172102
  • Boxer HUN
    A játék nem szar, csak bugos. Amúgy vedd meg az eredetit, és megszünnek az ilyen jellegű problémáid!!!
  • JAG1
    Öööö....
    Nem hat meg különösebben.
    Igérem leredukálom a hozzászólásaimat a segítséget kérőkre, nehogy meglegyen az első BF2 topik öngyilkos áladozata.
  • Verzoo
    Akkor mi a fasznak irkálsz ide????????
    Vedd meg eredetibe vagy húzz a faszba innen
  • veri5
    HI!Az a bajom hogy felakarom rakni a Special Force-st,és a patch-nél kiírja,hogy ...mb kell.De nekem van vagy 30 giga helyem.Plz help!!!!
  • Dimitri
    Teljesen mind1 hol indítom el azt a fájlt mindig csak "invalid cd key" .
    ez a játék egy rakat szar...
  • Swy
    hogyan lehet elmenteni a gépre a videókat amiket leszedtem a bf-ben?
  • McKalton
    Jah tudom ezt beszoktam kapcsolni így a feletted sunyi mód levadászni szándékozót pillanatok alatt észreveszem és levadászom
  • McKalton
    Aki finom hangolni akarja a BF2 Video beállításait és képeket is akar látni ugy ezen az oldalon képekkel illusztrálva olvasgathat

BF2 tweak

Érdemes alul végignézni az összes aloldalát. Vannak érdekes trükkök mint pl a punkbaster állandó frissítés keresésének késleltetése stb.
  • vsly
    A másik vicces dolog meg,ha a lightning ki van kapcsolva,de a shadows legalább minimumon van,akkor látod az enemy árnyékát akkor is,ha az árnyékban lenne full beállításnál.
    (az meg még plussz,hogy a tetőn keresztül is levetül az árnyék a talajra)
  • Boxer HUN
    Ja, igen!!! Warokon butítom én is... Publicon meg csak a látvány kedvéért is fullon.
  • Dimitri
    Tört játékkal tört szerverre megyek...de így is ezt írja ki...
    Hiába indítottam azt a szar progit
  • McKalton
    Ez a másik a dynamic lighting-ot alapból ki kő kapcsolni meg az árnyékot waron 20%-kal nagyobb esélyed van észrevenni a másikat mint full grafon.

Itt egy példa

Jól látható a különbség.
  • schrank
    nekem 233W ami azt jelenti hogy 10FT egy óra BF2-zés
  • vsly
    Hát pedig én így toltam kb 2 hónapig
    Aztán rájöttem,hogy ha butítok 1-2 dolgon,akkor már nem vagyok hátrányban másokhoz képest.pl.:dynamic lighning lowra,s lőn megvilágododás!!!-->látok az eddig sötét helyeken(alagút,átjáró)
  • JAG1
    Tört játékkal, tört szerverre. :-)
  • Boxer HUN
    Bakker!!! De így sose játszatok!!! Kib@szott nehéz!!! Csak a kihívás kedvéért.
  • mesor
    Lazzíts már!
    Megint kezdünk eljutni arra a szintre hogy ha valaki szól valamit a másiknak az rögtön megsértődik és felkapja a vizet. Ez egy ilyen brigád. Ha nem bírod a légkört nem muszály látogatni a topicot.
    Bazzeg mi lesz veled ha egyszer Meow beszól neked valami testeset önygyilkos leszel?
    Szokj hozzá ezekhez a szurkálásokhoz(amik megjegyzem egyáltalán nem bántó szándékuak)!
  • fiki
    ok..akkor lehet, hogy ugy nemlehet..de a kérdés, hogy csak annyi az egész, hogy belekukkantok a távcsőbe aztán látom amit látok fix zoommal? Mert akkor elég gáz..
  • GYILOKOLI
    Kösz fiuk a segítséget megcsináltam!
  • Verzoo
    Na megnéztem a szar szkrinsotjaidat,hááát nem is tudom mit mondjak...(szopjálleszmájli)
  • Dimitri
    #73998 Help plz.
  • fiki
    nomeg..elég hülyeség lenne ha pont egy sniper riflevel nemlehetne zoomolni..
  • vsly
    Na wazz...Nekem 364W-t ír és 370es a tápom(Vantec)
  • JAG1
    Borzasztó kötekedő, zsémbes brigád vagytok. Be vagytok ide fásulva, vagy nemtom.
    Sosem a jó oldalát nézitek a dolgoknak. Volt fogalmad nagyából mennyit zabál a géped? Bazi nehéz kicsit elengedni a fantáziádat és hasonló VGA-t meg procit kiválasztani, + hozzáadni 40W-ot a +2db CD-romodhoz.
  • mesor
    Biztosíthatlak róla hogy ebben a játékban soha nem használtad snipernél a zoomot! Úgy ahogy te írtad biztos nem.
  • Boxer HUN
    Csak ha közelebb hajolsz a monitorodhoz!!!!!
  • Boxer HUN
    A floppyra szükségem van a SATA telepítő miatt. Mindkét audió hardver működik. Az AC97 -en van a fülesem a mic. miatt, az SB live 24 pedig kivezetve a JS 5.1 -es erősítőre. (nincs ütközés).
  • fiki
    Megkérdezném mégegyszer, tudja valaki hogyvan a lépcsőzetes zoom a sniper rifleknél? A kérdést arra alapozom, hogy ebben a topikban (régebben) már többen irták hogy van sőőt azt is, hogy a jobb egérgomb lenyomásával stb. Nomeg énis használtam anno. (Jó..van 5% esélyem arra, hogy mégis keverem másik játékkal.)
  • vsly
    Elbírja,mert nem Codegen!
    Egy minöségi táp valóban leadja azt a teljesítményt.A Codegened viszont nem.
    (de minek is írom le ezt megint,a múltkor 2 napon keresztül próbáltuk ezt elmagyarázni,de akkor is minek...)
  • McKalton
    "AC97 7.1 alaplapi + SB live 24 bit, 1 cd író + 2 dvd író, floppy" Boxertől idézve

Azért ezeket talán mégse kellett volna írni. Floppy!! - a BF2 floppy nélkül is fut plussz, ha mindkét hangkártyádat használod egyszerre az érdekes lesz. Szal gondolom az alaplapi ki van kapcsolva bios-ból. Az optikai meghajtók is mondhatni FPS értelemben feleslegesek. /Bocsi Boxer ezt nem hagyhattam ki

A lényeg a BF2-höz jó CPU , jó VGA és sok RAM kell 1,5 2GB legalább a full grafikához esteleg RAID-be kötött winyók.

Nekem Intel 3.2GHz Hyper-threading-es 946 FSb CPU-m+ Zalman 9cm teljesen réz hűtő venti, 2*512 Hardcore Kingmax RAM hűtőborítással, Nvidia 6800 Ultra VGA és 2 db Raid-es winyóm van, Chieftek 420W aktív PCF táp. CPU és a RAM is tuningban 244MHz-re húzva és ha full grafikán játszom 1280*1024 időnként rángat a játék főleg ha arty tűz van. Szal a texturát mediumon kell futtatnom akkor megy simán a game. Ebből is látszik hogy inkább a RAM ami kéne neki és nem a ultrabrutál VGA . Az FPS-esem 40-45 ezen a full beállításon mégis rángat.
    És meglepő módon a pecsektől egyre esik az FPS nem nő ahogy azt ígéri a kiadó.

Sorry picit hosszúra sikeredett
  • Boxer HUN
    Én is úgy láttam, valamint az optikai meghajtóból is csak 2 db -ot enged. Amúgy a kapott eredményen meg sem lepődtem. A kapott eredmény szerint (337 Watt), nem is működhetne a gépem...
  • Dimitri
    Invalid cd key-es problémám volt.
    Letöltöttem a bf2cdkeycheck.exe-t futtattam , a progi egyből el is tűnt sztem semmit nem csinált és ugyanígy invalid cd keyt ír ki most mi tévő legyek ?
  • mesor
    Nem teljesen jó mert a vga-nál nincs 6600/6600GT (ha jól láttam prociknál is hiányos a lista)! ;)
  • GYILOKOLI
    Hellotok!Lehet hogy hülyeséget kérdezek de most fogok menni lanpartira és azt szeretném kérdezni hogy ha van egy multiplayer-es profilom akkor tudok csinálni singleplayer-es profilt?(és ha igen hogy)
  • Boxer HUN
    30 - 35 fps. Ez alá sosem megy. Lighting & dinamic lighting low -on, 45 - 55 fps.
  • JAG1
    Itt megnézheted, kb. mennyit zabál a géped.
  • schrank
  • Dimitri
    Hello!
    AZ SG szerveréhez kell a Special Force ?
    Mert engem nem enged be azt írja hogy nem jó a kapcsolatom.
    A legújabb patch van fent szóval azzal nem lehet gond.
  • HTS s3rg1nh00
    nem ártana talán egy kicsit márkásabb táp,egyébként rendeben van a konfig
  • TC3
    Az szép!
    Ezekkel a beállításokkal játszol?
    Ha igen, mekkora szokott lenni az FPS-ed 64-es szerveren egy elég nagy harcnál?