172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Köszönöm szépen ! Két estém ráment, mire belefért a 7 kb-es keretbe... -
goodspeed #74864 höhö az enyém drága volt Logitech G15...
nos igen ilyened nem lesz neked te kis pór jankó :) -
TS Zolly #74863 De. Már láttunk róla a bf.hu-n. Oldaláról linkelte be asszem Rodat. Csak hamar leszdte. -
TS Zolly #74862 Próblémám van nekem veled. QQQQQQQ jóóóóóóóó az avatarod!!!! -
Verzoo #74861 Mi meg nem láttunk képet rólad,biztos azért mert egy nagy fasz van a fejed helyén.
Amúgy meg akkor leszünk szomorúak ha ide írogatsz még sokáig.... -
TS Zolly #74860 Gucpid? Az egy kis idióta arctalan netmögűl ugató senki. Nem érdemes koptatatni rá a drága billentyüzetet. -
Akinek komoly problémája van a másikal a gond megoldása érdekében (vagy után) keresse fel irodámat : 1135 Teve u. 4-6 VIII. emelet 805. -
Van itt olyan, aki 30 év és 120 kg. feletti ? Nem erre gondolok Mer olyan izomszag van... -
j4n3k #74857 HM! nemrossz -
j4n3k #74856 foshanG :) amúgy új mikrofonom van, majd meghalgathatjátok milyen mély a hangom, csak 50Ftos mikim volt, és levékonyította :) -
Fincsi mi ? -
Húú de nagyon erős vagy te goodspeed én komolyan megijedtem tőled, de azért remélem BF talira eljössz és megveregethetem a válladat, ha gondolod küldök magamról képet neked, ha már így lefikáztad a klántársamat majd ő érte is verek egyet-kettőt a válladon is na akkor a nevedet fogom kiabálni BF talin, hogy megismerj ok?? Várni foglak gyere ám el jó muri lesz.... -
Nnna ez az -
Bocsi, bocsi, rosz linket dobott a gép !!!!!! Nem ezt akartam.... -
Deqwator #74851 te csak azt hiszed!
te vagy itt a legnagyob foshang amit nem nagyon hallunk+ te kis patkány!
-
Ezt itt láttátok mán ? -
Jézusom, mindenki a másfél éve lejárt lemezt rakta fel megint? :] -
Fegyverbe emberek!
Ahogy én látom a helyzetet:
Goodspeed =
Többiek =
Mintha kicsit rosszlenne a team balance...
-
"ne húzd ki a gyufát, mert az ellenségeim szomorú emberek..."
Nekünk is ezt mondtad úgy másfél éve, azóta is inkább csak röhögünk rajtad... -
A múltkori talira is jól eljöttél, pedig Lbandesz várt ám...
-
j4n3k #74845
-
Jujj de szép itt az élet. Csak röpködnek a rakéták. Még jó hogy nincs indító kódotok
-
j4n3k #74843 én már rájöttem hogy nekem kell változni, próbálok is. csesztessétek azt majd történik vlaami
-
goodspeed #74842 hmm... élőbn meg hang vagy :) -
Előre félek! 
Ki nem szar le téged? Rájöhetnél már végre arra hogy az ilyen fenyegetőzések nem érnek semmit! -
j4n3k #74840 gondoltam, de azt írja ez a xar -
nem
a kishülyének küldtem -
j4n3k #74838 lol, azthittem danee-nak írod, mert azt írja hogy Válasz 'Danee' üzenetére (#74824) -
j4n3k #74837 ő is én vagyok nem tudtad dancsika? -
"mostanság"?!? lol
neked sosem volt jó hired,de nembaj maradj meg a gyerekes játékaidnál,élvezz arra hogy valaki foglalkozik veled,nembaj hogy rühelli a pofád mindenki,az is több mint amit a környezetedtől kapsz...
Gondolom jössz a VIII.BFtalira itt szinte mindenki szeretne megismerkedni veled,és te erre vágysz ,nem?
Van elég vér a pucádban? Vagy megmaradsz annak a kis görcsnek aki vagy!
Lehet nagy a pofád de itt mindenki felválalja saját magát azzal hogy megjelenik
de benned sosem lesz gerinc hozzá.
Tudodmit ha eljössz én fizetem az 1.söröd! -
goodspeed #74836 rád is vonatkozik... ne akarj az ellenségem lenni... -
Basza meg mennyire hiányoztál ne tud meg!
Eddig eltüntél hogy erőt gyűjtsél ezeknek a frappáns és szellemes postok kitalálásához?
Szerintem inkább dugd vissza a fejed a homokba és gondolkodjál az ilyen beszólásokon mondjuk még úgy 1000 évig!
-
goodspeed #74834 nortsen biztos érzed a lábvizem izét a szádban, de hanem, hát érezd! -
OFF
Frontlines: Fuel of War
ON -
nortsen #74832 goodspeed biztos érzed a cinikusságot az írásomban, de ha nem, hát érezd! -
bocs, megy -
Ahelyett, hogy itten meg a balhé, nézzétek a BL mecset. Vagy irány a BATTLEFIELD ! -
goodspeed #74829 boxos meg remélem higgadt marad :) -
goodspeed #74828 Köszi :) -
nortsen #74827 Ez a sárc egy szimpatikus fiatalember :)