172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
SilentHill #73431 Tudom hogy ilyen fórumokon nemszokás ilyet kérdezni :) de nem tudna segíteni vki hogy lehet BF2-t nem eredeti game-el neten jáccani? találtam vmi oldalt ahol még magya szerver is van de nem irnak semmit. Megköszönném ha akár priviben is vki tudna segíteni. -
Máááááááááá unooooooooooom!
-
Nem, az ünneplőd lesz a fekete,élre vasalva.... -
Ha kiteszed, én nagyon szivesen ráhúzom neked....
-
Fekete egyenzsák, középen egy hosszú zipzárral???
-
Azt meg húzd rá
-
Még a macskám is!! -
HIHI? Na akkor majd azt adjuk rád , mikor popónlőlek Karkandon!
-
xmacx #73423 Jag!
Mint írtam nem kellet crackelni, ment magától az iráni 3cd-s..
tehát nem a crackre patcheltem, csak simán patch volt, amit mini dvd nélkül fekete képernyőt okoz majd visszadob az asztalra. minidvd-vel detto, ha az .mdf fájlt mountolom akkor kér egy G: meghajtó, ha a másikat akkor a szokásos fekete, majd vissza desktop. Csak Daemon van..
köszi -
Smasszer
-
Hihi... nekem csak fekete van!!
-
Nekem van otthon tyúklábmintás.... 
-
Na mi vagy te Sig mond már el... -
RókaSZagúVidámSZanitéc=RSZVSZ?
-
bv -
Boxi! Nekem is van fekete?
-
Vagy RSZVSZ? 
-
Pityke őrmi
-
inkább polgár mint munkás...
-
Polgárőr?
-
huhh, akkor gyorsan meg kell nézni a guidokat mert csúnya pernek néz mindenki elébe..
-
Akkor mi vagy? Jogász?
-
Valami hasonlo, nem sokat hibaztal
-
Aham, csak basztam kitenni még.
-
VeNYLaci #73407 A GBC-s eset után volt szabálymódosulás? -
Sig nem vagy te rendőr? -
JA, kellene :) -
kemény az élet Hattori, mi csak minden eszközt kihasználtunk h győzzünk.
-
Tanulságos:) Mi megfutamodtunk, ti csaltatok. -
Sig!!! Hová lettek a csillagjaid??? (Bár mindegy.... hamarosan megkapod az új ruhát) -
Az az igazsag mar nem tudom mire gondoljak, meg az is lehet, hogy csak egy szimpla rabszolgasorsba dontott ferj a vegletekig elkeseredve.
De feletebb erdekel a kerdes :)
/Ha a jatekorol van szo az ugyse erdekel senkit :p /
-
Mint egy brazil szappanopera
-
Még valami. Két emuláló progi gondot okozhat(pl.: Alcohol+Daemon Tools). Csak a démontúlsz' legyen felrakva. -
Tedd fel a gamét'. Ne crackeld, patch, majd gamecopyról leszedett minidvd bemountol, játszik, örül. -
Kimásoltam a GBC oldalról, tanuljatok és okuljatok:
A csütörtöki nappal mindkét csapatunk befejezte szereplését a Huncupon.
A GBC csapatába a kevésbé aktív tagokat soroltuk, közülük a 7th elleni warra Csökkent és Zed jelent meg. Nekik külön köszönjük ezt a dolgot ! A 7th úgy döntött, inkább 1-0 -ra győz és nem játszik ellenünk. Pedig Zed megígérte, hogy akár egyedül is lepörgeti őket. Javaslom, ezentúl a srácot hívjuk így : "Zed - aki egyedül majdnem lepörgette a 7th-t"
A Horda+JCSR konzorcium ellenünk vívott warja már nem zajlott ennyire simán. Végig vezettünk, de sajnos a másodpercekben rejlő ördög a túloldalra állt. A wart buktuk, óvni nem fogunk, még csak fel sem vetődött a dolog bennünk.
DE ! A történetben van, ami nekem fura.
Először egy idézet abból az MSN konferenciából, amiben a két csapatunk szétbontásáról határoztak :
aus - GbC says: olyan dologért büntettek, ami nem bűn
mert a szabály engedi
-= /<ornel =- says: akkor a szabály hibás volt
Horda_Running Wild says: átírom minnyá a szabályt
5 perc
és akkor nincs gond
aus - GbC says:
hibás szabály = érvényes szabály
Horda_Running Wild says:
eddig így volt
aus - GbC says:
kupa közben ilyen szabályt modósítani : etikátlan
-= /<ornel =- says:
a supervisorok pedig azért vannak, hogy a szabályok hibáit kijavítsák
Horda_Running Wild says:
módosított szabály = új érvényes szabály
A csapatot ennek fényében szét is bontottuk. Mint a Horda+JCSR konzorcium ellen vívott war után kiderült ,ez a szabály mégsem lett módosítva. Most akkor szét sem kellett volna bontanunk a két csapatot ? Vagy nekik és szét kellett volna ? Vagy ez a szabály csak ránk érvényes ? Vagy, hagyjuk a fenébe az egészet ?
írta: aus -
:( -
Szóval arra akarsz rávilágítani, hogy Schrank egy kiégő félben lévő pedofil pap, és el volt keseredve az utóbbi napokban a tavaszi szünet miatt????
-
EA küldött hírlevelet minden üzemeltetőnek amiben tiltja az ilyen servereket. -
xmacx #73393 Hali!
A parám a következő:
Megkaptam a gammát (BF2) valami 3cd-s, felmatricázott, azaz hack (Iráni!) kiadásban.
Fel is tettem, minden ok, még indítócd sem kellet hozzá, semmi mountolás, vagy indítófájl felülírás.
Tegnap rányomtam az 1.22patchet (full verziót) és csodák csodájára inditáskor elfeketedik a kép, majd visszadob a desktopra.. mi lehet ahiba?
Eddig azzal próbálkoztam, hogy rátettem a letölthető, origi exe fájlt, de arra be sem ugrik még a fekete kép sem. mi a teendő? netán reinstall és a hack game exe fájl-át mentsem el mielött felpatchelem??
köszi előre is,
üdv:
Mac -
csak elméletileg? :D