172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ezzel itten' -
húha itt valaki nagyon felszivta magát....
-
goodspeed #74824 hmm a JSCR-nek mostanság nem túl jó a híre :D Szal tőled nem karcol meg akár hogy vergődsz :) -
és te ki vagy? -
Te jóóó éég...
Megengeded hogy hozzád szoljak?
Mekkora faszláma vagy,az emberek többsége észreveszi ha valahol nemkivánatos, és te itt ezek közé tartozol. Most ujjat mondtam neked? Gondolkodj el rajta... -
Na már megint kezdődik, nem volt elég a gizdulásból ??
-
goodspeed #74821 Figyelj csak... láttam te kis vézna fos rólad képet... fogadjunk lungodrom tag vagy... ne húzd ki a gyufát, mert az ellenségeim szomorú emberek... -
nortsen #74820 Hát haragból az ember sok mindent mond :) -
nna nemisvagybannolvamostlattam:)
-
:) -
detevagyahibáséskész -
nortsen #74816 Volt alapja, és ezt már le is írtam, szal ne én legyek már csak a hibás plz.
Aztán most már tényleg elég, mert azóta már játszottam egy jót, és nincs gond szetem senki oldaláról...
Ha vmit írtok erről, légyszi privben. -
j4n3k #74815 ez jó
-
Aki a helis hentelést szereti, szeretettel ajánlom!! 
LOL Kopter -
ez inkább atombomba
-
kép javítva 
-
Az hogy jön a nagy fekete IMAGE ? Gülü szemekkel ?
-
Landor #74810 Vevők biztos lennének, de elküldöm őket a picsába! Hagyjanak engem békébe, nyugodtan torrenteket töltögetni!
-
Ez történik mikor valaki megvárja az arty-t

-
lol :DD -
Megint nincsenek vevök hogy ilyenekre van időd? 
-
LOL
-
Landor #74805 Rolling On The Floor Laughing Too Hard To Stop And Scaring The Cat, Meanwhile My Mom Walked In And Thought I Had Eaten Poinsonous Mushrooms And She Called The Paramedics And They Took Me To A Mad House And All Of This Is Your Fault You Stupid Fathead Piece Of Shit With Your Lame Jokes That Make Me Laugh This Much You Bastard
-
Verzoo #74804 Na végre elolvastam ezt a 216 hozzászólást tegnap este óta,már majdnem kigúvadt a szemem és a végén rájöttem,hogy semmi értelme nem volt elolvasni...
Nortsen te egy f@sz vagy mert egyből csítert kiabálsz pedig meg sem bizonyosodtál róla,de azt azért a javadra írom már ha számít valamit,hogy beismerted a tévedésed és elnézést kértél.
Templar75 te szerintem gondolkodj el azon,hogy te mit éreznél ha x összeget fizetnél havonta ilyen szerverre meg olyan szerverre ráadásul baráti viszonyban lennél a klántársaiddal és akkor fejön valaki a szerverre,lát valamit és egyből szaladna az SG fórumra és lecsíterezné a barátaidat...Igen te biztos nem küldenéd el a faszba ugye????És nem is mondanád neki,hogy a te általad fizetett szerveren nem kívánatos személy ugye???
JAG1 te meg szerintem ne ez alapján ítéld meg a 7th-t mert ilyen helyzetben mások is így viselkedtek volna..... -
Sziasztok!
A Single player módba hogy kell beállítani a 64 es pájákat a bótokat sikerült de a pája nem megy .
-

Pihent elme szüleménye lehet! -
Látod ennek örülök,mert a t..öm kivan hogyha oldalakon keresztül csak a csépelés meg az "burkolt anyázást" kell néha olvasnom. Mi akik itt vagyunk egy nagy családba tartozunk! Teljesen felesleges "más vérét" itt ontani, mikor war közben is kiélheti magát a derék topic lakó! 
-
Landor #74800 ROTFLTHTSASTCMMMWIATIHEPMASCTPATTMTMHAAOTIYFYSFPOSWYLJTMMLTMYB 
-
-
(nemszólokbe) 
-
El-len ke-ll ÁLNI!!!! -
álljuk a sarat :D

-
Ezen jót nevettem 
-
Aki nem fogad szót és továbbra is idegeskedik, arra ráuszítom ezt a vadállatot! 
-
Elég a civakodásból emberek! Menjetek inkább játszani!
-
Igen!
Lebuktam!
Kár hogy Te istem vagy!
APU
-
Ma népművelő napom van.
-
A hozzászólásaiból itélve nem hiszem, hogy az adatlapon megadott 25-30 között a valóságnak megfelel, de lehet hogy tévedek és "csak" down-kóros. Hál istennek a családomban ez nem fordult elő, akkor úgy látszik mégse én vagyok az apja.
-
Na jó elég lesz nem vagyunk rád kiváncsiak! ;) -