172102
  • mcgrape
    kaptam most egy ilyen üzenetet is :) You do not have the mod is correnty actiwated on this game server. kicsit szomoru vagyok
  • mesor
    "kezdetek óta warez van, ha kijön a patch feltolom, és megy tovább ugyanúgy... még szerencse. Pénzt nem adnék ezért "

Nem is látunk szívesen! :P (vicc volt!)
  • mesor
  • mesor
    LOL!

Én a leírt megoldást javaslom!
    Janek tanúsíthatja milyen szar is az! ;)
  • Borg
    Nálam semmi gond... kezdetek óta warez van, ha kijön a patch feltolom, és megy tovább ugyanúgy... még szerencse. Pénzt nem adnék ezért :P
  • kBagyula #73105
    Tudom olyannak tűnik, de nagyon nem az, ráadásul magyar, és a bíborszívet gyűjti, ahogy a többiekkel sikerült beszélnem. Elég kellemetlen figura, jó lenne valamit tenni.
  • ERykk
    Nem mondjuk, hogy jo var volt de tanulsagos...
  • mesor
    "Ha sikerül megoldani a gondom, esküszöm létre hozuk egy Warez Kommandó nevü klánt, és kihívunk és végig verünk minden eredeti gameval felszeretl klánt mit szoltok benne vagyotk ? :D"

Itt se sokan járatosak warez BF2-vel kapcsolatban és nem is szeretjük őket! De te legalább megütöd a szintet a kérdésed hangvételével! Én nem tudok segíteni hátha más igen várj türelemmel!
  • kBagyula #73102
    Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem itt is ugyanazt fogják a srácok mondani.
  • Danee
    Nem kommentálom ha nem kényszeritetek rá, elég szar dolgok votlak a meccsen, de:
    LoB vs HTS infantry gyakorlás
    karkand
    150-0 LoB
    25-11 LoB

sharqi
    0-107 HTS
    101-77 LoB

276-195 LoB

Köszönjük
  • mesor
    Tipikus kezdő játékos aki nem boldogul az ellenféllel ezért a csapattársait gyilkolja.

Az ilyet szopatni kell megölni, feléleszteni másik ember lelövi megint feléleszteni és így tovább!
    Egy idő után kilép és 2X is meggondolja hogy játszon e még valamikor és hogyan!
  • mcgrape
    Üdvözlet úraim, már mindenhól kértemsegítságet de senki nem tudsemmit, vagy ide küldenek. Szóval ugye letöltöttem bf2 játékot. Simán enged multizni pár szerveren, de találtam ezt http://www.bfstats.info/servers.php gondoltam ide valahogy bekéne jutni ha jól tudom ezek tört szerverek. Tehát letöltöttem az 1.22 pecset, és ettől a pillanattól kezdve nem tudok multizni, folyton kéri illetve azt írja hogy your cd-key is not valid. Be irhatok bármien kódot, mindent kipróbáltam ami a http://www.bfhelp.atw.hu/bf2help.htm oldalán van. Ha erre tudtok bármien megoldást akkó nagyon hálás lennék előre is köszi, remélem ti segítetek nem ugy mint más forum ahól csak azt hallod hogy NO WAREZ. Ha sikerül megoldani a gondom, esküszöm létre hozuk egy Warez Kommandó nevü klánt, és kihívunk és végig verünk minden eredeti gameval felszeretl klánt mit szoltok benne vagyotk ? :D
  • kBagyula #73098
    Sziasztok!

Szeretnék egy júzert a figyelmébe ajánlani a Wake Island 24/7 hazai szerver üzemeltetőjének (ugyanígy az összes szerver tulajnak is).
    A képen látható úriember ~30 ember játékát rontja el ezekben a pillanatokban is a kérdéses szerveren. Azt hiszem a többi játékos nevében beszélek, ha egy ban-t kapna az úriember örökre az összes hazai rankedről.

A képen látható, piros négyzettel megjelölt Flo0001 nevű gémerről lenne szó...

Köszönöm, a többi, a képen látható játékos nevében is!
  • Borg
    A windows húzta ki a dugót a szerverből... aszondja frissitések telepitve, és ujraindult.. lol. De legalább beállogatok most mindent, mert egykét idő nem volt belőve még.
  • item
    hi skacok, csak borg és én maradtam a serveren
    Nálam a NAW mod mappa 2.2GB
    Na mivan valaki kihúzta a dugót ?? ledobott a "hátáról" ez a fránya szerver..
  • atwe
    MAPACK 1-2-3
  • j4n3k
    melyik mappack kell a naw modhoZ?
  • Beers
  • mesor
  • Beers
    !
  • uHs Gerzson
    Senki nem mondta hogy neked azzal játszani kell
  • joebacsi
    vagymint a dc...
  • schrank
    mutogathatsz nekem bármilyen képeket ugyan olyan szar lesz mint a NAW
  • uHs Gerzson

[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1093362080]PoE2 Update #66[/URL]
  • mesor
    szilzoli menj már a picsába! Itt a lófaszt sem érdekli az oldalad!

TC3 persze megérdemelné az összes hogy bannolják a cd-kulcsát vagy a korábban kitárgyalt hardware bann-t! De amit te mondasz az már túl radikális megoldás. Mi itt mind íratlan szabályok szerint játszunk (több kevesebb sikerrel sajna) szal' amíg nincs törvénybe leírva hogy a játékokban való csalás jogszabályt sért addig nem szankcionálható ilyen brutálisan a dolog.

• atwe
    Én már fenn vagyok gyertek ti is
  • j4n3k
    NEM!
  • TC3
    Én csak mondtam egy példát!
    Szerintem az frankó megoldás lenne!
    És különben meglehetne csinálni, hogy ne perelhessenek, főleh a nem tudnák, ki tette:)
    De őszintén, szerinted nem érdemelné meg az összes????
  • j4n3k
    neked még a jeepbe is kell :)
  • schrank
    színest vagy fekete-fehér-et
  • GameOverrr
    19:30-ra meg gyertek a demóba!
    Aki ott lesz kap tőlem egy TV-t.
  • schrank
    maradjál már magadnak még patch-elni se tudod a bf2-t nem hogy még headshot-ot
  • j4n3k
    téged még nem bannotak?
  • ERykk
    reklám rulzzzz
  • schrank
    az expert transportot szinte lehetetlen teljesíteni még csalással is hónapokig tartana
  • David2006
    de lassan azért a transport is jöhet:P
  • atwe
    Na akkor 19:00 re gyertek SGre Nawozni :)
    Aki ott lesz kap tölem egy sima Headshootot :D
  • schrank
    hagyjad ilyen ez a generáció szövegértelmezés egyes
  • mesor
    Jó persze legyél kiakadva!

" a hardver túlpörgetős hekkre, azoknál akik csalna!"
    Én csak ezt nem hiszem el! ;)
  • David2006
    nem transport support