172102
  • TS Zolly
    Schrank illen. Fogadjátok el, soha nem fog megváltozni.
  • greenberet
    Schrank!!!

Miért nem húzol JETx-et nézni vagy cartoonnetworköt az felel meg a szellemi nívódnak!!!
    Itt egyesek segíteni akarnak másoknak!!De Te ezt nem fogod fel az agyaddal ha egyáltalán van agyad!!!
  • Mester01
    Nem tom menyi idös lehetsz de kb olyan az IQ szinted mint Janeknak!
    Te mindenbe mindenkibe belekötsz.
    Belekötsz a BFV multba pedig sokan szereték!
    Most meg belekötsz Kariba mert segitséget kért!
    Szoval nyugodjál LE hogy ha ilyen sok az idöd akor recskázál egyet vagy nem tom de ne kössél bele minden hülyeségbe!
    KÖSZÖNÖM
  • FCH kari
    jaaaaa de azért én örülök hogy vannak segitökész emberek is ezen a topikon (KÖSZI A SEGITSÉGET)
  • FCH kari
    én elnézést kérek töled hogy eme ügyben mertem kérdezni,de érdekes hogy mindig téged zavarnak az ilyen kérdések!?
  • schrank
    ez nem a hardwarebuzi topik ne itt tűzfalazzatok vírusírtózzatok meg lap-top- ozzatok
  • FCH kari
    köszi valamit nézek:)
  • JAG1
    Több féle megoldás van.

Ez elvileg jó neked.

Olcsóbb, de nem 100%, hogy menni [/URL]fog.

Drágább de tuti műxik.
  • FCH kari
    párhuzamos port LPT asszem

• alma2
    Ha minden igaz, bar ugy sose tettem fel, ha csak normal modban isntallod az elejen,/nem advanced/ akkor pont ezeket a modulokat nem teszi aktivva, igy nem szivatja az embert, pont azokkal amiket irtam, meg amikkel meg nem talalkoztam.
    De mindegy a lenyeg, hogy megy :)
  • JAG1
    Milyen portok vannak rajta?
  • FCH kari
    hi!OFF:elöre is bocsi4 adott egy notebook valami régi szar (win98)nincs rajta usb csatlakozo szeretnék rákötni nyomtatot usb-s létezik valami átalakito hozzá??
  • JAG1
    Barátom Bodza!
    Jó lenne, ha leszállnál a magaslóról és a fikázós, beképzelt, negatív megnyilnánulásaid helyett, inkább értelmes, építő hozzászólásaiddal tarkítanád a fórumot.
  • Hatt
    Nem is kell. Nekem sincs
  • SigS
    Az lehet hogy nem fejlesztik, de komolyabb szakemberek szerint meg mindig a legjobb tuzfal, sot meg ingyenes is
  • uwu
    Látod már nem fér bele több, nem lesz soha sok plecsnim.
  • Hatt
    így is sok értelmetlen dolgot csinálsz:D
  • uwu
    Nekem alig van kitüntetésem pedig sokat játszok
    Bár ha megeröltetném magam, és csupa értelmetlen dolgot csinálnék, nekem is lehetne még pár.
  • mesor
    Mi van bazzeg? Pozicíót léptél az osztályon belüli ranglétrán hogy ekkora lett a pofád?
  • schrank
    azért a wow-osokat ne keverjük az értelmesekkel
  • Hatt
    Te miért nem születtél így. Az első sorod értelmesre sikeredett...
    Jelenleg se sok 42-es emberke játszik a bf2-vel. Inkább wowoznak.
  • McKalton
    Na kijelenthetem ez egy kitüntetésekben gazdag hét volt nekem. 5 medál 2 expert badges, plusz még rangot is léptem

Bang-Bang

Azt nem gondoltam volna még pár hónapja, hogy egyszerre érnek be a medálok
  • Landor
    ..akkor én meg nekrofil vagyok
  • keke77
    Pontosabban a Kerio hagyta abba a fejlesztését de a Sunbelt felvásárolta a Kerio Personal Firewall-t és ők fejlesztik tovább Sunbelt Kerio Personal Firewall néven. http://www.sunbelt-software.com/Kerio.cfm
  • JAG1
    Ezt nem tudtam. Vezekelni fogok. Leülök lótusz ülésbe, homokot szórok a leborotvált fejemre és hümmögök. :-)
  • uwu
    Szerintem a bfv a játékok közt majdnem olyan mint az Apokalipszis most a filmek között.
    De megteheted, hogy Chuck Norrist nézel film helyett.
  • JAG1
    Mit őrizgetsz? 3/3-as aktákat? :-)
    Vagy ami rosszab, ASVA embere e vagy? :-)

Router mellé tök felesleges softveres tűzfal sztem. Csak fogod vele a rendszert.
    Nekem még a Winfosos is ki van kapcsolva.

• joebacsi
    kerio fejlesztését úgy féléve hagyták abba (asszem norton nyomás a rossznyelvek szerint :)), szóval halott software-t nagyon ne ajánlgass itt a jónépnek sztem :)
  • joebacsi
    nemtom, nekem nem kavar be a bf2be az outpost egyáltalán, elején kicsit szenvedni kellett vele (account connection-nál alt-tab, enterek, etc...:)), de valahogy összehoztam, hogy ne legyen szívfájdalma miatta :)
    nod32 meg csak akkor kavar be, ha elfelejtem beállítani normálisan az auto update-et, és játék közben akarja frissíteni az adatbázisát...
    meg amúgy a net routeren keresztül jön, de azért biztos, ami biztos...
  • OculusDei
    kösz!
  • OculusDei
    ez sem rossz. tuti a 24szeres élsimítás...
  • JAG1
    Ezt tudom ajánlani, ha vásárlásra szánod magad.
  • schrank
  • OculusDei
    nem. nincs. nem éreztem szükségét. de lehet már kéne valami hardveres móka...
  • schrank
    hol játszották rengetegen akkor játszották volna akkor úgy elvándoroltak volna a játékosok 1942-ből mint most a bf2 miatt de ez nem történt meg és nem véletlenül mert a BFV annyiba került anno most a bf2 úgy hogy még azt sem lehet mondani hogy a magas ár miatt nem játszották volna egyszerűen halva született
  • JAG1
    Érdemes befektetni egy hardveres routerbe sztem. A softveres tűzfalakkal csak a gond van. 6-7 kavicsért, már igen jó minőségű SMC routereket lehet kapni, ami 4 portos switch is egyben.
  • Hatt
    Érdekes, rengetegen játszották. Azért mert te nem tudtál vele játszani, azért még nem játszhatatlan.
  • OculusDei
    ahh! köszi! eddig is azzal toltam csak szerintem most valamit eltoltam... kösz még eccer!
  • JAG1
    Outpost-ot nem tartom szerncsésnek játékhoz. Inkább Kerio.
    Link a beállításhoz, vagy másik link egy előre beállított kofigurációs fájlhoz.

Jut eszembe, van routered?
  • OculusDei
    "hogy az ase-t meg akar a bf2-t" mi az az ase? biztos bennem a hiba de azt nemtom.
    a többit amit említettél azokon már túl vagyok. nem kell mindent kikapcsolni csak be kell jól lőni, na mindegy. azért köszi!