós tapasztalatok alapján azok általában sokkal jobban szórakoznak, akik velem egy oldalon állnak.
Persze tudom, tudom. Demó vs. Patch = "Mindenható, csataeldöntő heli" vs. ingyenfrag. De itt akkor is ez a helyzet.

-
GameOverrr #73017 Lol! Tartok tőle, hogy ez a két tankkal megspékelve már tényleg sok lenne. (A demóban talán nem, de ez nem az a játék.
)
De ha mindeközben a csapattársaim, nem páholyból nézik majd a műsort, akkor azért nem venném fix kettesre.
Elvégre ez egy csapatjáték, vagy mi a szösz. Egy mindenkiért, mindenki egyért.(Úúúú, de szépen fogalmaztam.
)
(Ehhez az 1%-os dologhoz meg annyit: ha komolyan gondoljátok, tudok adni egy bankszámlaszámot, elvégre nem vagyok semmi jónak az elrontója.
)
-
TS Zolly #73016 Segítenék, de tudod jól, sz@r ember vagyok, ezért keresgélj még tovább.
-
az en adom 1 szazalekabol meg vehet egy uj ide kabelt... -
jah,tenyleg nem kellemes,amennyiben ellen...jol ellehet vele csatazni:) -
Én is odaadom neki az adóm 1%-át!!! (3 gyerekkel én úgy is adómentes vagyok)!!!
-
Srácok, ma este 7-től LoB vs HTS, és mivel egyikőnknek sincs szervere, szeretnék egyet kölcsönkérni! Jelentkezzen aki tudna segiteni, előre is köszi! -
ez tényleg fos mod
-
menjünk játszani meglesz a 10 pléjör velünk együtt az all map serveren
-
na en ezert nem rakok fel mindenfele fos modot -
én most kovácsolom az ASE-t mert a
NAW uninstall óta okkline-ba lép be
-
inkabb te meseljel,mitol lehet 
-
akarsz róla beszélni 
-
telleg ezek a szmajlik nekem csak egyszer jatszodnak le,aztan kimerednek...ez mitol lehet? -
mi is ott leszünk 
-
uwu,mar ketten leszunk ket tankkal...gemover nehez dolgod lesz 
-
megfejellek.gif
-
mi az a szar a neved helyén? 
-
ki találta ki ezt a 8k-s limitet
-
Nekem olyan szokott lenni, ha kilépek a gémből, akkor a monitor az kikapcsol, a gép nem idnul ujra, viszont semmit sem lehet vele csinálni, csak kihuzni az áramköröböl.Imádom
-
David2006 #72998 uwu-val szembetalálkozni nem lesz kellemmes
-
baxus nincs fent senki a servereken..-.bár mondjuk minnyá megyünk mamáékhoz, meg minden...áh én is csak ilyenkor érnék rá gamleni, gondolom nem leszünk oan sokan egész nap...
-
uwu #72996 Ne kacsintgass, komolyan felaprítalak, ha találkozunk
-
GameOverrr #72995 Neked is:
-
GameOverrr #72994
-
Sztem gyűjtsünk GameOverrrnek egy jobb vasra valót. Vagy hozzunk létre egy alapítványt.
Az adóm 1%-a a tiéd lehet.
-
Ujabb csodaBUG...
Angol 13-as szerveren repkedek, megvan a 4 TK-m (bombazasbol, siman osszejon
) kapom a kick-bant. Semmi gond, mondom varhato volt. Kep kimerevedik, gep vindozostol mindenestol lefagy, hiba a noteszbe feljegyezve.
DICE -
Joejt -
OK srácok!! 
Csak úgy érdekességképpen berakom ezt a képet, amíg ott voltam a szerveren 3 amcsi kölök látogatta meg a szervert, ebből 2 csak lesegetett és kilépett a harmadik meg kitalálta hogy legyen TK Fight,
na mondom barátom te se lehetsz 1 IQ bajnok! Beült az Essex be és elkezdte lövöldözni a saját járműveket köztük engem is, vagy 3x lelőtt mikor sikerült elkötnöm 1 rempcsit, Tiszta idióta volt, ha találkoztok valahol valamelyik szerveren, aggyátok át az üdvözletem, 1 jó pofánlövés keretében!
Condition_Red_PoE ez a marha volt, esetleg ha nem olvasható a képen...
-
uwu #72990 Hajrá fejlesszed a vsat.
Ha megvan széjellőlek tankkal