172102
  • alma2
    Schrank most mar tenyleg elarulhatnad, gondnok, kazan mester, vagy az oreg perverz tatter vagy, ki atkiseri a zebran a kisdiakokat sulidoben ?
    Netan valami kulonleges keverekuk ? :)
  • xmacx
    nem! az enyém BF2!
  • kBagyula #73389
    Ez mekkora lol.
  • TS Zolly
    Mert olvastam a neten, véletlenül kiszivárgott a készítőktől a BFwww3 kezdetleges verziója 3 cd-n tömörítve. Iráni hekkerek törték fel a dice szerverét, és megkaparíntoták. Tudod! Bosszuból mikor pár ny.europai lap közzétette a próféta gúnyrajzokat. Csak az a baj vele, nem kompatibilis még a mostani BF2-el. Addig még nem jutottak el a készítők. Helyette nekiáltak csinyáni a BF2142-öt. És jót röhögnek a markukba az ea/dice födereció. Verziószámot pont ezért nem ir ki sehová.
  • Running
    Szerinted?
  • TS Zolly
    Hidd el, megtudod csinyáni 8k-be te. Csak próbálkozz, majd tedd fel az eredményt. Ja! Ha lehet, szinkronos legyen!
  • xmacx
    amúgy nemhiszem, kiírta hogy V1.0, ha jól emlékszem..
  • xmacx
    mibő gondolod?
  • xmacx
    mér, már csak egy ezres???

na de tényleg, plííz!!
  • TS Zolly
    Az a béta verziós BFwww3 lehet.
  • xmacx
    hát, nem tudom, lehet, van egy rakat new yorki, meg londoni misszió! :D
  • Hatt
    Bemész a boldba és veszel 1-et
  • mesor
    "Iráni!"

LOL!
    Biztos BF2-t kaptál? Véletlenül nem az al-Kaida egyik kiképző softwarét adták oda neked?
  • xmacx
    Hali!

A parám a következő:
    Megkaptam a gammát valami 3cd-s, felmatricázott, azaz hack (Iráni!) kiadásban.
    Fel is tettem, minden ok, még indítócd sem kellet hozzá, semmi mountolás, vagy indítófájl felülírás.
    Tegnap rányomtam az 1.22patchet (full verziót) és csodák csodájára inditáskor elfeketedik a kép, majd visszadob a desktopra.. mi lehet ahiba?

Eddig azzal próbálkoztam, hogy rátettem a letölthető, origi exe fájlt, de arra be sem ugrik még a fekete kép sem. mi a teendő? netán reinstall és a hack game exe fájl-át mentsem el mielött felpatchelem??

köszi előre is,
    üdv:
    Mac
  • schrank
    hááát sajnos 8K-ba nem fér bele egy Oscar-díjas rövidfilm
  • mesor
    Elég érdekes mozgást végez a karakter a logón.
  • joebacsi
    legalább volt egy kis ideje, hogy megtuningolja a logóját :D
  • TS Zolly
    Elvonási tünetek? Akarsz róla beszélni?
  • schrank
    múlt héten 3 napig nem tudtam játszani hiába tavaszi szünet volt a suliban
  • TS Zolly
    Most mi akarsz lenni? Transzport császár, vagy a tüskevári ladikos örgróf?
  • TS Zolly
    Nézegesd a gamecopyworldöt. Hátha benne van hová kell felrakni. NAW-ba meg alapból van vér effekt.
  • TS Zolly
    Micsoda??? Nemjutna Battlefield közelébe, már az első nap felvágná az ereit! Ne kívánd ezt! Jó gyerek a Schrank, picit különös a modora, de ezért szeretjük.
  • xmacx
    sajnos sinleplayben nyomom még egy darabig..

amúgy közben lejött a fájl..

akkor a bloodpatch-et hogyan is kéne fölrakni?

köszi, üdv:
    Mac
  • mesor
    Szerintem ne másolgas semmi ilyet sehova, mert a pb biztos hogy gamehacknek fogja nézni és ki fog dobálni a serverekről.
  • xmacx
    helló!

Légyszi, kéne egy kis segítség!
    Át tudná valaki küldeni emailben a mini image fájlt? képtelen voltam leszedni..
    [email protected]

A tegnapi vérporos témára :D visszatérve, találtam bloodpatch-et hozzá a gamecopyworld-ön! 21kb! csak szintén nem tudtam letölteni...
    amúgy ezt hova kell bemásolni??

köszi,
    üdv:
    Mac
  • eX RambO
    Schrank túl sokat szeretne de nem bírja a Farka hi hi hi.... egy jó kis 1 hetes áramszünet kellene neki
  • Running
    Schrank nyugi lesz autóverseny, a mostani hétre ígértem, de jövőhét kedd, vagy szerdán szerintem mehet egy. Csak vissza kell töltenem a mapokat meg minden.

Szerintem heti 1 autóverseny bele fog férni a programba, ha lesz rá igény. Ha ott is király akarsz lenni, akkor jól szedd össze magad, mert Gerzson és Wolfi legyőzhetetlenek voltak...
  • schrank
    képzeljétek múltkor rájöttem hogy a csónakot transportnak számolja pontozás szerint ennyi erővel a tehenet meg a BH-ot is oda lehetne sorolni a gyér fegyveret miatt
  • Hatt
    Tévedsz, az menSZESZ
    Tudod jól hogy Menszi még nem kapcsolta be a monitort
  • Hatt
    Lesz ma este közvetítés az frx vs hba meccsről? Szivessen elhallgatnám war közben
  • eX RambO
    Szerintem megnyugodhatsz schrank mindenben te vagy a legjobb, szerintem uninstallálhatod is a játékodat te már annyira jó vagy, hogy monitor és billentyűzet nélkül is akár csak fejben játszva is te vagy a legjobb, és ezt mi be is ismerjük és továbbítjuk mindenki felé, csak Uninstall pls pls pls
  • Hatt
  • schrank
    mikor lesz már autóverseny mert ha ezen a héten meg lesz minden kasztból az expert akkor ki kell tűznöm magam elé egy új elérhetetlen célt a 30%-os accuracy , az örökös magyar transzportkirályi és végül de nem utolsó sorban ... de ezt még nem merem leírni először ellenőrzöm hogy abból is tényleg én vagyok a LEG
  • erdos
    Én hülye meg szó nélkül letegeztelek vazze
  • Running
    Schrank te sose változol meg ugye?
  • schrank
    minek nekem klán jöhet a 4-5 klán ellenem egyszerre egy 64-es szerveren én egyedül ti hatvanhárman és elég egy FAV csak hogy ne kelljen annyit gyalogolni azokon a nagy map-okon
  • eX RambO
    Vauuu egy új csillag, nem akarsz klánt alapítani??
  • Me0w
    Mar ne mazert, de te kit alazol porba? Mert eddig barmikor talalkoztunk mindig megdoglottel :P
  • schrank
    amíg a teljes motorgenerált 4 éves 9600-tal mindenkit porbaalázok addig megtartom max jövő karácsonykor eladom aztán veszek az árából egy 9800-at és még marad is egy kis pénz belőle
  • Me0w
    Nem frusztralja, hanem fogalma sincs mi az a 6600 GT :)