172102
  • TS Zolly
    De volt. Mikor eszementen szórták a pakkokat halomszámra.
  • n003
    úgyhogy nem lehet majd felelőtlenül dobálózni
  • n003
    de... majd az ammo és medik pakk AZ lesz a köv bug ... mert az még nem volt
  • mesor
    AA nem találja el a saját gépeket! hmm...
    Ennyi erővel akkor kilehete kapcsolni a servereken a friendly fire-t azt kész, mert lassan már semmi sem fogja sebezni a saját csapat társainkat.
  • koschwarz
    lesz 1-2 hasznos javítás, de ezt a humvee-ledobós marhaság nem kéne. egyrészt nem akkorák a pályák, másrészt el lehet vinni az ellenfél járműveit is, szóval totálisan nulla értelme van, viszont 100%, hogy kb. 30 új bugot fog generálni. a dice-nál nem tanulnak a saját hibáikból, lúzer banda.

asszem ebben a peccsben 2 fontos dolog van csak. 1, ami megváltoztatja a taktikákat: nem lehet leaderspawnolni úgy, ahogy eddig. 2, ami már régóta váratott magára: végre nem a saját gépeinket fogjuk eltatlálni az AA-val, meg gondolom ez a javítás vonatkozni fog a bombázókban a lézeres rakétákra is.

meg javítják a zászlófoglalós bugot is. az volt a király, amikor gyakon néztük, hogy 2 ellenség semmi idő alatt húzta le a zászlónkat, aztán mikor mi foglaltunk, kb. 5-en tömörültünk köré, és egyszerűen nem akart váltani tényleg hosszú másodpercekig.
  • uHs Gerzson
    Neked is reggeltett abból is a müzliset :)
  • erdos
    Amikor feljön: Jóreggelt
    Amikor lemegy: Jóestét
  • Nagydög
    Nekem viszont van. Es kivancsi is vagyok.
  • j4n3k
    jóestét
  • kBagyula #74579
    Neked is!
  • erdos
    Jóreggelt
  • kBagyula #74577
    Ő az a Nortsen.
  • Hatt
    Mellékesen pedig, mivel mindenki megtűri maga mellett az eddigi lebukott cheatereket, (Számomra FarcokHun vagy ki volt a legnormálisabb és ő is az egyetlen akinek el is hiszem amit leírt) nem sok szavatok van benne.
  • Hatt
    Mert nem tudom a pontos nevét, csak a klánjelzését. Aki tőlünk tudja az pedig épp nincs online. Nekem is tegnap mondta. A log nélkül pedig nem illesztgetek ide semmit.
  • item
    Na jótcakát mindenkinek!
  • item
    37.450 members és 31.858 bans
  • item
    Na erre kiváncsi leszek...
  • SLYTHOMi
    1részletesadag:

• Boxer HUN
    Csak egy kis statisztika:
  • Boxer HUN
    Még a végén tényleg békén fogja hagyni a baráti légijárművet az AA raksi. Viszont lehet az is, hogy cserébe kilövés elött be kell kurblizni!!!
  • dronkZero
    "Friendly Vehicle lock: Lock-on weapons do not lock on to friendly vehicles. The box with an X through it will still appear, but a lock tone will not sound and then if fired, the missile will not track the friendly target."

Erre kíváncsi leszek. Megint belebuherálnak a stingerbe... Vajon milyen paranormális tevékenységet fog végezni ezután? :] :P
  • Verzoo
    AHA:)
  • Running
    Buzi e vagyok?
  • uHs Gerzson
    Community Update - 4/25/06

Attention Soldiers!

Although the 1.3 patch is still being worked on we wanted to provide a peek at what you can expect with the coming release:

NEW FEATURES
    Co-op: Co-op Mode allows you to play Single Player levels on the Internet and LAN with both AI controlled bots and human players. Several new options have been created that will allow the server creator to modify how the bots behave in game.
    Air dropped vehicles: Squad members can now send a request up the chain of command for a vehicle to be dropped at their location.
    BUG FIXES & GAME PLAY TWEAKS
    Prevented ban list from being cleared in the event of a server crash.
    Fixed issue with players not properly ranking up on servers where they continuously play.
    Fixed bug where friendly vehicles show up as valid targets.
    Friendly Vehicle lock: Lock-on weapons do not lock on to friendly vehicles. The box with an X through it will still appear, but a lock tone will not sound and then if fired, the missile will not track the friendly target.
    Keep in mind this is only a part of what 1.3 will include. Our live team is working diligently to provide the best update possible in preparation for the release of the Armored Fury booster pack!
  • McKalton
    Mivel Morfi az összes magyar ranked szerver üzemeltetője (kivéve a qwerty) és ő látja a szerver oldalon a loggokat, így őt zargassátok ez ügyben. Az infót is ő mondta még a hétvégén és megerősített abban hogy MBL-re került az illető, aki egy klán tagja, de nem a nagy klánok közül. A pontos nevet Morfitól kérdezzétek.
  • TS Zolly
    Nortsen témához. Ha ö az a Nortsen akire gondolok, akkor a csalás téma még talán igaz is lehet, sőt, még BF2 szervert is üzemeltet ha jól tudom.
  • j4n3k
    LOL, őt sokszor láttam játszani
  • SigS
    [PsB:5248 V0056A39A] 5a88321476f51d178257daaa1e749f43 "[HUN] Szathy" "195.56.30.94" GAMEHACK #80155

Neki is gratulaljunk...
    Igaz ezt a BAN-t eltoroltek, de nem irja miert.
    ***Nem azert irtam bemert O volt, hanem mert megtalaltam***
  • j4n3k
    levagy maradva öcsi...
  • Verzoo
    Én már elkezdtem érdeklődni mert sajna én sem tudom ki volt az de azt megígérem ha megtudom beírom ide,már csak azért is mert mi is téptük a szánkat amikor el akarták titkolni Wolfguyt meg a többieket.......
  • mNzJean
    "Mi tudjuk kit fogott meg, de nem 7th-s ha arra gondolsz:)
    Globál bann listán van az illető ha megnyugtat." de akkor ezek szerint valaki mégiscsak fennakadt a rostán , miért kell ezt igy titokban tartani ? miért véditek meg olyan ember becsületét aki csalt ? vagy valamit félreértettem , akkor sry .
  • item
    Operát próbáltál ? nekem az megy és minden mükszik...
  • leveskocka
    erre alul nekemis segithetne valaki...ha tud:)
  • leveskocka
    legegyszerubb,ha elmesz botba,veszel egy sb128 as pci hangkartyat.alaplapit meg tiltod.raadasul meg lehet,hogy szebb is a hangja.jah,valami 1-1.5k hufbol kijon
  • mesor
    Akkor inkább szarok a voip-re! :D
  • item
    Ezen én is átestem, nekem sajna sehogy sem sikerült beállítani! Sajna már a telepítésnél a audiosetup résznél nem ment a mic. Pedig próbálkoztam elég sok mindennel. Az utolsó lehetőségem 1 külön hangari megvétele volt vettem 1 audigy 4 et és ezzel egyből ment anélkül hogy bármit is állitottam volna! Bocs tudom ez nem segít de én is nagyon sokat szenvedtem vele, inkább vegyél egy olcsó sb-t a gépedbe és nem fogsz annyit szívni velem mint én!
  • mesor
    Nálam is ez a probléma eddig sehogy sem sikerült megoldást találnom rá.
  • mesor
    Nekem a személyed ellen nincs semmi kivetni valóm mert nem ismerlek.
    DE egy valami van amit rohadtul utálok és azonnal ugrok rá amikor a ranked server üzemeltetőket elkezdik szidni + tenni a megjegyzéseket. Mindenki elvárja hogy Magyar ranked serveren játszhasson, de ez egyeseknek nem elég és elkezdenek kritizálni. Szal' szerintem a server üzemeltetőkre egy büdös rossz szó ne legyen mert ők fizetik a bérleti díjat meg a jogdíjakat hogy ezek a szaros ranked serverek amikre te is betolod az arcodat működhessenek és ne 80 meg 200-as pinggel kelljen külföldön játszanod.
    Ha meg te annyira nagy spiler vagy server konfig terén meg stb akkor csinálj egy ranked servert amit te állítasz be és ott azt csinálsz amit akarsz.
  • nagysztani
    Sziasztok!
    Eddig csak olvastam a fórumot, gondoltam én is beregisztrálok.
    Segítséget szeretnék tőletek kérni!
    Van egy alaplapra integrált Realtech ALC882 hangkártyám, a mikrofonom minden más alklamazásban működik (pl:skyp), de a BF2VoiceSetup meg se moccan bármerre tologatom a szintvonalat. Kérlek titeket ha valaki tud megoldást hogy lehet életre kelteni a mikrofonomat BF2-alatt írja meg!
  • item
    Látom zajlik a topiclakók élete, mmmm ezt szeretem!