172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
n003 #74708 LoL 
-
Úgy néz ki te sem hallotad még ezeket a hangfelvételeket! 
Megnyugtatlak nortsen csak idézett ezekből a felvételekből!
Csak neked!!! (Mickey Mouse verziót különösen ajánlom!
-
nortsen #74706 A többinek volt? -
McKalton #74705 Azért nem beszélünk az 1.3-ról mert olyannyira nem módosít semmit hogy nincs értelme! -
annak ellenére, hogy nem engedik ezt a reklámot, láttam is mtv-n, vagy hol... 
de jó
-
FaRockHUN #74703 Ott a pont főnök... 

Bárcsak ily becsülettel menne a Magyar szervereken is...

-
nem is értem, vannak infók az 1.3-asról, lehetne anyázni a dice-ot, erre megint csak egymás anyázása megy 

-
Szerintem egy kicsit vegyél vissza a szövegedből, vagy szólok a szüleidnek, hogy alkalmazzanak hidegvizes kúrát!!!!!!!!!
-
-
nortsen #74699
-
-
Na uraim, megint jókat derűltem azon, hogy valamelyik balkan elhint valamit...és már megy a sárdobálás (értendő ez a 7th-es szerved ügyre).
Ilyenkor kell elővenni a régi kedvenc videónkat, és ráeszmélni, hogy ez csak egy játék
-
Nagydög #74696 Ja. Meg atlo a vason. -
nortsen #74695 Vmiért neki tripla élete van, mint nekem :)
És nem hal meg a fasztestű..
-
Nagydög #74694 Nana, hogy gyalog volt. Ugyanott tortent. Linebackerrel erkeztem. Kiugrottam foglalni, aztan az ajtoban szembe jott Odin. Gyorsan keresztul lottem, aztan visszabaktattam a Linebackerhez. Persze mikor spawnolt, veszettul rohant a zaszlohoz, hogy idoben elkapjon, en meg kihasznaltam a helyzeti elonyomet. Aztan en szaladtam foglalni, gondolvan, hogy most inkabb a pancelosra fog oszpontositani, de akkor elokerult Cram is, es tonkre tette a remek tervemet.
-
jaja az mókás kis csata volt kettőnk közt
-
Néha én is úgy megnézem ha valami elém pottyan, szinte elmerengek rajta.
-
Május 26 Bftali, Május 27-28 LAn további info bf.hu :) -

elterelő taktika

Biztos valami varázsgránát volt és elmerengtél rajta!
-
n003 #74689 nemtom .. lehet 1-2 év múlva idegesít engem is, de egyenlőre csak megmosolygom
meg úgy gondolom inkább röhögésbe haljunk bele mint sírva éljünk örökké
-
Ok,de majd ezt írd le légyszi akkor is,amikor fél év múlva valami hülye lúzer megjegyzi: "7th..hmmm..azoknál is volt valami csíter..."....
Szal ezért nem kéne ilyeneket,csak ha megdönthetetlen bizonyítékod van;) -
Ha ezt nekem cimezted, nem is szaporitanam tovabb a szot, csak amit jatek kozben szoktam irni, a hasonlo szinvonalu jatekosoknak: "idiota"
De ezzel az egy hozzaszolassal bizonyitottad, egy emberre gondoltunk itt tobben. Elpusztithatalan vagy, mar bf1942 ota/sot talan regebben/ rontod a szinvonalat a magyar szervereken, ha csak nem fagyasztottak le csopnyi agyad, akkor mar legalabb 3 evvel idosebben kellene gondolkodnod, de megis ugyan azon a szinten maradtal.Nem josolok szep jovot az eletben neked, de remelem mar szobatiszta vagy es nem kell anyukadnak elete vegeig a pelust cserelgetni rajtad. -
"szerintem legalábbis ... "--Na itt a kulcsszó.Hiid el,hogy rászolgált vele az évek alatt.És Boxer még túlságosan is finom volt vele és nöies. -
n003 #74685 ámen...
Nagydög: ő meg gyalog volt??
-
McKalton #74684 Ez a téma már meg lett beszélve délelőtt és lelett zárva. Részemről semmi probléma nincs Nortsennel. -
Nagydög #74683 Odin egy rohadek.
A multkor Kubra-n foglalom a hid alatt levo zaszlot az epuletbol, mikor beesik mellem egy granat. Erosen visszatartottam a levegot, mert tulelheto tavolsagra volt tolem. Meg is usztam nehany karcolassal, es vartam, hogy beljebb tolja az orrat, erre jol hatba lo az ablakon keresztul, mert persze mig en a granatot szugeraltam, o korbe setalt. Mondjuk utana torlesztettem neki egy Linebackerrel.
-
n003 #74682 live and let live... bocsi -
n003 #74681 live and let die ... democsokrácia és hasonlók
-
n003 #74680 hát az gusztustalan amit ő csinál 

((deszeretnék így gusztustalankodni énis)) -
nortsen #74679 Szia!
Hülyeségből nem szoktam ide írni, mivel nem is nagyon imsertek. Ami annyit jelent, hogy kb. 2 évente írok.
Gyanuba keverni másokat csak úgy szoktamm, ha van alapja, még ha utólag ki is derül, hogy tévedtem.
Tévedtem és ennyi, szal többet én erről nem akarok beszélni.
-
ja, hogy kulon szedtek a ket problemat, en az elsore gondoltam.
Fixed bug where friendly vehicles show up as valid targets.
Friendly Vehicle lock: Lock-on weapons do not lock on to friendly vehicles. The box with an X through it will still appear, but a lock tone will not sound and then if fired, the missile will not track the friendly target. -
"példánakokádék Odin" Hú ez erős kicsit!
-
"egyvalamit azé megmagyarázhatnál : méér kell így beszélni vele és elküldeni a susnyásba?"
Ugye hogy megmondtam és Gameover még nincs is itt! :D -
na ellapozodott a 1.3 changelist.
de miert mindenki a stingerre gondolt, az friendly-lock kapcsan.
egybol arra asszocialtam, hogy a repcsibol nem fog be friendly jarmuvet, stingert stb, sot olyat se akibol kiszallt a haver. Meg anno mar lassan egy eve, ezert kaptam az elso bant, mindenkit kilottem, mert enemynek mutatott es befogta oket rendesen.Gondoltam ez mar igy marad az idok vegezeteig, de talan megse a jelek szerint.
-
n003 #74674 hihi neked sem sokkal jobb az átlagod
max többet jáccottál nála

egyvalamit azé megmagyarázhatnál : méér kell így beszélni vele és elküldeni a susnyásba? elvégre ugyanannyi joga van ide írni mint bárki másnak
szerintem legalábbis ... érdekes módon valahogy még nem láttam itt példánakokádék Odint arcoskodni pedig neki volna volna mire
kockatársaság -
Nagydög #74673 Eleg lesz! -
TS Zolly #74672 Felnött viselkedés? Jaaa! Értem! Mikor csak ugy kipróbáltad a csalást, az is felnött viselkedés volt. Hm. -
Azt hiszem ez a dolog tisztázva lett. Nem is értem, hogy miért van újra meg újra felhánytorgatva. Sokkot kaptál?
Majd estefelé dobok néhány medik pakkot, hogy felgyógyulj.
-
Tudod engem is iszonyat felhúz,ha valaki csítet használ!
És az mégjobban,ha valaki egy klán keretein belül teszi ezt!
Ennél is jobban,ha a klán még meg is türi,illetve eltussolja azt!
De amit még ezeknél a dolgoknál is idegesítöbnek és aljasabbnak tartok,az az,amit Te csinálsz!!!!!!!!!!!!!!
Mindenféle bizonyíték nélkül elkezdesz vádaskodni!!!
Láttad,hogy kirak valakit a PB egy hibaüzenettel?
Mutasd meg a screent,vagy legalább azt írd le,hogy ezt meg ezt,ezzel a szöveggel kicsapta a PB!Hogy miért?Mert ha nem ezt teszed,akkor:
-1.:Lejáratod magad.
-2.:Rontod a szóban forgó Játékos(és klánja) megitélését a scene elött(ezt hitelrontásnak hívják,amiért az üzleti életben súlyosan megfizet,aki ilyet csinál).
Holott lehet,hogy csak egy MD5 fájl hiba,vagy PBfrissités hiánya okozta a kicket,vagy valami hasonló,ami BÁRKIVEL elöfordulhat. -
Isten hozott itthon :-)