172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Sugarberci kihivasanak mar is eleget tettem.
Lekellett vennem a video beallitast, mert nem birta a gepem meg a felvetelt is.
Latszik is a szaggatason, ahogy sugarberci is irta "nem volt leanyalom igy vezetni".
Nem annyira lenduletes, de a lenyeg ugyan az.
Ami a legtobb idot igenyelte:
1.Mukodo Fraps beszerzese (ami volt nem akart felvenni).
2.A kesz film konvertalasa(nem ertek hozza).
3.Feltoltes.
Egy pontot majdnem kihagytam, de meg korigaltam.
Ami a lenyeg, a legvege ugyan ugy ert veget.:D
Nem akartam ujra venni az egesszet, nincs kedvem idom ijen alapveto repulesekhez.:)))
Promi_papa helikopter repulesi alapismeretek -
megint kiverted muterodra? -
áhh, fejjel lefelé még talán valami, de így uncsi
:P
-
nem akartok összedobni egy kis pénzt, hogy megvegyük janektol a bf2jét???-azzal megoldodna minden ugy????, mondjátok hogy igen!!-vagy nem? 

-
goodspeed #75385 Én éppen ,hogy azt mondom, hogy ne veszekedjünk, és ne civakodjunk... hanem tiszteljük egymást, csináljunk együtt, egy jobb, élvezhetőbb topoci-ot, egy sokkal dinamikusabb, rendesebb BF közösséget... rajta csináljuk meg... húzzunk bele, legyünk nyitottak a kompromisszumokra,é s a jót ötletekre... -
Nem akarsz jó útra térni ?
Segítek egy picit -->

-
Szép repkedés, néha még én is lehúztam a fejem! -
goodspeed #75382 Hát mert ügyetlen vagy :) -
Ügyi!!! A csöves megy nekem is F15B -vel úgy, hogy töltve van az alagút egy homokfutóval és egy Mec -es harci helivel.... Innen
-
Lesz ranglépésed!!!!! Nekem még most sincs meg sem a késes, sem a pisztolyos basic badge. Amúgy nem is nagyon hiányzik!!
-
Verzoo #75379 Türhető de láttam már jobbat is.
A végét jól el *asztad

-
Szep repules gratulalok. 
Mindjart ki is probalom az adott utvonalon.:) -
Grat
-
Nem rossz, sajnos ilyet nem minden pályán lehet megcsinálni, pl Dalian Plant-on elég sűrűn fennakadok a semmin földközelben, itt meg olyan helyen se robbantál fel, ahol kellett volna (a kiálló vasrudaknál a gát jobb felső sarkában szerintem nem férnél át) Majd kipróbálom én is, mit tudok összehozni. -
Azt meghagyjuk az x-52 joy tulajdonosoknak :) -
Ezt repölüvel kénne megcsinálni :) -
na most nezem, a link utan ismet ra kell majd kattitani a
"extra
file letöltés
Ez a link kívülről nem elérhető, az eléréséhez kattintson ide!"
dumara.
-
Na ime az igert video, mondjuk kozepes nehezseg, foleg, hogy nincs ellenseg :)frapssal vettem fel ami jol szivatott, hogy lassuk belulrol, mit erez a pilota. A vinyom is birja irni levettem 30-fpsre a jatekot nem volt leanyalom igy vezetni.
Na meg ez a nyamvadt kiiras a kepernyo kozepen kozepen sem kedvez a vezeteshez.Na de ennyit a kifogasokrol.
A hang nagyon lenyeg, mivel lehet hallani egy lendulettel megyek vegig a palyan, csak ott veszem le a gazt, ahol maskepp kipurcannek./lassan gyerekjatek vegigmenni/.A vegen csak kipurcantam, de azert betalaltam a meleg lukba :)
most hosszu listat irnek kinek szeretnem a sajat szemszogebol visszanezni, szoval vegyetek a faradtsagot
mr demo = gameover
pharolas, flatline/ha meg jatszik/, danee, promipapa, wolfguy, apache meg az otszaz pilota aki meg itt van,
ja a jarmuveket is illik kiloni.
jo gyakorlast, kifogast nem fogadunk el :p
Akinek nem birja a gepe a frapsot, demot is elfogadunk.
singleplayer
persze johet a szokasos "fikazas is".
-
prób. danke -
próbálkozz azzal,h. a keresőbe-> %knife,és minél kevesebb szűrő legyen bekapcsolva(persze a ranked igen:D),erre talál párat,ott nézelődj only knife/pistol szerver után
(esetleg %knive vagy %pistol) -
Gyerekek ! Ajánlja már fel valaki, hogy meghal általam, illetve "GERBER" típusú késemtől I.A.R. 7 * mer sosem lesz előléptetésem !
-
Ez jó volt... 
-

-

-

-
Ne bízz olyanban, aki öt napig vérzik, és aztán nem döglik meg... -
Dexantreal #75363 

-
TS Zolly #75362 Ö?! Soha! -
Igen, mert időveszteséggel jár, és ennek következtében megnyílhat egy kapu egy másik dimenzióba!
De nem kell aggódnod, mert ha zselézed a séród, a szörnyek nem fognak bántani!
Nálam legutóbb az ATI képviselete jelent meg, és megfenyegettek, de hősiesen ellenálltam:)
Különben nem gond ha mégegyszer felteszed!
-
Dexantreal #75360 az árt a gépnek,ha a Battlefield2 menüjében lévő Nvidia-t felteszem...mégegyszer?mer tudjátok,nekem volt van az a hibám,hogy telepítésnél felkészül az installra,kék csík végig fut és bumm...semmi nem történik..na mármost:mi lenne,ha feltenném az nvidia-t megin? -
Igen, kidühöngte magát a nép. Talán a front miatt volt feszült a hangulat. Még a végén GoodSpeed is megbocsájtást nyer. :-)
-
zltn2 #75358 kösz!
-
8 -
zltn2 #75356 Ha letöltöm a SpecialForces-t lesznek singleplayerben uj pályák?(hány?) -
Az elmúlt napok összeveszései és egymás k* anyázása után örömmel látom, hogy a tyopic élere kelt, és tele szájjal röhögve olvasom a jó kis hozzászólásokat !
Sajna egy buzi feltalálta a munkát, így nap közben nem lehet követni az eseményeket ! -
kva nagy 
7Th-ből ha lehet,vki keressen meg MSN-en,THX -
j4n3k #75353 OFF
Az Amerikai Bunügyi Tudományok Egyesülete évenként díjátadó estélyt rendez.
Az 1997-es estélyen Don Harper Mills elnök egy San Diegoban történt rendkívül bonyolult és bizarr esettel szórakoztatta hallgatóit. Itt az eset:
1996. március 23-án az orvosi szakérto megtekintette Roland Opus tetemét, és megállapította, hogy a halál oka puskából származó fejlövés. Az áldozat egy 10 emelet magas épület tetejérol ugrott le ÖNGYILKOSSÁGI szándékkal (hagyott ugyanis egy erre utaló búcsúlevelet). Esés közben a 9.
emelet magasságában életét egy az ablakon kilott puskagolyó azonnal kioltotta. Se a lövést leadó sem pedig az öngyilkosságot elköveto nem tudott a 8. emelet szintjében elhelyezett biztonsági hálóról, amelyet az ablakmosók védelmére helyeztek el.
Opus nem tudta volna kivitelezni az öngyilkosságát e miatt a háló miatt.
Általában aki öngyilkosságot akar elkövetni, sikerrel jár, még ha nem is olyan módon hal meg, ahogy eltervezte.
Attól, hogy Opust lelotték a 9. emeletnél miközben a biztos halál felé esett, még nem változik halálának oka öngyilkosságról gyilkossággá. De a tény, hogy az öngyilkossági kísérlet nem járt volna sikerrel az orvosi szakértot GYILKOSSÁG kivizsgálására, késztette.
A 9. emeleti szobában, ahonnan a lövés jött, egy idos ember és a felesége lakott. Éppen veszekedtek, és a férfi a puskával fenyegette feleségét.
Elkeseredésében, amikor meghúzta a ravaszt, teljesen mellé talált, és a lövedék az ablakon keresztül Opust találta el.
Ha valaki "A"-t próbálja meggyilkolni, de véletlenül "B"-t gyilkolja meg, akkor az "B" ellen elkövetett emberölésért büntetheto. Amikor szembesítették ezzel a váddal, az öregember és a felesége mindketten hangoztatták, hogy egyikük sem tudta, hogy a puska töltve volt. Az ember azt állította, hogy hosszú ideje szokása, hogy feleségét a töltetlen puskával fenyegesse. Nem állt szándékában, hogy megölje.
Opus meggyilkolása VÉLETLEN BALESETNEK tunik, ugyanis a fegyver véletlenül volt megtöltve. A kivizsgálás folytatódott, és elokerült egy szemtanú, aki azt állította, hogy látta amint az idos házaspár fia megtöltötte apja fegyverét, körülbelül hat héttel a halálos balesetet megelozoen. Mint kiderült, az idos hölgy megszakította fia pénzügyi támogatását. Ezért fia, ismerve apja fegyveres fenyegetozési szokását, megtöltötte a puskát, arra számítva, hogy így apja majd megöli anyját.
Így az ügy ismét GYILKOSSÁGI üggyé alakult, ahol a fiú tunt ki, mint Roland Opus gyilkosa.
Volt még azonban egy különlegesen szép csavarás az esetben: További kivizsgálás kimutatta, hogy a sértodött fiú (név szerint Roland
Opus!) egyre jobban elkeseredett, hogy nem sikerült az anyja elleni gyilkosság. Ez az elkeseredés arra vitte, hogy március 23-án leugorjon egy 10 emeletes épület tetejérol, hogy végül egy puskalövés végezzen vele, melyet egy 9. emeleti ablakon lonek ki.
Az orvosi szakért ÖNGYILKOSSÁG címen zárta le az ügyet. -
Mail ment, előre is köszi!!
-
melyiket törölték ki ?? mire gondolsz ??
uccsó animált gif - ment a link...
-
Verzoo #75350 Item valaki kitörölte mielőtt megnéztem volna 
Jöhet privibe