172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Verzoo #73949 Karkand.Igen. -
j4n3k #73948 ez melyik map? forgós térképed van? -
Ezzaazzz,viszatért a régi "én"ed 

(már kezdtem aggódni,hogy megbetegedtél;kezdtél túl emberi hangot megütni egyesekkel
)
-
j4n3k #73946 te meg játsz irogatás helyett -
Temeg ne allj at a szopo oldalrol, te kis pondro... -
j4n3k #73944 nem ragadozohanem ragazzo, tanulj meg olvasni ;) -
Na,legalább valaki rájött eme elvont poénomra hamár janek alisa jancsik alias ragazzo alias alberto alias [fektetett nyolcas] nem... -
Te meg olyan hülye vagy hogy direct nem veszed észre hogy azt direkt irtam ugy
-
Schrank-ot sokan nem szeretik, de az ilyen mentalitásu embereket mint te vagy még annyira sem (legalábbis én).
Ha jól számoltam az egész topicban volt két hozzászólásod szerintem fingod sincs itt semmiről de azért elkezdesz oltogatni!
Egyébként mi vagy te a zöldsapkásoknál? Tábori kurva?
-
Nem schrank, hanem shrek. Zöld meg csúnya és van egy bőbeszédű szamár akinek a barátja
-
Verzoo #73939
Kumbula -
"sosem tudják rendesen elolvasni a neveket?
Hát igen, van mibe belezavarodniuk
alberto, jancsik, janek, ragadozo...
-
j4n3k #73937 mi van ezzel a magyar scenevel? sosem tudják rendesen elolvasni a neveket? nem schrek, nem is sharank, hanem SCHRANK -
Nm :) -
schrek vmit csinálj má a logoddal de nem azé ahogy olvasgatom a fórumot nézem a képedet és ugye a 2. kép ahogy mozog rosszabb minőségű mint amiből következik,és ez zavarja a szemem,nyomhatnál neki valami élsimiást csak vmit kedj vele,már csak azért is mertegyszer veled lettem első ace at Karkandon,kösz..:D -
Richard90 #73934 JEEEE Sikerült
nem csak a 0001-es mappákban írtam át, hanem a többiben is
EZER KÖSZÖNET!
-
Ha másképp nem megy, ezzel majd fog. :-) -
Richard90 #73932 Köszi szépen!!
de sajnos nem sikerült elindítani, kidob az asztalra. de még van egy két ötletem... -
Tanulságos. Főleg a Winfos tűzfala. :-)
-
azt milyen bevetésen voltál már homokzsák lapátoláson kívül 
nem emlékszem a nevedre hogy te itt aktív fórumozó lennél ebben a topikban
-
TS Zolly #73929 Azt sem tudtam, hogy volt a városunkba ződsapkások.
-
Polemius #73928 Remélem nem leszek megkövezve, mert offtopic leszek is. De tűzfal témában megjegyezném, hogy bár sokan a keriot dicsőítik, talán érdemes megnézni néhány tesztet is, mint pl. ez itt. -
X:\Documents and Settings\x\Dokumentumok\Battlefield 2\Profiles\0001
Video.con
Megnyitod notepaddal vagy Word-el es atirod ezt a sort:
VideoSettings.setResolution 1024x768@75Hz -
-
Richard90 #73925 Hello
Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy a játékban lévő felbontást átállítom anélkül, hogy belépnék magába a játékba.
Monitorcsere lett és ez nem bírja az előtte lévő 1280*1024-et
előre is thx -
greenberet #73924 A RÉMÁLMOD!!!A Greenberet zöldsapkást jelent(US ARMY Special Forces)
jA ÉS MÉG VALAMI MONDD MEG ANYUDNAK HOGY MA KÉSŐN ÉRKEZEK HAZA, TE PEDIG ADDIGRA LEGYÉL ÁGYBAN!!!!!!

-
TS Zolly #73923 Holnap délután fun retro dc parti. Gyere wazze, had szedjem szét a vulkánod! 

Nézegesd a Desert Combat topicot. De több mint valószínű, a Papa szerverén lesz. -
Mester01 #73922 Schrank te Transzporter király!
Magyarbol 2. voltam mindig!! :DDD -
TS Zolly #73921 Ja. De én évelejét irtam. -
1. ki ez a greenberet
2. mester úr ismét megbukott szövegértelmezésből ezúton is gratulálok magának
3. DaNeE én a te helyedben nem beszélnék a nick-ekről mert te csak egy vagy abból a tucatnyi danny, danne, danee, daanee, stb-ből
de ha Zolly-ra halgatsz felveszed a Jankát és akkor nem keverünk össza senkivel
4. Jean a neked már nem tudok mit mondani kérem a régi DC-s klántagokat ecseteljék ellenvetéseiket a témában én anno feltelepítettem szorgalmasan pech-elgettem de mindvégig csalódnom kellett nem úgy a DC-ben
és DC-ben is hi all-oztunk csak elfelejtitek hogy most a BF1942 BFV DC + az újak akkora számú banda hogy nem ismerhet mindenki mindenkit
-
Tavaly szeptemberben már mindenki bf2-t tolta. Legalábbis a vietnámosok nagyja igen. -
KI ezt szereti ki azt :) -
nekem is a köszönés hiányzik legjobban, de azért a Vietnámos heliket sose felejtem el :) Kedvencem az volt mikor a hajót felvittema hegy tetejére foglalni helivel :D -
TS Zolly #73916 Kípróbáltam a vijetnámot én is. Sőt még a poet is nyomtam. Lehet szép volt a grafikája, meg a zene miatt hangulatos volt, de maga a játék, háát, nálam felejtősre sikeredett. Visszatértem a sz@r grafikáju és mindenféle zene nélküli DC-hez. DC-ben akkor is több fullos szerver volt, mikor a BFV a fénykorát élte. Emlékszem, tavaj évelején max ha két vagy három vijetnám szerver futott. Legalábbis abba az egy hétben, mikor megint előástam valamilyen ftp-ről. DC akkor több volt. Minden klán üzemeltetett egy szervert. Sőt ezeken kívül még pár nem klános szerver is volt. Nem is tudnám felsorolni az összes Magyar DC-s klánt. Annyi volt mint a nyúl kaki. -
Úgy gondolom, egy játék topikja, nem csak arról kell hogy szóljon, hogy épp hány ellent, milyen fegyverrel öltél és ezzel mennyi pontot szereztél. Ez egy közösség, több ezer emberrel, több ezer élettel, gondjával, bajával együtt. Olyan, mint egy baráti kör. Gondolom a haverokkal is beszélgettek másról, nem csak az irtásról. Ha nem, ott gond van.
Én tényleg türelmes, megértő, elnéző ember vagyok, de ami sok, az sok.
Hogy nem fog megváltozni, az az Ő baja, de így nem sok jóra számíthat az élettöl. -
Az az igazság ,hogy a vietnám az a játék amire még egy év mulva is ha rágondolok hiányzik , aki nem játszott vele az nem is tudja ,hogy mit hagyott ki ,a bf2 hangulatában csak megközeliteni tudja , nem csak a zene volt ám ott olyan tuti frankó, a pályák is sokkal átgondoltabbak voltak mint a bf2 -ben , és esténként örültem ha valamelyik magyar szerverre be tudtam jutni , a bf2 nél nézd meg mi van ,esténként max egy szerver ha működik. Szerintem a vietnámot sokkal jobb társaság tolta mint ami most van a bf2 -ben , persze ott nem volt stat rendszer , viszont ha bementél egy szerverre ott ismertél mindenkit és ha beköszöntél akkor majdnem mindenki visszaköszönt , csináld ezt meg a bf2 ben ,le se szarják amikor bemész egy szerverre.Szóval örülök ,hogy nem hagytam ki. -
TS Zolly #73913 Janke? Vagy Janek? Én meg mindig azt hittem te vagy az.
-
Mester01 #73913 :DDDD
Szia Janek a Transzporterkirály! :D -
nem lehet h schrank Janke egyik álneve? :)
értem már mért nem jön be sose szakaszba :) -
Mester01 #73911 Hehe akor nem csak engem idegesit?:)