172102
  • SubZero911
    Most jövök egy norvég RANKED szerverről ! PFUJJJ !

5-31-ik helyzettig csak mínusz pontos kretén !
  • SigS
  • schrank
  • JCSR Apache

Csak óvatosan a double posotkkal.
  • TS Zolly
    Látom az ovisok megint egymásnak estek homokozólapáttal.
  • retteneteske
    ..és azt még tedd hozzá, hogy késsel különösen veszélyes vagy.
  • joebacsi
    kb 2-3 hülyegyerek van, aki az ovodás fejecskéjével képes szétkúrni a topikot, runningnak meg perpill asszem meccse van, de majd jön és rendet tesz...
    ne izgulj, azért hálistennek az átlagéletkor nemolyan alacsony :)
  • GameOverrr
    Ez nem tőlem van, úgyhogy a szerző utólagos engedelmével íme:
    "1. Csinálsz egy multiplayer gamet.
    2. A többiek rákeresnek multiplayer lobbyban, de NEM csatlakoznak
    3. Te kilépsz a játékból, és indítasz egy singleplayer játékot
    4. Megvárjátok, amíg neked betölt.
    5. Többiek nem refreshelnek a multiplayer lobbyban, mert akkor buktátok, hanem simán joinoljátok az előzőleg ott levő játékot.
    6. Láss csodát belépnek a te singleplayer játékodba.

Nem muszály ugyanazt a pályát/méretet választani amikor multiplayert createlsz, mint amin singleben játszani fogtok!"

Már harmadjára írom le, szóval szerintem az illetékesek igazán beírhatnák ezt a FAQ-ba.
  • SubZero911
    Az ember azért látogat ide /gyakran, vagy ritkán/, hogy erről a játékról, vagy a vele kapcsolatos folgokról dumáljon hasonszőrűekkel, néha ökörködjön egyet.

Sajnálatosan látom, hogy /bár minden nap benézek/ egyszerűen nevetséges, gyerekes dolgok mennek, szinte nem is lehet hozzászólni. Nem hiszem el, hogy csak ilyen szint lehet. Azt hiszem, hogy az egyik legidősebb vagyok itt, de ez már tényleg uncsi.

• Danee
    káosz, imádom :D
  • David2006
    részemről ennyi!Jó éccakát mindekinek,jó játékot!
  • Mester01
    Megy itt a flame! :D
  • LuluBono
    Mennyi egy rakáson.Hagyjátok már abba ezt a szarakodást...
  • David2006
  • David2006
    most őszintén ki a f***t érdekel a stat?attol hogy nem olyan jó a statod lehetsz jó játékos
  • schrank
    DE NEKED EZ MÁR AZ ÖTÖDIK 270 ÓRÁD b+
  • j4n3k
    ja és a legelső accomnak is jobb a statja mint a tiéd, és nekem is ez az első igazi fpsem
  • j4n3k
    meg nagy cucc, nekem meg 150pontom volt infantryba mikor a 2.nak 50...
  • j4n3k
    én meg 270ből 90t, mégse vagyok ilyen béna...
  • David2006
    miért foglalkozol a magyar scene-el ha ,ár nem bf2-zöl?
  • HTS s3rg1nh00
    nézd,én nem attól vagyok nagy játékos,hogy beülök a helibe gunnernek,és húénvagyokittazistennnmerszíjjeldisztrojolokmindenkit,hanem tudod gyalog játszottam 400-ból 300 órát...és nem tagadom,ez volt az első igazi FPS-em,ami nem landolt 3 óra után a lomtárban.ezért voltam az elején igencsak kezdő,de mostanára belejöttem(ezt pl.ma is megláthattad volta 7Th-ön,ha épp nem kapsz ban-t,gyalog versengtem Veng-el,aki a Z10-ben ült...volt olyan pillanat,hogy nekem 30 pontom volt,a csapattársak legjobbikának meg 15...és nem ám f@szlámák voltak ott,egy jópár 7Th-ös arc játszott épp...szóval az már a múlt...csak én nem csinálok új accot,van 2,elég az...ennyi(mellesleg:0,85)
  • j4n3k
    te meg inkább ne is játszanád, szégyent hozol a magyar sncenere a 0.8as k/d-el, inkább azzal foglalkoznál...
  • Danee
    :) és dühében minden zöldséget beszél :)
  • HTS s3rg1nh00
    bocs,azt kifelejtettem belőle,hogy minden hétvégén 2 db nicket csinál,és igen változatos fajokban.Szóval vigyázat,alakváltó!
  • j4n3k
    profizmus... szartse tudsz...
  • Danee

tudod mikor ahgyta abba a bf2-t :)
    holnap feltűnik Janek no. 9324535

schrank: profizmus :D
  • maffioso
    tud vki multiba botokat?mert lanon 2en a botok ellen jobb lenne mint 1v1ben
  • HTS s3rg1nh00
    a jövőben meik közösséget boldogítod?WOW?akkor szólok Gyu-nak,hogy kezdhet gyanakodni
    "Kedves Gyu barátom,feltűnt egy új csillag a World of Warcraft nevű játék egén.A lényeg hogy magyar,és BÁRMILYEN nickkel előfordulhat.Egyik régi gazdája kitette,mert nem tudta vállalni a fenntartását,igaz,nem is keresett neki új gazdát.Szóval VIGYÁZZ:ha eme élelmes jövevénnyel találkozol,azonnal hagyd abba a játékot,és minden mást felfüggesztve kezdd el hallgatni a Dream Theater Scenes From a Memory lemezét.Hidd el,én csak segíteni szeretnék.Köszönöm."
  • schrank
    hogyan tudsz egy 8k-s avatarba ennyi szart betenni vagy még mindíg az logós topikba csináltatod
  • j4n3k
    most fényképeztelek le, itt voltál az udvarba segget nyalni
  • j4n3k
  • Danee
    lol, biztos....

"Pár tagunk kilépett a klán kereteiből, önnáló klánként próbálnak ezután bizonyítani.
    A kivált tagok a következők:
    Csaba67, ferencfarkas, HunDavid2006, Platypus, DaNeE és HunDani.

Sok sikert srácok a továbbiakban!"

idézet a GSbf2 honlapjárol... télleg szar lehet ha valakit mindenhonnan csak kirugnak, ilyen hülyévé teszi az "embert"...
  • j4n3k
    már
  • HTS s3rg1nh00
    ahogy Te írnád mindig MSNen:
    LE
    SZA
    ROM

mivan =HTS=,elözönlöttük a topicot?
  • LuluBono
    Azt nem értem hogy mért kell mindig másokkal foglalkozni,már lassan 1 hónapja olvasgatom ezt a topicot,de itt nem az EA&DICE csodálatos játékának szépségeiről van szó,hanem mindig a másikba kell belekötni,szard már le hogy hány accauntja van,miért fáj az neke,egyszerűen SZARD LE.Meg mindenki csak sír hogy ki campelte le hol/mikor/hogyan/mivel..egyszerűen gyerekes,ez csak egy játék...........................
  • HTS s3rg1nh00
    már?mára?nem mind1!
  • ERykk
    nem flémelek
  • j4n3k
    már úgyis befejezem a bf2et, lehet örülni... byez all
  • j4n3k
    inkább tükörbe néznél...
  • ERykk
    nembaj, jó nézni+ nekem nem kell törölni sem