172102
  • kBagyula #73190
    "mennyi idő míg unlock -oldódnak a speckó fegyverek single play-ben?"

Örökkévalóság +1 nap.
  • xmacx
    leginkább a vérpor hiányzik, az ollyan jó!
    mennyi idő míg unlock -oldódnak a speckó fegyverek single play-ben?

üdv:
    Mac
  • tubifex
    Hat ha nagyon megeroltetnem pici agyam nekem is eszembe jutna biztos par erdekes dolog a cofb-rol
  • item
    Látom te is másodállású vámpír vagy "Ugye nincs vér, vagy vérpor beálítás??"

Felhúznád maxra mi ha lenne ??
  • erdos
    A vérpor olyan mint a tejpor csak piros?
  • mesor
    Én még vért se láttam nagyon a játékban!
  • xmacx
    Hali!

Új vagyok a gammában, és most töltöm az 1.22-es patcht.
    Ugye nincs vér, vagy vérpor beálítás??

köszi,
    üdv:
    Mac
  • Kovács legény
    Ahhoj a te barátod ,vedd fel vele a kapcsolatot!
  • Robogo
    Na de Zsolt1.:)
  • leveskocka
    en mindig mindenhol tankban ulok.ha nem akkor eppen torekszek ra:)
    ha infantry van,nyilvan nem:)
  • Zs0lt1
    hát a helyetekben én is ezt mondanám :P
  • mesor
    Akkor mi van ha valaki Karkandon tankban ül! Ha elötte nem állapodnak meg a játékosok abban hogy csak inf legyen akkor egy szót sem szabad szólni!

Másik inf-et csak 16-os mapon jó játszani szal' 32-es mappon akármilyen kevesen vagyunk akkor sem fogok gyalog fogocskázni!
  • Gabros
    Serginhoo van valami probléma????????????????Mert látom hogy csak ok nélkül magyarázol,el kéne gondolkodni.Szerintem nincs megtiltva hogy ki mivel van.
  • Robogo
    Hát én ilyenre nem emlékszem az tuti...
    És különben nem a múltba kell gondolkozni hanem a jelenbe.:P
  • Zs0lt1
    lol, a multat nem tudod megtagadni ;-)
  • LuluBono
    Kellene segítség,szeretnék egy BF2 server-t.Persze nem rankedet,ezt hol lenne e legalkalmasabb csinálni?
  • Robogo
    A GBC és a GBC elődje sokkal másabb szerintem.Meg nem hiszem,hogy azok mi voltunk.:SS
  • Robogo
    Gratula.Kiváncsi leszek a GBC milyen eredményt játszik majd veletek.
  • eX RambO
    Na majd nézek magam elé vmi jó gunnert, hátha az segít
  • leveskocka
  • leveskocka
    a heliket valamni extramod szeretem szedegetni...annyira edesek,mikor potyognak lefele:)
  • HTS s3rg1nh00
    lol,kitöröltem a jelszót,újra beírtam és beengedett...DICE
  • SigS
    Ezt egyik katonatarsam eljatszotta a tatai 101-es uton. Ugyanigy beleallt az tank agyujaval az autoutba, csak nem ennyire meredeken. Mazlija volt hogy ki tudtak +2 T-72-essel huzni.
  • eX RambO
    Már kerültem nem is egyszer te tömeggyilkos grrrr legközelebb a heliből foglak kóstolgatni :-))))
  • HTS s3rg1nh00
    mellesleg most mivan az account szerverrel?vagy csak nekem sz@r?6 perc connecting után kiírja,h."The server has closed the connection."
    bezzeg Meksz játszik...nem tudom,hogy jutott be :S
  • leveskocka
    engem azert nem latsz,mert tobbnyire nemeteknel nyomulok,itthon valahogy mindig karkandra meg sharkira jutok be,esetleg az exeseknel dalianra.de hidd el,tenyleg csak kirobbantani lehet belole:)

bar a multkor kimasztam magamtol.mondjuk berugtam elotte.ime a foto:
  • Danee
    csak az nem tetszett, h mielőtt leirtam volna a mi álláspontunkat azelőtt irtad le a véleményed a klánról. najó peace.
  • HTS s3rg1nh00
    'kocka,már írtam tegnap,de nem csak tankozni lehet,főleg karkandon,ott hamar jönnek a kick vote-ok
    (ez elsősorban firegabros-nak szólt,őt látom mindig páncélosban ülni publicon)
  • leveskocka
    koszi viszont:)egyszer ugyis a tankom ele kerulsz:)
  • eX RambO
    Akkor Grat neked és sikeres szereplést kívánok.....
  • leveskocka
    ok,de man felvettek:)

• eX RambO
    OK Danee :-) , Relax, Ne vedd a szívedre mert még megárt, egyszerűen leírtam, hogy ez a viselkedés fajta nekem nem jön be amikor meccs van, függetlenül attól, hogy éles vagy gyak war, hogy kinek volt van igaza nem érdekel és nem is igazságot szerettem volna tenni, tényszerűen közöltem az álláspontomat emiatt nem kövezhetsz meg, én felvállalom amit gondolok, ENNYI!!!Téma részemről lezárva....
  • eX RambO
    hehe kocka nem ismerek rád, de mindegy majd egyszer elbeszélgethetünk erről a dologról ha van kedved, szerintem tudnék egy-két olyan dolgot mondani amitől megváltozna a szemléleted de most mint LoB-os felvételis nem is vártam más reakciót Peace :-)
  • Danee
    Sztem majd akkor irj ilyet a klánomról, ha én is hasonlóan teszek, nem mint ha számitana a véleményed bárkinek is!Ahhoz pedig végképp semmi közöd nincs hogy kit veszünk fel, és nem tudom mi alapján mondod ezt rólunk, amikor a klán felét nem is ismered.

Prothor: Részemről is lezárva
  • leveskocka
  • leveskocka
    teny,hogy en meg toltottem befele,mikor a sharki elkezdodott...meg miaz,hogy janeket nem vettek fel?asszem ez kurvara maganugy,es tenyleg nem szemelyeskedni akarok,de a sajat hazatok tajan is van mit sepregetni...de publicon nemigazan reszleteznem,reszemrol ennyi.

en kerek elnezest a hozzamvalo nincsmiert
  • dienesoft
    sziasztok!

Lécci kicsi5t segítsetek!Miért van az, hogyha elindítom a bf2-t egyből lecsap a netről? PLz help!Tegnap még en mcsinálta ezt!
  • eX RambO
    Daneee azt hiszem leírhatom a véleményemet a te engedélyed nélkül is bármikor, tehát akard megmondani nekem miről írhatok véleményt.Thx Champ
  • ERykk
    Teljesen mind1 mind2 fél máshogy látja, ne vitatkozzunk ezen, ugyse tudnánk megállapodni.Ti voltatok tegnap jobbak,kiheverjük és vlmikor a távoli jövőben visszavágunk.Sztem a vitát itt zárjuk le...
  • Danee
    Ez igy volt a mi szemszögünkböl, csináltunk sc-ket is:
    elindul a karkand, kezdenénk, erre Oliv, és asszem Marci beirja: NEM ÉLES.
    MOndom jó, elmegyek WC-re, meg még egy pár klántárs igy tett. Visszajövünk, beirom: mehet a restart? erre visszairják h ez már éles.
    mondtam h Oliv irta h nem éles , erre: "Mert Oliv hülye azért"
    Oliv beirja: Sorry de éles..
    lol, még jó h restartoltunk

Rambo te meg pls ne szólj be ha nem is tod miről van szó köszi!