172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
De hol a sör, Oszi? :D -
TS Zolly #74108 Jaja -
tapolcai vagy??? -
Ezek szerint félreérthető voltam. Nem azt tárgyaltam, hogy a táp bekapcsoláskor a teljesítménye 2x-esét adja le,(illetve leadja, de nem azért mert olyan kedve van) hanem, mert a szg. alkatrészei igénylik tőle. -
j4n3k #74105 :D -
Ja. A panoráma ablak pedig Karkand-ra néz
-
j4n3k #74103 tényleg a tiéd?
-
Bérelni 2000 óránként, BF2-höz csak 500. USD !
-
j4n3k #74101 nekem 80 van -
Sziasztok !
Ma megjött az új gépem
[IMG][/IMG]
-
Hmm nekem is van néhány kick-em (41). Legtöbbet a GS.BF2-ről repültem a hülye netem miatt, mert 7-240-ig ingázott a pingem percenként,
én meg kitartóan mindig vissza mentem, mert "hátha most jó lesz"...
-
"a táp a hálózatból FELVESZI induláskor a bazi nagy feszt,nem leadja...akkor minden bekapcsolásnál tönkremenne,ha minden alkatrész a 2xesét kapná annak a fesznek,amit kibír"
Nem feszt vesz fel, hanem áramot (a fesz állandó hellyel-közzel). De akkor többet, mint normál üzemben. -
j4n3k #74097 hát, laky haverom megrendelte a bf2-t kb 1hónapja, és akkor ajándékba adták az sfet -
hitman55 #74096 Az lenne a kérdésem, hogyha megveszem a Battlefield 2-őt akkor a Special Force-t ajándékba kapom hozzá?Előre is kösz. -
nem is fog megjelenni.énis kaptam már ilyen 1 órás tiltást,de mint a statomban látod,a ban-jaim száma 0.kick-em is csak azért van ilyen sok(kb.20),mert ált.engem kickelnek admin helycsinálásnak...meg pinggel folyton...én sem vagyok egy renitens eset,pedig 15,5 vagyok.
mellesleg:a táp a hálózatból FELVESZI induláskor a bazi nagy feszt,nem leadja...akkor minden bekapcsolásnál tönkremenne,ha minden alkatrész a 2xesét kapná annak a fesznek,amit kibír
,csak gondoltam tisztázzuk,hogy nem LEADJA.köszönöm :)
-
Mit vártál tőle? -
Ha jól értelek, akkor a szerver üzemeltető szerinted megérdemli, ha időnként jól elküldik a fenébe. Hiszen senki nem mondta neki, hogy csináljon szervert.
Ha már volt ilyen "buta" szívjon is érte. Érdekes, ha jól mennek a szerverek, és mindenki boldog akkor senki nem írja be nekik, hogy köszi királyok vagytok. Viszont ha valami gond van akkor rögtön jön a "hála" -
j4n3k #74092 ja még nem update-elt, sry -
j4n3k #74091 nem is letél bannolva, statodban nincs -
j4n3k #74090 de senki se mondta a szerverüzemeltetőnek hogy csináljon szervert -
excreator #74089 Bocs, még soha sem voltam BAN-olva, nem úgy játszom! Fingom nem volt hogy ez automata!
Elnézést kérek akiket ezzel megbántottam, vagy megröhögtettem! -
Nem ezzel van a baj.
Engem az zavar, hogy egyes emberek sok sok pénzt fizetnek, hogy ez a szerver működhessen, amikor szükséges karbantartják, adminolják, és mindent megtesznek azért, hogy ő ingyen jót játszhasson rajta.
Aztán kap egy auto ban-t és rögtön van képe idejönni, és elküldeni a fenébe az admint. Ezaz amitől hánynom kell. -
Valószinú, hogy nem tudta, hogy egy autómata végzi ezeket a dolgokat!
Mindenki nem lehet cár!:)
-
Lol. Ügyesen elküldted a fenébe a II-es szervert.
Amúgy meg honnan tudná egy program, hogy te már elmúltál 15 éves, és nem vagy TK sportoló, és emiatt veled kivételeznie kell.
Hidd el, a füle bitjét sem fogja izgatni. Ha lejárt a ban-od majd menj fel rá, és ott jól fenyegesd meg, (SG fórumot szerintem egy bf2 szerver nem nagyon olvas.) hátha megijed, és átírja miattad a szerver beállításokat.
-
Az ótómata ban. Asszem eltűnik magától 1 óra múlva (vagy nem) - beállítás kérdése. -
excreator #74084 FIGYELEM! FIGYELEM!
Menjen a fenébe az, aki kiBAN-olt a II-es szerveről! Azt hiszem, ha azzal a tehén kinai helikopterrel elfoglalok egy pontot majd felemelkedek és egy repülős belém jön - arról nem tehetek! Nem igazán "fürge+ az a szar, hogy elrántasam egy repülő elöl! Rám írta, hogy TK, pedig Ők jöttek belém! Na és? Legyen! De ezért minek kell a BAN-? Nem tartozom azok közé a 15 éves kis pöcsök közé, akik a TK-ból sportot űznek - meg a másik TK-jára hobbiból punisht adnak!
Üzenem az ADMINNAK, hogy kösz!!! -
Kezd gallyra menni benne a relé, bár ez nem feltétlen nagy hiba. Nézesd meg szagemberrel.
-
a primer tekercs amelyik a hálózatra van kötve a szekunder pedig az output és a feszültség indukációban fontos szerepet kap a vasmag és amikor össze-vissza keresztezik egymást a mágneses terek akkor következik be a ...
-
Biztos a fluxuskondenzátor. :-)
Egyébként tényleg érdekel. -
Öööö a felét se értem. :-)
Sok helyen lehet olvasni, hogy bekapcskor 1,5-2x-ét adja le hirtelen a táp, mint normál üzemben. Hogy ezt hogy hívják, meg milyen oldalon, arról fingom nincs. :-) -
azt magyrázd el neki hogy mi hiba ha baszott nagyot kattan a crt monitor bekapcsoláskor
-
amikor bekapcsolod a gepet a tap a halozatrol hirtelen kicsit nagyobb aramot vesz fel,mig a tapban levo pufferkondenzatorok fel nem toltodnek.de ez primer oldali.maga a gep nem igazan vesz fel nagyobb aramot indulaskor.csak a tap.esetleg ami a deszkan,videokartyan levo par kondenzator,esetleg hidegellenallas(ha melegszik a gep,no a passziv alkatreszek ellenallasa).de ezek minimalisak,es biztosan nem vesz fel szekunder oldalrol 1.5-2-szeres aramot a taprol.csak a tap a halozatrol.sot!az nem 1-2 szerest,hanem akar tobbet is,de az nagyon rovid ideju! -
szorgalmazom a bannerban a nagy piros kettest egy nagy piros ugráló villogó F.A.Q. feliratra való módosítását 
-
nemtuggya vki h warezos verzioval hogyan lehetne neten? -
Én tegnap próbáltam lőni ugrás közben, nekem ez nem sikerült, csak mikor leértem a földre. Biztos 1.22 patch-es ben már nem lehet.
Nemtom, de láttammár olyant hogy 1.21 illetve régebbi szerververzió volt és ott bizony repkedve apritották a népet...
-
Biztos nem 100%-os az oldal, de azért az elgondolkodtató, hogy amikor bekapcsolod a vasat, a terhelés lehet akár 1,5-2x-ese is.
Amúgy azt már rég meg akartam kérdezni, hogy a supportos kasztról nem azt mondták, hogy 1-2 mp, amíg tud lőni ha lefekszik? Mert nemegyszer találkoztam már olyannal, hogy a fószer, ugrás közben aprít le. -
Polemius #74073 Arról én már nem tehetek, ha valaki láma.
-
Huh, full terhelesen 382 watt :P Meg jo hogy 420-as a tapom :)) -
TS Zolly #74071 Ezzel a ts ip cimmel csak egy baj van. Jónak jó, de akkor sem tudnak felcsatlakozni oda páran. Jelszavas. Jelszót meg csak pü-be adj. -
TS Zolly #74070 Nem voltál még itt, de a kezdek kezdetén sok próblémánk volt a kezdőkkel. Ezért nem is segítőkész itt a társaság többsége.
[/IMG]