172102
  • JAG1
    Ööö juteszembe.
    Miért nem mész fel valamelyik serverre inkább?
  • JAG1
    Ja ez igaz...

Akkor max azt tudod tenni, hogy indítasz egy dedikált szervert és magadhoz csatlakozol. Ott elvileg mindent lehet állítani. (homlokracsapszmájli) Ijjjj ez szőke volt, akkor meg botok nem lesznek. :-)

Akkor passzolom.
  • DummyBoy
    Hmmm ... na most akkor én mi vagyok? Mert én TUDOM hogy kocka vagyok, környezetem is tudja, Kedvesem utálja is ...

Tehát ha én tudom hogy kocka vagyok, akkor az azt jelenti hogy nem vagyok kocka? Mert akkor elujságolom otthon és végre ez a gond is megoldódik ...

Vagy akkor most mivan?
  • n003
    jahh sajna kiesett alólunk a multiklán és mostan rohinok lettüng
  • n003
    littlestone
  • Mester01
    kavics hivja noobot noob Halasz? Itt KAVICS.. :D
  • ERykk
    klántalanodás?
  • HTS s3rg1nh00
    jaj,honnan tudod?ember,játszottál már klánban?akkor lehet rossz helyen kopogtatsz...egyáltalán nem vagyunk kockát,énis klánba tartozom,mégsem játszom 2 órát sem naponta...roló lehúz,mentem irodalmat tanulni,Dante meg Villon
  • n003
    DrAlma
    én T4Ce-s voltam ... lécci ... lécci ... lécci ... lécci ... lécci ... lécci ... monnyad meg a diagnózist mer te mindent tucc!! énis kocka vagyok???? vagy esetleg a klántanodásom végett elmúlóban van??
  • pIIrash
    Szia!

Igen ez eddig rendben is van. De eddig én is eljutottam. Ettől viszont nem lesz a pálya is 64-es :(! U.u 16-os méret. Csak 64 bot! Felesleges mondanom, hogy a 200-as ratio 5 perc alatt 0-ra megy. Kb. olyan, mint CS-ben dust 2-ön 64 ember rohangálna :S

Az is elég lenne, ha legalább a ratio-t feljebb tudnám venni 200-ról 999-re. Mert már Warlordot 10 perc alatt végignyomtam 32 vs. 32-ben, "szakértőn"!
  • alma2
    klanos != kocka
    A igazi kockak sose tudjak magukrol, hogy kockak... ez az elso szamu
    ismertetojuk, sot tukorbe nezve konnyeden meggyozik magukat, hogy kerek a fejuk.
    Mindesetre kosz az infot, a biro sem leszek masodallasban legalabb kiderult :)
    A jatek tervezesenel, a jelek szerint ez nem volt szempont a dicenak. 1 ember, free cam, mindent lat, stb.
    A buta szot meg hanyagolnam, tudnek talalobbat is mondani konretan akar rad is, de mivel vegul is rendesen valaszoltal, igy meguszod :)
  • erdos
    Joetata..
  • TS Zolly
    Szerintem Joetata nagyon jól tudja mi az.
  • Danee
    spektátor, mikor halál után tuttűl mozogni, meg lespawnolás nélkül :D
  • Hatt
    Felvételről még szó nincs:) Kemény feltételek vannak ám meg minden:D
  • Nagydög
    Sracok! A 24/7 Wake szervert ki adminolja? Arra jart ez a draga, aranyos, vegletekig tehetseges Flo0001. Sajna, meg szavazasi lehetoseg sincs a szerveren, igy kiszavazni se tudtuk. Viszont csinaltam rajta vagy -40 pontot, mert gyorsan megelolegeztem neki egy fejlovest, ahanyszor csak felbukkant. Jo lenne, ha valamelyik admin levadaszna a CD kulcsat, es kozkincse tenne a szerver adminok kozott.
  • Axl Rose
    Nekem is ezt írja. Nem tudom, hogy miért.
  • n003
    nanee azé minden kavicsot ne vegyetek fel ;))
    (innen a kavics!!!)
  • David2006
    :)
  • Deqwator
    ne akarjál jancsika lenni
  • Kovács legény
    csak gizda akartam lenni én is
    nemsikerült?:(
    :D
  • mesor
    Most mér'?
  • Kovács legény
    hülyék
  • JAG1
    Nem láttam még ezt a Special Forces kiegészítést, de gondolom ugyanúgy lehet, mint az lapban.:

"Single player játék több mint 16 bottal

Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:

aiSettings.setMaxNBots 64
    aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
    aiSettings.setBotSkill 0.4

32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következő sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:

aiSettings.overrideMenuSettings 1
    aiSettings.setMaxNBots 32
    aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
    aiSettings.setBotSkill 1.0

(Ez szerepel is a file-ban, csak elé van írva a 'rem' parancs, ami mindössze annyit tesz, hogy azokat a kódsorokat nem olvassa be és futtatja a program.)"
  • David2006
    Kevés vagy, mint árvaházban a szülői értekezlet
  • mesor
    Próbálkozz még kicsit hátha összejön valami szellemes kis maki! (Running után szabadon :P)
  • Deqwator
    uuu
  • j4n3k
    mint te
  • Deqwator
    ez xar vót
  • j4n3k
    örül mint mesor az egyetlen fregjének a játékban
  • Deqwator
  • mesor
    Nézd meg most hogy örül magának mint majom a farkának!
  • joebacsi
    nah a másik Humor-Herold...
  • j4n3k
    :P:P:P
  • mesor
    Mi ez a Joebacsi ellenes hangulat! Hátrébb az agarakkal öcsi! ;P
  • joebacsi
    nem, a bírónak sincs free-cam, mert akkor halál után mindegyik játékos használhatná...szóval marad a "nézem a csapattárshátát" módszer

"remélem már kinőttetek ebből" meg a mindenklános=kocka féle mondandóidat hanyagolhatnád...amíg buta vagy, ne nagyon okoskodj, mindenkinek jobblesz...
  • j4n3k
    nem mi, te :P
  • joebacsi
    mi?
  • Danee
    jóis volt az DC-ben :D
  • Hatt
    Hát jah, gyertek mind ahányan:)