172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
98% (42400) menjél
1% (502) mennyél
0% (207) menyél
0% (159) menyjél
0% (68) mennjél
0% (14) mennnyél
0% (11) mennyjél
0% (4) menjéll
0% (3) mennnnyél
(by Google Hejesírás)
-
Akkor nézzük azt a részt.
Negyedmagam alapítottam egy klánt nagyjából 2 éve. Azóta abban vagyok, akár bfv akár bf2 is az amivel játszunk. Jelenleg az infantry kupa döntőjében csücsülünk.
Hogy mit keresek itt 2 féle képpen értelmezhetem. Ahogy én értelmezem a kérdésed az alapján az elöbb leírtak elmondják hogy mit is keresek itt.
Ha a forumra gondolsz akkor a válaszom nem tudom. Marhaság itt forumozni, többszőr is kerűltem már mégis elolvasom és reagálok. -
Uraim, uraim...már lezártuk a vitát. Nem kell mindenkinek ÍGY viselkedni, mert ettől nem lesztek keményebbek, csak az értelmesebbike jót röhög rajtatok 

-
j4n3k #74784 te 31 vagy, ő meg 25-30 között
max a bátyja lehetnél xD -
"Te kis csíra"
Valószínűleg a korkülönbségre tekintettel az apád lehetnék. De a kezedbe nem adnék legót, hanem úgy nevelnélek mint Mikola a jónépet "körmössel", azt mehetnél sírva az óvónénihez, te kis Antal Imre kedvence. -
j4n3k #74782 mér mondtam én hogy jobb játékos vagyok mint te? van aki hentelni szeret, és van aki teamworközni. te inkább foglalsz, én meg hentelni szoktam :) -
j4n3k #74781 én már max 1-2órát játszok egy nap -
Hogy milyenek vagyunk azt nem ismered meg forumon. Nem mondom meg hogy ki milyen ember mivel ezek csak írott szavak és hiányzik mellölle a gesztikuláció. -
Én mindennapos játék nélkül teszek le 2x annyit játékban mint te. <-- ha már őszinte véleményt írok ez belefér.
Lehet te minden délután mikor hazasietsz az iskolából leűlsz játszani, én nem. Legalábbis nem bf2-t játszok ha nem war van. -
detto -
Ebben igazad van. Nem a flémelésen volt a hangsúly, hanem a számomra érthetetlen változáson. Az becsülendő, hogy kimondod amit gondolsz és nem a háta mögött szidod, vagy magaban tartva, elkönyvelsz valakit egyetlen hozzászólása alapján.
Igen, csak fontolgattam, mert aktív tagja vagyok egy 42-es klánnak, de alternatívaként, néha játszogatok a 2-vel is. Úgy gondoltam, ha valahol, nálatok jól éreznám magam. Nem a játék beli tudásotok miatt, hanem emberi viselkedésetek miatt. -
j4n3k #74776 szerintem elmondhatja a véleményét... ne te mondd már meg mit írhat xD -
Te veled meg mi van? -
j4n3k #74774 ha meg alíg játszol miközöd a topikhoz?
-
Ki ez ?
-
Te kis csíra, ha tudnál valamit az egész klánról, nyüszítve fognád be a pofádat, tehát ne verd a nyálad, hanem mennyél legózni!!!!!!!!!!!!!!!
-
Kár lenne. :-) -
Meglehet igazad van. Viszont én közel se flémeltem. Leírtam a véleményem, még azok ellenére is hogy tudom sokaknak nem fog tetszeni. Biztos szivessen vettük volna a jelentkezésed ami lényegében ezek szerint mindig is csak elméleti síkon futott. -
j4n3k #74769 nézd már meg hogy mennyit helizek... -
Azt, hogy annyit lógunk itt, hogy ránkragad a stílus... :) -
Hát hiszed vagy sem, azt is csak warokon látom meg. Számomra rossz helyre pakolja ki a szöveget, régen még nagyon sokat is anyáztam miatta, egyszerűen nem láttam a szövegtől a játékot. Mostanra már a szöveget nem látom, a képet igen. immunis lettem rá. Max akkor veszem észre hogy valaki írt valamit ha érdekel hogy ki spottolt. -
Öööö...
Botsánat', ha műveletlenségem miatt nem ismerem Fridrich, eme bizonyára bölcs mondását, de fingom nincs mit akartál ezzel mondani. :-D -
"When you look into an abyss, the abyss also looks into you."
Friedrich Nietzsche
:P -
Pedig a következőképpen írtam be és ez biztos mindenkinek feltűník:
********************************** ADMIN!: xxxxxxxx na ez az üzenez helye xxxxxxxx -
Csak kibicként :
Mi ez a vita a pontokról ?????? Játszottam már sok 150-200.000. pont felettivel, de őket is fejbe lehet lőni ugyanúgy. És még jó fejek is tudtak lenni !
-
De nekem a "ROTFLMAOPIMP" jobban tetszik. -
jah,es LOL -
Más is lehet, pl:
Rövidités: LOL
Jelentés: Loser On Line
Nyelv: angol
Fordítás: Béna a láthatáron
Megjegyzés:
A neten játék közben előfordulo kifejezés, amikor valaki nagyon nem hozzáértő illetve kezdő játékos.
-
nah,nem vedek en senkit,de teny,hogy valami paplanszaju hulyegrerek kiagyuzott folyton a hajorol,en meg egyszer beirtam,hogy valaki vagja man ki erre mantujja a tokomki berta,hogy permbant kapott:)ugyhogy nehogybeszoljonnekemvalaki a 7thszerveren vazze 

-
Nem szivesen folyok az ilyen ügyekbe bele, meg nem is az én dolgom, de ezt mindenképpen el szeretném mondani. Amióta olvasgatom ezt a topikot, a 7th klán tagjai, igen színvonalasan, kimérten, felnőtt emberekhez méltóan viselkedtek, írták le véleményüket. Roppant szimpatikus hozzáálással. Miattuk kezdtem el azon gondolkodni, hogy megkérdezem tőlük, részt vehetnék e náluk egy próbagyakon, csak úgy a kiváncsiság kedvéért. Ez elmúlt. Az utóbbi időben, egyáltalán nem tűntek ki, a sok gyerekes, flémes hozzászólásból. Sajnálom, pedig úgy tünt vannak még hasonszőrű emberek ebben a játékban. -
hangosan rohog?koszi az infot:)akkor az elegge erdekes,mikor valaki a realworldbe aszonnya lol a pofambabele:)miert nem rohog akkor?hiszen aszondja!es erre futyul es hazudik bazmeg
-
A hangnem az éppen akkori idegi állapotot tükrözi.
Azt se mondhatom hogy nem volt jogos hogy felkaptam a vizet.
Más: az hogy beírsz valamit nem biztos hogy észre vesszük. Én pl nem igen nézem a chatat. Szerintem sokan vannak még így közülünk. -
nna,most jol kibasztak veled
-
laugh out loud -
LOL
Shorthand for Laugh out Loud, LOL is commonly used to express that you are laughing during a text conversation. LOL is also often replaced by LAL, LAWL (Laughing a Whole Lot), and LOLZ.
Hangosan röhög v. hasonló. -
nortsen #74753 Szia Hatt!
Én is szeretlek téged!
Ha neked úgy jó, tegyél ki. -
n003 #74752 lot of lough -
A meglepődés kifejezése írásban... -
1. Mesor-nak igaza van a #74741-es post-ban.
2. Hatt!
Mivel elég sokat olvasom ezt a fórumot, tudom mi a klánotok hozzáállása a játékhoz, ebből kifolyólag: az első két alternatívát azért írtam, mert az indokolná, hogy ekkora az orcád (csak mentséget kerestem a számodra és bár többes szám többes személyben írtam amit írtam, ezt RÁD értettem nem a klánotokra).
Egyébként BC-ztek már le a szervereteken és ekkor be is írtam az adminnak, aki vagy nem volt ott, vagy a füle botját sem mozgatta.
Nem, ne hagyd szó nélkül a dolgogat. Nem is azért írtam, hanem a HANGNEM miatt, mivel ha elolvastál volna még 10-en egynéhány post-ot, akkor rájöhettél volna, hogy a hangnemed nem indokolt és részben/egészben nincs igazad. -
Mi van????!!!!