172102
  • alma2
    Schrank nalad egyszerubb elmet tuti nem ismerek, szeretnelek megismerni szemelyesen :)
  • uwu
    Neked tetszik a bf2 zenéje?
  • alma2
    Outpostot jol be kell allitani, mert olyan okos akar lenni, pl , hogy az ase-t meg akar a bf2-t is karantenba teszi, mert dos tamadasnak gondolja a szerveruket a sokszori ismetlodo keresektol.
    Na meg mivel a bf2 meghiv egy masik exe-t, a component control is tul okos akar lenni, azt is ki kell kapcsolni, mert nem engedi elinditani es meg sorolhatnam.
    outpost 80 % -at ki kell kapcsolni, hogy hasznalhato legyen valamire :)
    vagy egyesevel szenvedhetsz, hogy mit mikor engedjen.Virusirtot meg nem kell hasznalni :)
    Jo kiserletezgetest.
  • uwu
    Ezek szerint a c&c is játszhatatlan volt?
    Az is elavult, mégse csuináltak jobbat, csak szebbet.
  • OculusDei
    frissítettem a védelmemet (outpost/nod32) és azóta olyan hatékony, hogy bf2-t se engedi futni. tök olyan mintha a videodrájverrel lenne valami - ugyanaz a fekete képernyő indulás helyett - de nem. azt visszatettem a régebbit azzal se ment. lekapcsoltam a védelmet, ment. namost? valaki?
  • uwu
    A bfv fizikája csak annyira elavult mint a grafikája.
    Ha átültetnék a játékot bf2-es grafikai, és fizikai környezetbe, a bf2 lenne elmaradott, csak más szempontból.
    Ez van, telik az idő.
  • schrank
    miért most egy FPS-nél mire jó az hogy szól a zene ? amúgy az apokalipszis is szar film !!! soroljam ha ilyen fílingre vágysz kapcsold be a háttérben a -t
  • Landor
    Szánalmas hogy azt hiszed, hogy ha ismételgetsz valami oltári baromságot azt el is fogjuk hinni egy idő után..
  • Me0w
    Janek, te menjel hazit irni kisfijam, majd akkor szoljal be ha legalabb a 12-t betoltotted b+.
  • schrank
    ezek a hibák játszhatatlanná tették az x-edik patch ellenére is
  • schrank
    a szívemből szóltáal
  • joebacsi
    és milyen bölcs :)
  • uk74
    Én ott leszek mindenképpen
  • joebacsi
    szerverkeresőbe írd be, hogy "ea hu", és ezeken a szervereken keresd a publik életet :)
  • Hatt
    Nem a hibáit sorólták a játékoknak hanem az előnyeit te szörnyszülött...
  • schrank
    "a helik meg repcsik között is óriási a kükönbség" ugyanolyan szar volt mindegyiknek a fizikája lásd : lezuhansz MIG-gel a susnyásba aztán jóformán semmi baja ki szálsz aztán stoppolsz vagy mész gyalog és ugyanez vonatkozik az egész BFV-re de had ne linkeljem be a kakamatyi.hu -ról a képeket szomorúan de be kell vallani a BFV a a BF-sorozat szégyene , torzszülötte, kvazimódója .... stb kezdődjék hát a F L A M E
  • j4n3k
    nemtudni mikor?
  • McKalton
    Ez a simát nem, de azt írták, hogy azt is csinálják újra aztán az is lesz UltraHun által.
  • j4n3k
    ez a bf2-t nem magyarítja?
  • j4n3k
    ez is qrva fontos volt...
  • j4n3k
    a deathmeccs a legjobb ;)
  • Me0w
    Mer, nem zaszlokat rabolsz el igyis? :D
  • Mester01
    Nekem a BF2ben a CTFmod hiányzik!
    De nagyon! :(
  • n003
    sim-lájf forevör!! bahh holmi vietnám

• Landor
    Na látom az itt jelenlévők közt is sokakban fellángolt a BFV feeling!
    Hamarosan megszervezett keretek között lehetőséget fogunk biztosítani újra, jó kis BFVzésekre! Addig ássátok elő a lemezeket, májusban jövünk!
  • Me0w
    Kurva fontos volt...
  • DummyBoy
    Valahogy én is úgy vagyok vele, hogy fíílingben magasan a BFV volt a ZISTEN :)

Ülni a kopterben, bömböl a Vlakűrök indulója és csapatunk a zászlóért :)

Jíhááááá :)
  • McKalton
    Na tegnap új magyarosítás jelent meg a BF2-höz pontosabban a Special Forcest 100%-osan magyarosítja. Az UltraHUn magyar csapat fordította le és garantáltan biztonságos a telepítése. Szerintem jó lett és ékezet is van

Innen letölthető
  • Kandurex
    Hi

Milyen mostanában a magyar scene? Valaki tudna linkelni (kép) ASE -val az állapotokról? Előre is thx.
  • McKalton
    Én se tervezem a megvételét de már előre félek hogy a BF2 is le lesz szarva az EA részéről hamarosan. (habár eddig se voltunk nagyon megelégedve velük )
  • mesor
    Szerintem nem lesz tömeges átállás és az a rész el fog tünni a süllyesztőben!
  • JAG1
    " Jön valaki egy hétvégi retro BF2 funwarra? " :-)
  • McKalton
    Nem baj skacok jön az új rész abba meg már tank se lesz csak anti-gravitációs plazma lépegető!!
  • mesor
    Éppen akartam mondani! :P
  • Me0w
    Akor maradj is a vietnamnal :))
  • j4n3k
    múltkor felraktam, singlibe nekem tetszett a grafika, és a gránátvető is :)
  • McKalton
    Mindössze csak grafikailag elavult.
  • TC3
    Jó is az:)
  • j4n3k
    lehet hogy váltok bfv-re, jónak tűűnik
  • uwu
    A kézifegyverek is pályánként többfélre kombinációban változnak.