172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
uwu #74309 Azt dobozzal is lehet. -
azért nem kell teljesen hülyének nézni elég ha kibasz egy hummert a sarkin a cigány főbázis meg a hotel közti szigetre és máris sokszorosára növekszik a helikopteres és gumicsónakos halálos baleset száma
-
n003 #74307 a végedet?? 
mindenféle jött-ment áté-szoldzsör téged freggel majd

-
majd csak várd ki a végét
-
n003 #74305 aztán hamar te leszel az égő csipkebokor a ház tetején 

mee mindenki céltáblája leszel
-
McKalton #74304 Abban igazad van és az EA fórumán a külföldi játékostársak már sűrün káromkodva írják hogy lófaszt nem javít vagy változtat az új pecs. Akkor mért 1.3?? mért nem 1.23?
Remélem van még sütni valója az EA-nak mert így morci leszek. -
Majd a sniperek aktív szétlapitásában lesz igen jó szerepe
-
Pc-t is dobhatna, hogy amíg nem érkezik meg az ellen, tudjak játszani a BF2-vel, egy másik serveren. :-) -
kurvakat,cigit,meg piat is dobalhatna ennyi erovel meg kis lila elefantokat rozsaszinu papucsban napernyovel meg lofaszt kaporral.ez telleg rohej ha igy van
-
elolvastam a várható javításokat de be sem merem másolni mert annyira jelentéktelen dolgok egyet kivéve és pedig az hogy a kommander lehet hogy majd tud autót dobni ejtőernyővel aminek az a következménye hogy olyan helyekről is tudnék majd transzportkirálykodni ahonnan eddig nem igazán pl sharki-n a ház tetején egy vodnik 
-
McKalton #74299 Nekem ebben az egész 1.3 pecs hírben az tetszik, hogy a commander humveekat tud ledobni ez nagyon lol!! 
-
Áhhááá
Így már világos. Nem szeretek egyébként leader lenni, mert állandóan azt kell sasolnom ki hal meg és elbújni, hogy visszajöhessen. Egy szűk városi pályán, állandóan hasalni valami kuka mögött, kicsit uncsi. :-) -
Nem halnak meg. Kilép, majd rögtön vissza. -
Nem rád haragszanak, ne pánikolj 
A lényege annyi ha a kollega líderként meghal akkor ugye csak egy távoli pontra tud spawnolni, viszont ha lepattintja neked a vezérséget akkor mivel te az elfoglalandó zászló közelében vagy egyből rád tud spawnolni. Ezért érdemes líderként kilépni ha meghalsz hogy az utánad jövő életben maradt líderre vissza tudj menni. -
Ennyi? Én azt simán szoktam mérlegelni, hogy végrehajtom e vagy sem. Mondjuk nem sűrűn vagyok squadba, csak feltűnt. -
Akkor a többiek valószínű meghaltak, de te nem. Átadják neked a leaderséget ezzel spawnpontot adsz nekik és nem kell a világvégéről visszacsapatni oda ahol meghaltak. -
Mert akkor sokat kell halgatni a Commandert:)
-
Öööö....
Kérdés. Azt miért csinálják a kedves harcostársak, hogy ha belépek egy squadba, kis idő múlva azt veszem észre, hogy én vagyok a leader. Mindenki kilép, majd vissza. Mi a bajuk a leaderséggel? -
j4n3k #74291 grw nem az enyém lamerke -
Büszke lehetsz magadra!
És azt mikor mondhatod el, hogy tisztességes, és a BF társadalom megbecsült embere vagy?

Lehetsz Te a legtutibb játékos, akkor sem fogsz elismerést kapni, mert eléggé gáz a viselkedésed!
Végülis nincs gond, mert még abba a korba vagy, hogy még bármi lehet!

-
huhh, én már nem is emlékszek az összesre
Alberto, Albert0, Jancsik, Janek, Ragazzo, grw-hu ... :) elfelejtettem a többit -
hátt eddig minddel lebukott...Sok sikert neki
-
dehogy hagyta abba :) csak uj néven próbálkozik, nagy erőkkel keressük :D -
Szerintem az is elég lenne ha csak meglenne jelölve valamivel az enemy SL és tudnánk, hogy kit kell elsősorban levadászni. Bár, ha kilépnek akkor lesz más helyette azonnal. Mondjuk azt meg lehetne késleltetni néhány mp-el, ami esetleg arra bővel elég lenne, hogy a megmaradt squad membereket jobb létre szenderítsék ideiglenesen.
Na jó nem fantáziálok, korán van még. :P
-
:) Az 1.2 is úgy jött asszem, pont az Infantry kupa előtt :) -
Érdekes ... ez a squados dolog, meg a magamfajta lámpiknak valók akik a nagy rohanásban mindig elfelejtenek kilépni a squadból, ha véletlen megkapják a leaderséget és meghalnak :)
Apropó: Ruci?
-
alapból így kellett volna, sok klán abból él hogy ugrál össze-vissza a squadokban, 1vs1ben meg szart sem érnek...idegesítő is volt. sokkal életszagúbb ha kialakulnak a frontvonalak és át kell törni...mindazonáltal nem venném 100%-ra hogy berakják...tény hogy a LAN szempontjából hülye időpont, mert nem lehet rá átállni ennyi idő alatt -
Hmmm ... bocsesz, rosszul fogalmaztam :) Az első Acc-om, amit később eltettem pihenni (Bár neki van a legtöbb Unlockos fegyvere, meg plecsnije ...) ...
Bár ha úgy nézzük okos EA-Dice duó rendesen megtűzdelte "RPG elemekkel" az új BF-et ... Nagyon csúnyán fogalmazva: Van XP, van szintlépés, ezzel új fegyvereket érhetsz el (És lesz egy rakás statláma is persze ...) :) -
Jó lessz ez. -
full másnaposan nem tökmind1 lesz? :) -
Polemius #74279 Nekem szimpatikus az ötlet. -
Landor #74278 és ezt tuti hogy a lanparty előtt egy héttel
-
jah és pont a lanparty elött fog kijönni és ezzel a xar uj peccsel kell majd nyomni ,lemerem fogadni -
elmehetnek az annyukba ha ezt megcsinálják -
hmm most olvasom Vengeance cikkjét bf.hu-n az 1.3ról:
...
- és végül megakarják szüntetni a squad ugrás és leaderség átadást. Ennek lényege, hogy csak akkor tudsz egy squadba csatlakozni vagy kilépni belőle és újat létrehozni, ha életben vagy
...
megint elég radikálisan változik majd a játékmenet, kíváncsi vagyok mi fog kisülni belőle... -

-
Megkapod a keresztet, végig korbácsolunk az egész Népligeten, megveretünk a fradistákkal végül pedig a LAN bejárata elött feszítünk fel a keresztre. 
Janek abbahagyta a BF-et!
[#nincsolyansmileyamikifejeziazörömömet]
-
"első karimnak"
Ez nem RPG **sszátok meg. Az talán nem te voltál, a saját "skilljeiddel"? -
0.45?
Hozom a faszkorbácsot!
-
Hmmm ... "Tanbá, kérem, esküszöm, nem csinálok havonta új accot :)"
Istenem, de lol ... Én asszem jobban vagyok a magyar BF scene szégyene ... nekem az első karimnak valami 0,45-ös k/d-je van ... (A többi talán még szarabb :) )
Elsüllyedhetek szégyenemben? Vagy tudok jobbatt!! BF talira szerzek egy keresztet, és a vállamon fogok vele egész este rohangálni ... Vagy találjatok ki Ti valamit! Alázzatok meg, BÜNTESSETEK MEG! Szégyellem magam!

Öööö Statlámpi? Szerinted ki a nagyobb szégyen? Aki átáll vagy lelép ha vesztésre áll a csapata? Vagy aki inkább 5-ször meghal, de visszafoglalja pontot?