172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #74348 Befejezhetnéd a demos öndicséreteket. Nem vagyunk rá vevők. Tedd játszhatóvá a géped, és muatasd meg mit tudsz produkálni az igazi játékosok közt. -
GameOverrr #74347 Áááhh, csak mindenki olyan savanyú pofát vágott a patch-eket illetően. Mondom én leszek az egyetlen, akinek úgy tetszik a játék, ahogy van(még ha csak demó is
).
-
Én meg most szövegértelmezésből megbuktam sry! 
Hirtelen felindulásból írtam... -
uwu #74345 Nem kell ezt ide írnod, itt mindenki ismeri az 1.0-t, meg a demót. Sőt mi még a többit is ismerjük 
Szal tök értelmetlen volt ennyit írnod. -

Hidd azt hogy jó dolgod van a demóban maradj is ott.
Kinek jó az ha használhatatlan az AA? A repülősöknek meg a heliseknek akik 99:0 KD-t tudnak csinálni a sok kezdő között. A gyalogparasztok(mint pl én is) meg egyébb járművel közlekedők meg le vannak szarva mi? Ha nem tünt volna fel ez a játék nem csak a légi harcről meg a levegőből gyilkoló félisten repülőkről szól. -
GameOverrr #74343 Akkor a végén még kiderül, hogy nekem van a legjobb dolgom itt a demóban. Itt még semmibe nem barmoltak bele a patch-ekkel.
A Blackhawk minigunja iszonyat durván kaszál(30 méterről 2 méterre mellé lövök az ürgének aztán sanyi), a TV-raksi elmegy Kenyáig(jobb felderítésre mint az UAV, na azért "néha" gyilkolni is lehet vele), a vadászgépeket meg az életben nem lövik le a földről(ennek helisként külön örülök
, ismerek kb. 4 vadászgép pilótát, akik messze kilógnak a sorból, ha az egyikük ellenség, akkor az úgy "jó". Ha nincs a másik oldalon a másik három valamelyike, akkor az illető azt csinál, amit akar. Néha persze megunom, hogy mindig ugyanaz nyír ki, aztán felszállok repcsivel, de a végeredmény ugyanaz, csak ezúttal repülő volt alattam
. Ugyan megütök egy demónak megfelelő erős középszintet, de ellenük hangyafasznyi esélyem sincs. Akkor ki fogja őket leszedni? Az, aki azt kérdezi, hogy melyik gombbal kell felszállni? Nem valószínű. A földről meg alapból esélytelen a dolog. Szóval nem mindig előny az, hogy hasznavehetetlen az AA.
)
De legalább nincs baj a patch-ekkel.
-
n003 #74342 mivan lüke?? 

szerintem a nagysztani az nagyobb minn a kissztani és nem egyenlő
-
Mester01 #74341 KAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIICS POWAAAAAAAAAAAAAAAA 

-
Mester01 #74340 Multkor látalak 1 serveren NagySztani néven! :)
Sokan nem tudták kimondani azt hogy Kissztani?:D -
uwu #74339 Csak 1x kéne normálisan megcsinálni, de akkor nem lenne munkájuk
-
Sajna ez van,ahány patch annyi féle game!
Én ezért nem vagyok kibékülve a bf2-vel (meg a sebzési rendszer miatt)! -
n003 #74337 +vagyunk 

gondolkodunk a jövőn ... illetve a naggyaink gondolkodnak én csak úgy teszek minnha
-
n003 #74336 jahhh
denaonjóóó is nekünk
-
néhányhavonta kapsz egy uj játékot
fogjuk fel igy:D -
Husileves te meg jó lenne ha néha feljönnél Ts re mert régen láttam azt a tankozos fejed
-
Köszike noob elvagyok
! Veletek minden rendben?? Rég nem láttam senkit hova tüntetek???
-
n003 #74332 ez tökjóó csak éppen a dinamikus spóónt dobja a kukába 
ami azt jelenti hogy már megint lehet a klánoknak változtatni a taktikákon
.. azéé kicsit zavaró hogy néhány havonta lehet újragondolni a játékmentet .. hmm
-
Ehh.
Mennyivel jobb volt Vietnámban a lyuk, meg a kocka... -
napersze ugy ismerem az uwut,mint aki hagyja,sot mi tobb,meg biztat is ilyesmire...mire ennyit felpakolnatok ra,legalabb 100 killje lenne...persze IAR
-
szerintem a squad ugrás nem szünik meg, de megváltozik. eszerint ha elhal egy sql csak akkor tud kilépni, ha újra lespawnolt. ergo ha marad életben katona az ellenség vonalai mögött lehet belőle sql-t csinálni, csak kell kis idő amíg összejön egy squadnyi ember alatta megint :)
bár mit beszélek bele.. nem is jáccom :) -
n003 #74329 Krisztián: és hogy érzed magad? LoB-ban??
-
n003 #74328 figyelem-figyelem .. a 2es kráterből 10 emeletes épület indul a holdra aki kinnmarad-lemarad
-
Jah, de úgy, hogy csak egy kráter maradna utána az épület helyén... :) -
Uhh ez még 1 épületet is ledöntene! 
-
A kettő tökugyanaz, publikon is legalább úgy teljesítik a parancsokat mint a botok szingliben...
-
énis csak félpercet vótam eddig
amikor nincs kommander beugrok néha néha egy UAV és egy Suplira:D -
:)
Én még nem voltam commander csak single playerben így nem volt igazán alkalmam kitapasztalni :) -
uwu #74322 Mindíg egy kicsit alá kell célozni, csak ha nem a terepszinten van akkor nehezebb, mert csak a képernyő közepén megy oda ahova terepszinten szokott.
Én már agyonütöttem vagy 20 snipert ilyen módszerrel, kár, hogy nem jár érte pont, mert no more lesz az áldozat. -
n003 #74321
akkor inkább
olok 

naon fasza kis klányunk lészen majd ha minden összegyün ... a nagyjaink már 5ölnek-6olnak (remélem waron is ez lesz majd)
-
Az igaz, de volt hogy nem oda érkezett ahová nyomod és akkor nem megölöd hanem segited :) -
ha minden igaz akkor rally mod
-
McKalton #74318 uwu ellen a legjobb ellenszer 
Hehe biztos ami biztos!!
-
Ezmiez? :) -
McKalton #74316 Ezt én is akartam már ajánlani Running figyelmébe. Battleracer 1.2 modot jó lesz majd a transzport versenyekre. -
Sziasztok!
Noob kérlek ne szívd a vérem mert morci leszek:) -
Sziasztok
-
inkább botokat tudna ledobni,az lenne az igazi -
szeretném az sg team figyelmébe ajánlaniBattleracer -
biztos van háztetőből is olyan amire érdemes lesz kihajítani egy autót meg lesz olyan hegygerinc dragonvallyn ahová magától nem megy fel kocsi kubra dam-ról nem is beszélve
-
n003 #74310 ebben igazságod vagyon de te háztetőről beszéltél!!!