172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
és az 1.22-es verziót honan tudom leszedni?? -
Szia Promi
-
Sztem már mindegyik serverhez 1.22 kell. ANTIK 1-3 servereket ajánlom figyelmedbe, azon van privát ranked. Törtel nem fogsz máshol pontot szerezni. :-) -
Itt egy okosított Fraps változat. :-)
jelszó: elizium.ws -
Ha mar uncsi a multi csinaljunk valami erdekeset is :)
es akkor megegyszer a sallang:
amire ismet felhivnam a figyelmet, a folytonossag, semmi bizonytalan iranyvaltas hezitalas, mert az sulyos pontokat von le az alkotas muveszi ertekebol :)
tovabb figyelve a reszletekre, repcsi elejen 2 raketa, tank messzirol mind el talalja, karcolas nelkul az egesz palya, maxi gazon ahol lehet.
A veget rogtonoztem, nem jutott eszembe mas, de szep befejezes lett.
jo szorakozast :)
30 mega.
Bar a vegen bevonhatank fuggetlen birokat is, akiknek van kozuk a helizeshez, csak ugy mint a mukorcsolya dontoben, hogy pontozza, mert aki nem repul tenyleg akaratlanul is elsiklik egy ket fontos reszlet mellett :)
How to fly alone, lesson 1 :) -
Keszen is vagyok, megy fel a video.
Most elkell mennem 1 kis idore, addig megy a feltoltes.
Kiteszem a linket, de csak 11:45 oratol kezdje leszedni aki akarja, mert addig er fel.Promi_papa_v2.0 (64Mb) -
1.22-es verzió kell ehez a serverhez??:
IP: 193.202.85.42 -
na sikerult online felhasználót létre hoznom a BF2-ben de azt nem naon tudom hogy tudom pontot szerezni mert ha Single-ben mek az nem jo és csak egy olyan server-t teláltam ami törtet is beenged -
Az estere szant hazi feladatot mar most megcsinaltam. 
Konvertalom, tolom fel, es majd kerem az uj utvonaltervet.:))) -
ok -
lol ugylatom itt 1 kis versenyszellemet velek felfedezni.:)
Na van 1 kis idom mindjart ragyurok meg 1 szer.
-
na csinaltam egy felvetelt ahol a vegen nem torom ossze, hogy estere is legyen programod :) majd feltoltom ha megcsinaltam. -
javítva :P -
javítva :P -
Igen billentyuvel. -
a teljes? -
B+ rossz a krekk na
-
B+ 30mp a korlát
én is ezzel szenvedek jó ideje...alma,dobnál privit?
-
Az mitől van hogy a TELJES frapsom csak 20-25 sec-et vesz fel?A sarokban ugye mennek a piros számok és egyszercsak egy nagy szaggatás kisértebén leáll magától a felvétel.
-
Van de azt csak 30 secet enged felvenni, es utana jol megszivat, mert a teljeset nem engedi elinditani egyszeruen.
mondtam, hogy irj privit :)
-
Frapsnak van valami próbaverziója?
-
Osszesen, kb 4-5 megabyte az egesz, frapsot leszamitva ingyenes mindegyik.
Ha elakadtal irj privit.
De az is jo ha csinalsz egy demot a bf2-vel elso korben, kulso nezetbol meg ugyse lattuk, bar az szerintem nem olyan latvanyos, de egy probat meger, es nem kell hozza semmi.
-
Nem minden palyan, helyszinen veszi egyforman azokat a kilogo bizbaszokat.Ott siman at lehet menni, de gondolom mar kiprobaltad :) -
j4n3k #75406 de ha leveszem ugyanilyen akadozós, és csak 2*esen van, és mikor megjelent a game akkor 6*oson volt, és nem akadozott, ez a sok patch elszarta -
Pff..ennyi szar kell hozzá? Akkor még jó, hogy nem sikerült. Na majd este letöltögetem a progikat. -
Akkor valaszt is kaptal miert megy minden lowon nalad akadozva egy 9800pron. -
Mi a fraps nevu programot hasznaltuk elso korben, hogy elkeszzuljon a video.
Aztan a 700 megas filet, virtualdub-ba betoltottem, xvid codec fel, 2 lepcso, majd a hangot is mp3ba. Promi papa az utobbit nem tette meg, talan ezert lett olyan nagy a videoja, vagy csak nagyobb bitrattel tomoritett.
-
j4n3k #75402 en elsimitas nelkul nem tudnek jatszani :) -
Egy agyontomoritett, kicsinyitett rossz minosegu videon ezt kiszurod, akkor vagy kamuzol vagy szemed a legegeszsegesebb testreszed ezt mondhatom batran :)
Amugy nem zavar, sot kifejezettem nem szeretem, ha van.
-
Srácok..mivel rakjátok aviba??? Mert tegnap én is hülyéskedtem kubra damon...de nem tom, hogy mivel kell kisajtolni a bf2ből...hogy lekonvertálja a kis útvonalamat aviba? -
j4n3k #75399 az extra.hu-raa, ha regelni akarok egy ingyenes táhelyet, miért kell telefonszámot megadni? -
j4n3k #75398 majd veszek fel én is videót, hogy leeht extrem modom lezuhanni 
-
GRAT ! vegre egy masik legeny is a gaton ! /bar nehol eltunik a lendulet :)/
Ahogy neztem te 800*600 ban tolod, en mar 1024-ben, de a frapssal feleztem a felbontast, igy fele annyit ir a vinyora, jobban birja a tempot, kevesbe akadozik. bar 800-at lefelezni, mar tul pici lett volna, de ha 640-ben vetted volna fel, biztos konnyebb dolgod lett volna.
vegre egy kis versenyszellem, legalabb estere meg volt a programod :)
varnank a tobbi videot is, annak hijan a tobbieket, atkuldjuk a gyalogos ezredbe :)
Igen az utolso akadaly az easteregg, ki kellett volna kiserletezni, hol gondolja ugy a jatek meg, hogy atfersz, de hat kinek van ehhez turelme ugye :)
Majd ki kell talalni valami mast is, marmint arra gondoltam, ahol az derul ki ki milyen tavbalovo.
Grat megegyszer !
meg mindig billentyuvel jatszol ?
-
j4n3k #75396 nice! nem zavar hogy nincs elsimitas? -
j4n3k #75395 tudoom, de én nem írogatok ilyeneket -
TS Zolly #75394 De rád se. -
j4n3k #75393 senki se kíváncsi rád
bye -
TS Zolly #75392
-

Valami azt súgja nemhiszel neki
-