172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Taktikáról csak annyit :) Ha nem adjuk fel direkt office-t az utolsó két percre akkor most Ti örültök a 4 pontnak. -
A kérdés inkább az, hogy milyen VGA-d van. 2GHz-es Celeron még elmegy, de a Ram kissé kevés. -
Néha van ez így. Sőt, olyan is szokott néha lenni, hogy 300 körülire ugrik a ping. Egyébként két dolgot tehetsz. Egyrészt a routerben csinálsz portforwardot, a FAQ-ban leírt portokra, másrészt néha, 2-3 naponta nem árt kicsit áramtalanítani a routert/modemet. -
jó lett ez az inf.cup a végére (úgy-ahogy), mi is iszonyat szoros meccset jáccottunk a gbc-et-vel, most az frx-hba is... 
kár, hogy volt olyan meccs, amit nem játszottak le...
-
C:\Documents and Settings\Felhasznev\My Documents\Battlefield 2\Profiles\Default\demos
(ha nincs demo mappa akkor simán létre kell hozni demos néven és oda bemásolni)
Ez után elindítod a BF-et ott pedig Multi és azon belül community vagy valami ilyesmi és ott lesznek a demok.
-
Nagydög #73585 Wazz, Bagyula! Te vagy Rogernyul of Sukram? Akkor: 

DAQ -
TS Zolly #73584 Tanulságos? Jobban fogod használni a guglit? -
FaRockHUN #73583 Egész mostanáig néztem vissza a tegnap esti meccset...
Hát jó kis meccs volt...
Tanulságos és a következő infantry kupára jobban fel leszünk készülve...
Mégeccer grat az FRX-nek. Szép taktikai játékot játszottak, mellesleg fegyelmezetten... ( le a kalappal )
-
GameOverrr #73582 Sajnos igen. Esetleg próbáld ki a demót, annak kisebb a gépigénye.
(Toborzom az embereket(
), mert dél tájban is alig voltak. De azért most jó kis csörte volt!
)
-
FaRockHUN #73581 Még én sem tudom, de találtam ilyet: ===><=== -
"Gyerekek vegyetek RAM-ot! Megdupláztam az 512-t pörög minden mint a disznó."
én ezt ugázom már tavaly nyár óta mindenkinek:) -
vááá grat:)
ki sem néztem belőled:)
-
igen -
Akkor most kérdezek egy hülyeséget...
Ezeket miként lehet megnézni? a bf valamelyik könyvtárába be..és bfből nézni (mint a recorded köröket), vagy kiterjesztést átírni?
Köcce a választ -
Csak neked, csak most :D A HBA vs FRX huncup2-es meccs replay ...
-
steweee #73575 na akkor egy utolsó kérdésem:
a kiegészítőt ha megveszem jó e neki a warez alapjáték vagy azt is meg kell venni? és mennyibe kerülnek egyenként, ill van e goty verziója? -
Sziasztok ! Az normális, hogy egy 2-es celeronon, 512-es memóriával, és GeForce FX-el szaggat mint állat a játék ? -
Grat , mindkét csapatnak jó kis war lehetett.
-
SilentHill #73572 Lenne egy kérdésem ASE-ban megtalálom a szervert (antik1-2-3) belépek, betölt a játék és amint belépnék a fegyver meg respawn point választó menübe, kiírja hogy you have connection problem és kilép azzal hogy elveszett a kapcsolat. Routeren keresztül megy a netem de délután már sikerült belépnem minden probléma nélkül és nem dobott ki. Esetleg tudna vki segíteni ???? -
Ja velünk lesz!
Remélem szoros lesz az is! Mi mindent bele fogunk adni abban bízhattok!
-
huh, grat. Akkor a kövi kör veletek lesz igaz?:) -
Grat mind2 csapatnak megérdemlitek
-
Bakker ... ez lemaradt ... BattleRecoreder nem ment? -
Grat! Nem semmi meccs lehetett ... 4 kemény tikit :) -
ehh, ezért kellett volna közvetteni, sejtttem hogy nagy derbi lesz, grtula mindkét réztvevőnek!!! -
Verzoo #73565 Én is:)
-
Steve79 #73564 Gratulálok, Frx-es srácok!!! 

-
FaRockHUN #73563 Mi is köszönjük. Tényleg kemény és vért izzadó mérkőzés volt...
Grat az FRX-nek a játékért és sok sikert a továbbiakban... -
Állunk elébe ;)
A mecs szépségéhez még annyit, hogy a 4. kört kemény 1 pont előnnyel kezdtük, nagyon hajtott is mindkét brigád az ucsó körben
-
Deqwator #73561
-
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
ELŐDÖNTŐSOK VAGYUNK!!!!!!!!!!!!!!!

Bocsi ez kellet! Kezdek észhez térni a kábulatból!!! :D -
Grat! Szép volt frx! Ezek szerint jól "felkészítettünk" titeket tegnap!
Ha minden "rosszul" megy, találkozunk a bronzcsatában!
-
Deqwator #73558 
-
H[BA] vs FRX infantry kupa mecs eredménye:
Strike at Karkand
85-53 H[BA]MEC
117-0 H[BA]USMC
Sharqi Peninsula
0-150 FRX-MEC
74-77 FRX-USMC
Összesen: 276-280 az FRX-nek
Köszönjük a mecset a H[BA]-nak, egy rendkivül fair és skilles csapatot ismerhetünk meg bennük
-
Basszátok meg!
Ez valami iszonyatosan durva és izgalmas war volt! A végén majdnem kiugrott a szívem!
Nem tudom milyen volt a többi inf war de szerintem ez eddig visszi az első helyet a huncupon!
THX HBA! Nagyon jók vagytok!
-
Eredményt a népnek!!!! :DDD -
4 pontal vittük a meccset gyalázatosan nagy csatában, pontos eredményt majd KTC vagy valamelyik bíró.
THX, HBA -
Hát ez nagyon durva meccs volt HBA
-
engem is érdekelne, mi lett az eredmény. -
TS Zolly #73551 LOL!!!!
És amugy jó pálya az artic TEST?