172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Mi az, hogy nem volt tank BFV-be????
Játszottál vele valaha?
-
GameOverrr #73789 Sorry, nekem ezek a plecsnik semmit sem mondanak(tudod errefelé nem osztogatják őket, de talán jobb is így, mert akkor annyi ilyenem lenne, hogy a helim a sok felesleges teher miatt nem tudna felszállni, és a végén még a bázison kéne hagynom a TV-raksikat
, azok nélkül meg halott vagyok
)
Mellesleg az én képeim sem Fotoshop-pal készültek(még a 99/0 sem
), mire elkészíteném, addigra oda-vissza legyaknék mindenkit és mindamellett még szórakoznék is.
Csak azért halljak meg, hogy ne tűnjön fake-nek?
-
kar #73788 kikérem magamnak nem vagyok inaktiv csak winfos problémáim voltak...pályánként egy van abba is mindig forditva ülsz szvl .... -
uwu #73787 Valld be, hogy nem is játszittál vele, ahelyett, hogy ilyeneket mondasz
-
Pedig voltak ott is konzerv dobozok, uwu-val nyomtunk is pár szép tankcsatát :) -
Verzoo #73785 De van fogalma,ő is klántag csak inaktív 

-
uwu #73784 Több tank volt mint BF2-ben. -
Ilyenkor eresztettem egy RPG-t a hangszoróba hogy KUSS!!! :DDD -
uwu #73782 Akkor is a Vienam a lgjobb
Akárki akármit mond, ez tény ez elln semmit sem tehettek.
-
kar #73781 ööö uwu vietnamban nem is volt tank szvl szerintem álmodtál vagy megint beszivtál reggeli helyett?! :D -
"Your goverment lie to you, GI!" :) -
uwu #73779 BF2-ben, még rádió sincs a tankban.
(annyira hiányzik)
A régi szép idők, amikor már le volt gyalázva az ellen lehett msírozni, úgy hogy üvölt a jóféle zene, csak hogy érzékeljék a hejzetet.
Irving meg olyan volt, mint ha az Apokalipszis most-ban lennél.
Meg még sorolhatnám. -
"bf42 for ever a többi csak kiegészitő :D"
Ezzel egyet kell, hogy értesek. ;-) -
-
kar #73776 Hatt láma volt láma most is és marad is örökre amugymeg bf42 for ever a többi csak kiegészitő :D -
Kinek a pap, .... :) ! -
uwu #73774 Ez olyan, hogy ki kell próbálni, mert megvezetnek az elfogult anépek. 
Amúgy a Vietnám a leg taktikusab, és leg hangulatosabb játék a világon. Csak már senki sem játszik vele, és egy multis játékot egyedül....
-
Ha sikere lesz a kezdeményezésnek,akkor lehet róla szó ;)! -
Ne lámázz olyant akiről fogalmad sincs,hogy kicsoda...
-
remélem hétköznap is lesz majd egyszer, mert hétvégéken sajna nemvagyok soha otthon:( -
A HS-esek és a Nawy Seal-osok közül még összefutok néha-néha valakivel,de legtöbben talán a CoR-osok nyomják!
Figyelem IP cím holnapra: 88.209.254.43:14567 !
Egyenlőre ctf -fut rajta,ha nem sikerül beszélni valamelyik adminnal,akkor sajnos alkalmazkodnunk kell a server-hez!
(esetleg átmegyünk valamelyik németre ami üres!) -
Legmélyebb tiszteletem uraim
-
Oooo...
Bots, azt hittem ti is kihalófélben lévő "állatfaj" vagytok mint mi. :-) -
Landor #73767 olyasmi
-
-
kar #73765 kijaza hatt? valami láma gémer vagy micsoda?! -
Én már jelentkezek is gólyofogonak :DDD -
Aki kedvet érez egy kis nosztalgiára,szeretne újra igazán használható légvédelmet,stingert használni az jöjjön egy fun dc war-ra PAPA serverére szombat délután!
További infók holnap délelőtt!
Sorry az off-ért ;)! -
Landor #73762 Mindörökké Vietnam! -
nekem is fenntvan megint:)
tényleg a funwarral milesz? szerver lesz? Alig várom hogy bénázhassak egy kicsit:) -
Az igaz,hogy nem war szinten,de a desert combatot mi még elég sokan nyomjuk! -
Ne is mond, már a 2. kv-t iszom amióta beszélünk
-
Már tom ;) Most fárasztom Hattorit ezzel -
McKalton #73757 RambO-t keresd ő a war arranger. De vasárnap már lesz egy cb meccsünk szal ez a hét necces lesz
-
A BF ülön életmód.
Az ősi 1942 az igazi. :-) Pörgős, szaladgálós, Tudni kell célozni/lőni, elég taktikus mondhatjuk. Sajnos egyre kevesebben játszák. 1 magyar működő server van. Vannak még kiegészítői: Road To Rome, SW., de ezek inkább csak új pályák.
Desert Combat BF2 elődjének mondható. Itt már modern fegyverek, jáművek vannak. Nagy siker volt anno, de már szinte senki nem játsza.
Vietnám sztem egész más stílus. Szintúgy sokan nyomták, de eziselmúlt'. Egy-két elvetemült még játsza. :-)
BF2 modernkor, teljesen más stílus. Abszulút csapatjáték, aminek egy serveren vannak előnyei és hátrányai is. Elég élethűnek mondható, bár ez relatív. Most ez arat. -
Téged avagy más valakit keressek ez ügyben?
-
McKalton #73754 Na skacok tegnap este a szokásos vírus ellenőrzésemet vittem végbe és bang talált egy vírust méghozzá ebben a ti általatok belinkelt NAW-ban. Pontosabban:
A fájl amiben találta: NAW-MOD-3.9.1.2.2_MP3.exe ez a 800MB-os tömörített fájl
És í Vírus neve: Trojan.Startpage
A link ahonnan leszedtem az általatok belinkelt azaz: NAW link
Aki innen szedte le annak érdemes végig írtanija a gépét.
-
SonicBoom #73753 általános kérdés BF mindenttudóknak: mik a lényegi különbségek online csatákban a BF egyes verziói között? Mármint van az 1 a 2, desert combat, vietnam stb.
Van amelyik pörgősebb, taktikásabb, élethűbb stb.? Van egyáltalán különbség (eltekintve a grafikától meg egyéb külsőségektől)?
kösz -
7th, frx egyre megy, kemények leszünk mint a napon felejtett teavaj 

-
Verzoo #73751 HöHö