172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
A sajátunk volt te gyagyás!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
aki még a felszálló tehenet se tudja kilőni az minek ül repülőbe
-
tök jó a 7th szerver. 1 lépés előre 2 hátra
mi történt? eddig jó volt -
j4n3k #74186 azért mondtam hogy kapod a tkát, mert azthittem azért rúgtál ki mert meg akartuk akadályozni hogy befoglaljátok tv stationt -
Kis szarlama, nekem meg ilyeneket irogatsz hogy:
"Jobb lenne ha a te oldalatokon allnek, kapnad a TKkat"
Jobb lenne ha eszrevenned, hogy nem a pajtasaid vagyunk, ilyen hangnemet mondjuk egy tucatnyi embertol fogadnek el, mert ott poenra vennem, de TE nem vagy ezek kozott. -
nah,en is ilyenkor szoktam atallni:) 
szarok a w/l-re
-
Mester01 #74183 Te néha olyan hülye vagy hogy az már fáj vagy nem tudsz olvasni???
Boxer csak azt nem érti hogy miért a legnagyobb, leggyengébb és leglassabb járművet szemelte ki a zászlofoglalásnál!
és nem azt mondta hogy mivel lehet és mivel nem!
Te Transzportkirály! -
j4n3k #74182 én is sokáig ezt csináltam wake islandon, azért ilyen a w/lom :)
waken az a rossz ha kínai vagy, és az a nyerő csapat, akkor nem nagyon jutsz ki amerikaival, de ha felvettél egy repülőt szép fregeket lehetett csinálni a kínaikon -
Nagydög #74181 Gyakran valts szervert! A gerinctelen kis izeket arrafele sem szeretik.
Speciel en inkabb ellenkezo iranyba szoktam mozogni. Tegnap Dragonon is halalosan untam, hogy kinai oldalon vakarjam a tokomet, mikozben az amcsik a keritesen is alig tudnak kijonni. Mivel egyel kevesebben voltak eppen, gyorsan atmentem. Igy sem sikerult semmit elfoglalnunk, de legalabb volt elegendo celpont, amire lohettem. -
j4n3k #74180 akkor magyaron abbahagyom, de külföldön átállok... -
j4n3k #74179 13perc alatt jött össze ez? xD -
Addig leszel kickelve, bannolva amig abba nem hagyod az átállást! -
j4n3k #74177 csak azt mutatom hogy addig fogok átálni amíg nem lesz 3as w/l -
persze : " internetes berkekben transzportkirály néven elhíresült esport függő fiatalember több milliárd embernek hozzáférhetővé tette a két nagypárt szimbólumainak a letöltését ezzel nem kis zavart okozva a döntésképtelen választók között , a rendőrség nagy erőkkel keresi a tettest úgy a hazai mint a külhoni szervereken de ezidáig eredménytelenül , tudomásunk szerint a tettes internetes társaságában több rendfentartó alkalmazott (közöttük nyomozók, rendszergazdák, üzemi konyhások)is beépült már hónapokkal ezelőtt de ezidáig eredménytelenül pedig megpróbáltak !llegal racing rendezvényekkel is előcsalni a rejtekéből ezt a szörnyeteget de mindhiába , etúon kérjük a magát kicsit is hazafinak érző de 18. életévét betöltő on-line lakosokat hogy ha találkoznak a képen látható személlyel úgy személyesen mint on-line akkor azonnal küldjenek e-mailt a [email protected] című levélcímre ahol további intézkedésekig rumosmeggy fogyasztásával készülnek a rajtacsapásra a rohamosztag tagjai
-
Te a száddal elöbb foglalnál, mint egy egész osztag talpig gyalogban. Azért látszik, hogy melyik párt áll hozzád közelebb...
-
McKalton #74174 Ha rosszak lesztek még benne leszünk a híradóba kampánycsend sértéssel
-
TS Zolly #74173 Kampánykuss van b+! Amugy harmadikút. -
na jól van mááár jó hogy nem szabjátok meg mivel lehet foglalni 
-
En azutan ultem be a SU-ba...
A tehencrash-t nem lattam
-
mi van 
-
Legjobb tudomásom szerint mi ütköztünk. Sig-el a bombázóban ültünk, és azt az ominózus pontot készültünk támadni, amikor megláttuk a "tehenet". Nem kell mondani, hogy Daging -on a kémények között szimplán sem egyszerű mindíg, hátha még egy böszme helikopter lifeg komótosan felfelé. Emeltem a gép orrát... de hiába. Elkerülhetetlen volt a crash, akárcsak a kick. Amúgy még most sem értem, hogy zászlófoglalásra miért épp a legnagyobb, leggyengébb és leglassabb járművet szemelted ki, ráadásul az USA főbézhez közeli ponton. (???) Szóval szerintem ezt le is tiztáztuk. -
megnéztem ezt az Antik-os plecsni gyűjteményt hát elég langyi-bangyi elvárások vannak az experteknél képzelem ők meg menőznek hogy nekik már rég megvan mi meg itt szopunk vele
-
TS Zolly #74167 Miva? Felébredtél?
-
McKalton #74166 Van egy olyan bug az 1.21-es pecs óta hogy ha ribbont azaz szallagot szerzel az nem kerül be a BFHQ-ba csak külső internetes statportálokon láthatod vissza. A bug onnan is felismerhető hogy ha belemész a saját BFHQ-dba és az AWARDS fülnél a már meglévő szallagjaidra klikkelsz bal oldalon nem jelenik meg a leírás hozzá sőt semmi nem történik a klikkelésre. Miközben ez a régebbi pecsekkel működött.
-
nem tudja valaki hogy ezen az oldalon .... 
-
miért van az hogy nem tudsz várni pár órát esetleg egy napot
-
Ha jól tudom!!! ???
-
Én úgy tudom, hogy csak azt kapod meg, ami még nincs meg. Vagyis a jelenleginél magasabbat!
Párszor én is kaptam a játékba, de az azonos volt a már meglávővel, ezért stat-ba nem jelenik meg!
-
Az miért van hogy ha megszerzek egy awardot,megkapom a játékban de nem mutatja a statban... -
hitman55 #74160 Nem tudja valaki hogy ezen az oldalon: http://www.bfstats.info.Mert itt lehet tört játékkal pontot szerezni.Eőre is kösz. -
GYILOKOLI #74159 Hellotok!Nem tudodtok egy olyan szervert amin csak c4-ezni lehet? -
Na vazz!
És ezek után még menőzöl vele? Gondolom anyukád büszke rád!

Mi lenne, ha tisztességesen játszanál? :)
Különben nagyon sok külföldi szerveren a hozzád hasonlókat autómatikusan elkezdik TK-zni miután átállt!
Sokkal jobb megoldás, mint a KICK :)
-
Én arra írtam a kis válaszomat, hogy valószinüleg nem tudta, hogy egy progi végzi ezeket a feladatokat!
Nem téged akartalak fikázni, nem őt akartam védeni, csak számomra az jött le a válaszodból, hogy a kis tudatlan, fikázza az adminolást, és még azt sem tudja, hogy ezt egy autómata végzi!
Ennyi! Én csak azért írtam, hogy nagyon sokan nincsenek vele tisztába, hogy a legtőbb ban-kick autómatikus!!!!!
-
Jó volt ez a kis video!:D
Ezt egyszer mi is megjátszottuk egy noob-al, miután az okozott neki a legnagyobb örömet, hogy az Uss légvédelmével szarrá lött minden csapattársat.
Érdekes módon 16 emberből senki nem jött oda, hogy lelőjjön az anyahajó közepén!:)
Azt hiszem 10-nél disconnentált!:DDDD -
"j4n3k féle magatartással kick esetleg ban is megoldható"
Ez mehet a szerver leírásba :DDD -
Tegnaptól <CoR> Arena átállt bizonytalan ideig NAW-ra!
A kultúrált játékosokat szeretettel várjuk!
j4n3k féle magatartással kick esetleg ban is megoldható
!
-
Gondolkodtatok már azon, hogy ha nem lenne a heli, mennyi ilyen kis lámpi ment volna inkávv CSézni?
Hmmm?
-
Polemius #74152 A sok hülye meg mind szembejön az autópályán, mi? :) -
És most hova szarjunk? Esetleg a fejedre?
Nem tudom lehet hogy esetleg benned van a hiba nem a többi 100 játékosban akik nem szeretnek téged. Szal' gondolkozzál el ezen hogy esetleg nem kéne e változtatni a mentalitásodon! -
uwu #74150 És még így is csak ennyi a w/l