172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ovoda...
-
j4n3k #74228 az :) -
fléém?:P:D -
j4n3k #74226 szerintem te meg nem kiléptél a gsbf2ből... hanem kirúgtak, aztán hívtad a talpnyalóidat... -
melyik klánra? :)
eX 200 000 pont pl? :D -
j4n3k #74224
-
Hagyjad már, lassan összejön neki a klánra való... :P :))) -
Nekem tegnap éjjel volt hasonló. Karkand, USA oldal. Megvan a főbézük, a MEC csapat veszettül próbál támadni a hídon. Uwu tankban előre-hátra furikázik a hídon, squadleaderként. De valami barom letáborozik a géppuska pozícióba, és az istennek sem akar kiszállni onnan. Szólok neki csetben egyszer.., kétszer.., háromszor.. egyre észrevehetőbb módon. Semmi. Közben már vagy negyedszerre spawnolok rossz helyre. Meghalok megint, közben látom, hogy az egyik squad member írja csetbe, hogy "squadleader, i cannot spawn" (ezek szerint ő sem nagyon olvas, csak ír)... Lespawnolok, leugrok a falról, Uwu tankkal épp tolat vissza a rakétások elől, pont előttem áll meg. Gyorsan kihasználtam az alkalmat, hármas sorozatot bele a tag tarkójába... Írtam is a srácnak, hogy most már spawnlohat nyugodtan. Egy percen belül meglett a hídfő...
-
j4n3k #74221 és ha csináltam ahoz mi közöd? de mosst tényleg nem csináltam... -
ööö, ne csinálj havonta 3 uj accountot :) -
j4n3k #74219 istenem de láma vagy, mit csináljak hogy elhidd nem én voltam? annyira nevetséges vagy már... -
j4n3k #74218 ha van egy új magyar játékos, ez a kis pöcs rögtön azt mondja hogy én vagyok...
ne csináltam már új accountot kb1hónapja, nemtudom miért mondja... -
amikor beirtam neki, nem tagadta le, hanem egybol elkezdte irni a szokasos huylesegeit.
Tudod hogy megy ez : egyik eprcben még janek, másikban már ragazzo és társai :D -
johogy -
TS Zolly #74215 Nem ugyanaz a id szám. -
TS Zolly #74214 Biztos? Délután voltam vele egy szerveren, vagyis a Janekkal. Csak az tünt fel, hogy Meow valamit irt neki. -
Janeknak már megnt uj neve van= [GrW-HU] -
Ez nagy voooooooooooooolt 

-
TS Zolly #74211 Én a kuyust féltem, mert tul közel van a bociartyhoz. Szegényke közelébe még medic sincs. Főleg ha saját commander küldte rá, még punisolni sem tud. -
fake:) -
szerintem az utóbbi legalábbis nem hiszem hogy egy élő tehén így foglal helyet az utánfutón
-
TS Zolly #74208 Hát ez mire jó?
Csak állatkinzás, vagy hullagyalázás.
-

-
Verzoo #74206 Ez jó volt bazzeg:)))))) -
j4n3k #74205 :) -
Nagydög #74204 Istenkem! En nem szoktam lamazni, de ez fajt. Ott ugralok a sajat supportosunk korul, es uvoltozok, hogy loszer kene, de csak bamban mered ram. Lehasalt. Elealltam, es tovabbra is loszerert rimankodtam. Odebbkuszott, mert gondolom benne voltam a kepben. Persze a kornyeken se volt ellenfel, de o hosiesen kuszott tovabbra is. Erre gondoltam, kiszolgalom magam, es megkocogtattam a fejet a DAO-val. A punish gombot bezzeg tudta hol van. -
Polemius #74203 Kérdésedre a válasz:
Igen.
Nem.
Az ellen nem véd.
Kérem kapcsolja ki. -
egy hasonló eset a valós életből 
-

-
-
Hehe micsoda tényfeltáró megállapítás..
-
kénytelen vagyok gép előtt lenni mert holnaptól új meló és fel kell eleveníteni a tanultakat pihenésképp meg itt összegzem a topik napi történéseit 
-
de baszottsokidőd van vazze... -
-
akkor maradjunk a száraz tényeknél :
- helyszín deking ojlfild az amerikai bázishoz legközelebb fekvő üzemanyagtöltő állomás
- a járművek típusából az esköüdtcég arra a következtetésre jutott hogy az elhunytak kínai állampolgárok voltak
- a gondatlan emberöléses baleset vádlottja a tehén nevű légijárművel emelkedett
- az elhunyt és közeli hozzátartozója arra repült a megengedettnél magasabb sebességgel és a biztonsági előírásokban leírtaknál alacsonyabban
- a tragédia bekövetkeztekor mindanjiuk elhalálozott
- a baleset ügyében intézkedő szoftware a tehén gazdáját hozta ki a baleset felelősének ezért őt figyelmeztetés nélkül megbüntette
- a felek nem tudnak peren kívüli megegyezésben dűlőre jutni ezért a tárgyalás nem ért véget hanem csak elnapolódott
-
repültem helivel, és ahoyg mentem folyamatosan akadt, mintha madzagon rángattak volna vissza -
Landor #74193 sosevolt..
-
Valahogy ma nem vagy formában.... -
McKalton #74191 Miért mi történt?
Egyébként ma új admin felület beüzemelése van/volt/lesz rajta, szal lehet azért volt egy kis megállás. -
De már korábban volt róla szó, hogy TK miatt kickelte a csávókámat a szerver.