172102
  • Boxer HUN
    A sajátunk volt te gyagyás!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • schrank
    aki még a felszálló tehenet se tudja kilőni az minek ül repülőbe
  • Danee
    tök jó a 7th szerver. 1 lépés előre 2 hátra

mi történt? eddig jó volt
  • j4n3k
    azért mondtam hogy kapod a tkát, mert azthittem azért rúgtál ki mert meg akartuk akadályozni hogy befoglaljátok tv stationt
  • Me0w
    Kis szarlama, nekem meg ilyeneket irogatsz hogy:

"Jobb lenne ha a te oldalatokon allnek, kapnad a TKkat"

Jobb lenne ha eszrevenned, hogy nem a pajtasaid vagyunk, ilyen hangnemet mondjuk egy tucatnyi embertol fogadnek el, mert ott poenra vennem, de TE nem vagy ezek kozott.
  • leveskocka
    nah,en is ilyenkor szoktam atallni:)szarok a w/l-re
  • Mester01
    Te néha olyan hülye vagy hogy az már fáj vagy nem tudsz olvasni???
    Boxer csak azt nem érti hogy miért a legnagyobb, leggyengébb és leglassabb járművet szemelte ki a zászlofoglalásnál!
    és nem azt mondta hogy mivel lehet és mivel nem!
    Te Transzportkirály!
  • j4n3k
    én is sokáig ezt csináltam wake islandon, azért ilyen a w/lom :)
    waken az a rossz ha kínai vagy, és az a nyerő csapat, akkor nem nagyon jutsz ki amerikaival, de ha felvettél egy repülőt szép fregeket lehetett csinálni a kínaikon
  • Nagydög
    Gyakran valts szervert! A gerinctelen kis izeket arrafele sem szeretik.

Speciel en inkabb ellenkezo iranyba szoktam mozogni. Tegnap Dragonon is halalosan untam, hogy kinai oldalon vakarjam a tokomet, mikozben az amcsik a keritesen is alig tudnak kijonni. Mivel egyel kevesebben voltak eppen, gyorsan atmentem. Igy sem sikerult semmit elfoglalnunk, de legalabb volt elegendo celpont, amire lohettem.
  • j4n3k
    akkor magyaron abbahagyom, de külföldön átállok...
  • j4n3k
    13perc alatt jött össze ez? xD
  • mesor
    Addig leszel kickelve, bannolva amig abba nem hagyod az átállást!
  • j4n3k
    csak azt mutatom hogy addig fogok átálni amíg nem lesz 3as w/l
  • schrank
    persze : " internetes berkekben transzportkirály néven elhíresült esport függő fiatalember több milliárd embernek hozzáférhetővé tette a két nagypárt szimbólumainak a letöltését ezzel nem kis zavart okozva a döntésképtelen választók között , a rendőrség nagy erőkkel keresi a tettest úgy a hazai mint a külhoni szervereken de ezidáig eredménytelenül , tudomásunk szerint a tettes internetes társaságában több rendfentartó alkalmazott (közöttük nyomozók, rendszergazdák, üzemi konyhások)is beépült már hónapokkal ezelőtt de ezidáig eredménytelenül pedig megpróbáltak !llegal racing rendezvényekkel is előcsalni a rejtekéből ezt a szörnyeteget de mindhiába , etúon kérjük a magát kicsit is hazafinak érző de 18. életévét betöltő on-line lakosokat hogy ha találkoznak a képen látható személlyel úgy személyesen mint on-line akkor azonnal küldjenek e-mailt a [email protected] című levélcímre ahol további intézkedésekig rumosmeggy fogyasztásával készülnek a rajtacsapásra a rohamosztag tagjai

• Boxer HUN
    Te a száddal elöbb foglalnál, mint egy egész osztag talpig gyalogban. Azért látszik, hogy melyik párt áll hozzád közelebb...
  • McKalton
    Ha rosszak lesztek még benne leszünk a híradóba kampánycsend sértéssel
  • TS Zolly
    Kampánykuss van b+! Amugy harmadikút.
  • schrank
    na jól van mááár jó hogy nem szabjátok meg mivel lehet foglalni
  • SigS
    En azutan ultem be a SU-ba...
    A tehencrash-t nem lattam
  • schrank
    mi van
  • Boxer HUN
    Legjobb tudomásom szerint mi ütköztünk. Sig-el a bombázóban ültünk, és azt az ominózus pontot készültünk támadni, amikor megláttuk a "tehenet". Nem kell mondani, hogy Daging -on a kémények között szimplán sem egyszerű mindíg, hátha még egy böszme helikopter lifeg komótosan felfelé. Emeltem a gép orrát... de hiába. Elkerülhetetlen volt a crash, akárcsak a kick. Amúgy még most sem értem, hogy zászlófoglalásra miért épp a legnagyobb, leggyengébb és leglassabb járművet szemelted ki, ráadásul az USA főbézhez közeli ponton. (???) Szóval szerintem ezt le is tiztáztuk.
  • schrank
    megnéztem ezt az Antik-os plecsni gyűjteményt hát elég langyi-bangyi elvárások vannak az experteknél képzelem ők meg menőznek hogy nekik már rég megvan mi meg itt szopunk vele
  • TS Zolly
    Miva? Felébredtél?
  • McKalton
    Van egy olyan bug az 1.21-es pecs óta hogy ha ribbont azaz szallagot szerzel az nem kerül be a BFHQ-ba csak külső internetes statportálokon láthatod vissza. A bug onnan is felismerhető hogy ha belemész a saját BFHQ-dba és az AWARDS fülnél a már meglévő szallagjaidra klikkelsz bal oldalon nem jelenik meg a leírás hozzá sőt semmi nem történik a klikkelésre. Miközben ez a régebbi pecsekkel működött.
  • schrank
    nem tudja valaki hogy ezen az oldalon ....
  • schrank
    miért van az hogy nem tudsz várni pár órát esetleg egy napot
  • TC3
    Ha jól tudom!!! ???
  • TC3
    Én úgy tudom, hogy csak azt kapod meg, ami még nincs meg. Vagyis a jelenleginél magasabbat!
    Párszor én is kaptam a játékba, de az azonos volt a már meglávővel, ezért stat-ba nem jelenik meg!
  • LuluBono
    Az miért van hogy ha megszerzek egy awardot,megkapom a játékban de nem mutatja a statban...
  • hitman55
    Nem tudja valaki hogy ezen az oldalon: http://www.bfstats.info.Mert itt lehet tört játékkal pontot szerezni.Eőre is kösz.
  • GYILOKOLI
    Hellotok!Nem tudodtok egy olyan szervert amin csak c4-ezni lehet?
  • TC3
    Na vazz!
    És ezek után még menőzöl vele? Gondolom anyukád büszke rád!
    Mi lenne, ha tisztességesen játszanál? :)
    Különben nagyon sok külföldi szerveren a hozzád hasonlókat autómatikusan elkezdik TK-zni miután átállt!
    Sokkal jobb megoldás, mint a KICK :)
  • TC3
    Én arra írtam a kis válaszomat, hogy valószinüleg nem tudta, hogy egy progi végzi ezeket a feladatokat!
    Nem téged akartalak fikázni, nem őt akartam védeni, csak számomra az jött le a válaszodból, hogy a kis tudatlan, fikázza az adminolást, és még azt sem tudja, hogy ezt egy autómata végzi!
    Ennyi! Én csak azért írtam, hogy nagyon sokan nincsenek vele tisztába, hogy a legtőbb ban-kick autómatikus!!!!!
  • Crem
    Jó volt ez a kis video!:D

Ezt egyszer mi is megjátszottuk egy noob-al, miután az okozott neki a legnagyobb örömet, hogy az Uss légvédelmével szarrá lött minden csapattársat.
    Érdekes módon 16 emberből senki nem jött oda, hogy lelőjjön az anyahajó közepén!:)
    Azt hiszem 10-nél disconnentált!:DDDD
  • uHs Gerzson
    "j4n3k féle magatartással kick esetleg ban is megoldható"

Ez mehet a szerver leírásba :DDD
  • Beers
    Tegnaptól <CoR> Arena átállt bizonytalan ideig NAW-ra!
    A kultúrált játékosokat szeretettel várjuk!
    j4n3k féle magatartással kick esetleg ban is megoldható !
  • DummyBoy
    Gondolkodtatok már azon, hogy ha nem lenne a heli, mennyi ilyen kis lámpi ment volna inkávv CSézni?

Hmmm?
  • Polemius
    A sok hülye meg mind szembejön az autópályán, mi? :)
  • mesor
    És most hova szarjunk? Esetleg a fejedre?
    Nem tudom lehet hogy esetleg benned van a hiba nem a többi 100 játékosban akik nem szeretnek téged. Szal' gondolkozzál el ezen hogy esetleg nem kéne e változtatni a mentalitásodon!
  • uwu
    És még így is csak ennyi a w/l