172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Running avgy Borg az IP cimeket kukkantsd meg pls :) -
Verzoo #74547 Kisbarátom,ha nem tudod normálisan jártatni a pofád a szerveren akkor mehetsz máshova játszani nyugodtan mert ha meglátlak a 7th szerveren és ugatsz valamit ki is bannollak onnan a picsába........ -
micsoda véletlen, pont olyan logoja van mint neked volt egyszer... és pont feltüntél amikor felmerült a gyanu.... kicsi a világ -
Mester01 #74545 :DDDDDDDDDDDDDD -
Hazudsz!
Azert lettel kihajitva mert nem a jatekkal foglalkoztal hanem magadra haragitottal kapasbol 5 jatekost a hulyesegeddel...
Hogy mondtad? Szaros laggos szerver, tanuljatok meg szervert konfigolni?
-
Ránézel a minimapra, azt ahol sokan vagytok oda megy. Vagy amit épp foglaltok, többnyire. Vagy kérdezd meg az enemy kommandert
én szoktam néha, DAO-val. :P
-
hitman55 #74542 Kipróbálhatod, hogy hova fogg becsapódni de nem biztos hogy hosszú életű leszel!!! Vagy pedig ÉREZD AZ ERŐT AMI VELED VAN!!!!! 
-
ki -
Livius #74540 Kébzeld el engem is már kidobott háromszor a PunkBuster.
És csak azért mert a Euro Forcest kipróbáltam multiba ranekeden.
És ha törést használnám állandóan, akkor a sima BF2 serverről is dobja az embert. (Ezért hagyom is a Euro Forces-t a francba.)
Őt se biztos hogy CHEAT miatt dobta ki.
Az is lehet hogy egyszerűen régi PB je volt fenn.
Sok dolog okozhatja azt hogy kidob a PB. -
szerintetek ki lehet futni az arty-ból?
Úgy értem tudatosan!
Tehát meg lehet jósolni, hogy hova foglőni? -
off
miert csak egyszer jatszodnak le nalam a gif-ek(logo,smile)?a ciklus egyszer lejatszodik,utana az uccso framenel megall
bongeszocsere,viruskereses,routercsere,format c megvolt.az ujratelepites utan ment.ujrainditas utan nemment.

on
bocsesz:) -
-
szerintem elhiheted, nekem is mondta juliska néni :DDD -
Nem akarom véfeni a 7th-sokat, de normális helyeken ilyeneket csak akkor szoktak mondani, ha van rá bizonyíték, mert ez igy elég gáz!
A helyedben 2x meggondolnám miket mondanék. -
Mi tudjuk kit fogott meg, de nem 7th-s ha arra gondolsz:)
Globál bann listán van az illető ha megnyugtat.
Fair play annyira nincs beharangozva, inkább 1 szabályrendszer amely a fair playt segítené. A játékosoknak kell fair playt játszani nem pedig nekünk vasmarokkal kikényszeríteni, mivel lehetetlen.
Jah és ha nincs képed se nem tudom mit csattogsz. Nekem Juliska néni azt mondta buzi vagy, elhihetem? -
Ehhez no komment, de shot nélkül nem bizonyít semmit amit állítasz. Láttam én is, de nem törődök vele... gondolom lerendezték maguk közt.
-
Azért nem mindegy mivel vág ki a PB ... Mivel dobta ki? Csak mielőtt beindulna a flém :) -
Mutass screen-t,utána keverj gyanuba másokat
-
nortsen #74530 Csak úgy közlöm, hogy vmelyik nap a 7th szerveren egy klántagot fogott meg a Punkbuster...kár, hogy nem csináltam róla screenshotot, mert jókat szoktam mulatni az ilyen dolgokon :).
Az egy dolog, hogy felhúztam magam, mert a beharangozott fair play vhogy nem mutatkozik, aminek hangot is adtam...persze kirúgtak ;) (Ezt külön élvezem)
Szal nem értem, hogy a magyar Ranked szervereken ez elterjedt dolog?
JCSR-nél is volt már pár balhé..
Uff
-
j4n3k #74529 nem én vagyok ;) -
Megvan de nem szolok el semmit inkább megtartom magamnak
-
Tigerguy #74527 honnan? -
vlhonnan ismerös vagy
-
Tigerguy #74525 én is rankeden nyomom -
Tigerguy #74524 mindíg dobálok lőszert -
Axl Rose #74523 Szerintem nem, én is azzal nyomom :)
Ellenben tőlem még senki sem kért lőszert, arra nem volt idejük, ugyanis senki sem él addig, hogy elfogyjon
Legalábbis azokon amiken én játszom, kizárólag ranked. -
Nem az csak ha valaki lőszert kér, ne felejtsd el odaadni neki, ellenkező esetben , valaki megkocogtathatja a buksidat PL 1 DAO val! 
Lásd : nemrég egy kolléga éppen így tett mert a "supportos" emberke nem akart adni neki elsütni valót, inkább heverészett.
-
Tigerguy #74521 hi, kezdő vagyok. és ahogy itt olvasgattam már egy ideje a kommenteket, nemnagyon szeretitek aki supportal mászkál. de ha én a support kasztot szeretem az ciki? :) -
Deqwator #74520
még találkozunk!!!
-
TS Zolly #74519 Ja! Tee?! Akkor láááámaaaaa!!!! 

-
+ a gunnerek többsége olyankor a tankra koncentrál! :) -
egy sasszemű gunner? szerencsés körülmények között lehet, hogy észreveszi, de egyébként...a másik meg, hogy milyen dolog már tv-rakétával gyalogosra vadászni, mikor annak a célja, hogy a nehézjárműveket szedje ki
-
Milyen tuti szervert találtam ... és milyen király srácok voltak rajta ...
Only infantry server, 16-os mapok, 1-2 körig még oké is volt, de utánna Sharkin amcsiként kezdtem, de átdobott mec-nek ... miénk az elfoglalhatatlan bázis ... örültem is neki kb 2 percig ... enemy 11 emberből 8!!!! sniper kempelte a spawnokat ... egy élmény volt ... a 6-ik respawn után meguntam :( -
A legtöbb nem talál el! ;) -
Ennek a pilotanak is kb tiszavirag hosszu elete lenne, ha feljonne egy magyar szerverre... -
Egy jo gunner, siman kilo teged olyankor /tv-bol jol latszik, hogy kiszallsz/ apc, tank mellol ugy, hogy a jarmu egyben marad, igy meg a bazison se kapod vissza megszuletes utan egy ideig a jarmuvedet buntibol :)
1 gb ram keves full grafra, 1,5 legalabb.
-
Felkeresed a klánok honlapját ott általában fórumokon belül van olyan hogy Tagfelvétel, jelentkezés vagy valami hasonló. Ha megvan akkor oda írsz hogy szeretnél jelentkezni. -
theodor #74511 Oké csak azért kérdeztem mert már karácsony óta megvan a game eredetiben de most lett netem és rászántam magam hogy feltelepítsem, csak akkor el sem kezdem ha szaggat neten mert én nem bírom elviselni inkább lenyúlom mutarom gépéből a másik 512-es memóriát és miután kijátszottam magam vissza teszem.
Ja nem tudjáok, hogy hogy tudok valami csapatba jelentezni mert nem vagyok egy őstehtség de már vettem rész külöböző versenyekben. -
n003 #74510 8 rakéta előtti időkből
-
sokan még a suppbox mellől is inkább elmenekülnek, holott az esetek 99%-ában sokkal nagyobb az esélyük ott túlélni egy támadást (ha nem heli vagy bombázó)