172102
  • JAG1
    Ezzel itten'
  • mNzJean
    húha itt valaki nagyon felszivta magát....
  • goodspeed
    hmm a JSCR-nek mostanság nem túl jó a híre :D Szal tőled nem karcol meg akár hogy vergődsz :)
  • Danee
    és te ki vagy?
  • Kovács legény
    Te jóóó éég...
    Megengeded hogy hozzád szoljak?
    Mekkora faszláma vagy,az emberek többsége észreveszi ha valahol nemkivánatos, és te itt ezek közé tartozol. Most ujjat mondtam neked? Gondolkodj el rajta...
  • item
    Na már megint kezdődik, nem volt elég a gizdulásból ??
  • goodspeed
    Figyelj csak... láttam te kis vézna fos rólad képet... fogadjunk lungodrom tag vagy... ne húzd ki a gyufát, mert az ellenségeim szomorú emberek...
  • nortsen
    Hát haragból az ember sok mindent mond :)
  • leveskocka
    nna nemisvagybannolvamostlattam:)
  • Kovács legény
    :)
  • Kovács legény
    detevagyahibáséskész
  • nortsen
    Volt alapja, és ezt már le is írtam, szal ne én legyek már csak a hibás plz.

Aztán most már tényleg elég, mert azóta már játszottam egy jót, és nincs gond szetem senki oldaláról...

Ha vmit írtok erről, légyszi privben.
  • j4n3k
    ez jó
  • item
    Aki a helis hentelést szereti, szeretettel ajánlom!!

LOL Kopter
  • Admiral Chris
    ez inkább atombomba
  • item
    kép javítva

• SubZero911
    Az hogy jön a nagy fekete IMAGE ? Gülü szemekkel ?
  • Landor
    Vevők biztos lennének, de elküldöm őket a picsába! Hagyjanak engem békébe, nyugodtan torrenteket töltögetni!
  • item
    Ez történik mikor valaki megvárja az arty-t

• Zs0lt1
    lol :DD
  • uHs Gerzson
    Megint nincsenek vevök hogy ilyenekre van időd?
  • retteneteske
    LOL
  • Landor
    Rolling On The Floor Laughing Too Hard To Stop And Scaring The Cat, Meanwhile My Mom Walked In And Thought I Had Eaten Poinsonous Mushrooms And She Called The Paramedics And They Took Me To A Mad House And All Of This Is Your Fault You Stupid Fathead Piece Of Shit With Your Lame Jokes That Make Me Laugh This Much You Bastard
  • Verzoo
    Na végre elolvastam ezt a 216 hozzászólást tegnap este óta,már majdnem kigúvadt a szemem és a végén rájöttem,hogy semmi értelme nem volt elolvasni...
    Nortsen te egy f@sz vagy mert egyből csítert kiabálsz pedig meg sem bizonyosodtál róla,de azt azért a javadra írom már ha számít valamit,hogy beismerted a tévedésed és elnézést kértél.
    Templar75 te szerintem gondolkodj el azon,hogy te mit éreznél ha x összeget fizetnél havonta ilyen szerverre meg olyan szerverre ráadásul baráti viszonyban lennél a klántársaiddal és akkor fejön valaki a szerverre,lát valamit és egyből szaladna az SG fórumra és lecsíterezné a barátaidat...Igen te biztos nem küldenéd el a faszba ugye????És nem is mondanád neki,hogy a te általad fizetett szerveren nem kívánatos személy ugye???
    JAG1 te meg szerintem ne ez alapján ítéld meg a 7th-t mert ilyen helyzetben mások is így viselkedtek volna.....
  • 79Alba
    Sziasztok!
    A Single player módba hogy kell beállítani a 64 es pájákat a bótokat sikerült de a pája nem megy .
  • retteneteske

Pihent elme szüleménye lehet!
  • item
    Látod ennek örülök,mert a t..öm kivan hogyha oldalakon keresztül csak a csépelés meg az "burkolt anyázást" kell néha olvasnom. Mi akik itt vagyunk egy nagy családba tartozunk! Teljesen felesleges "más vérét" itt ontani, mikor war közben is kiélheti magát a derék topic lakó!

• Landor
    ROTFLTHTSASTCMMMWIATIHEPMASCTPATTMTMHAAOTIYFYSFPOSWYLJTMMLTMYB
  • uHs Gerzson
  • retteneteske
    (nemszólokbe)
  • uHs Gerzson
    El-len ke-ll ÁLNI!!!!
  • Danee
    álljuk a sarat :D

• Pharolas
    Ezen jót nevettem
  • item
    Aki nem fogad szót és továbbra is idegeskedik, arra ráuszítom ezt a vadállatot!

• item
    Elég a civakodásból emberek! Menjetek inkább játszani!

• TC3
    Igen!
    Lebuktam!
    Kár hogy Te istem vagy!
    APU
  • retteneteske
    Ma népművelő napom van.
  • Templar75
    A hozzászólásaiból itélve nem hiszem, hogy az adatlapon megadott 25-30 között a valóságnak megfelel, de lehet hogy tévedek és "csak" down-kóros. Hál istennek a családomban ez nem fordult elő, akkor úgy látszik mégse én vagyok az apja.
  • mesor
    Na jó elég lesz nem vagyunk rád kiváncsiak! ;)
  • TC3