172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ahh, az egyeni trukkoket nem tesszuk kozkincse mint, ahogy a jo jazz zenesz se arulja el a titkos fogasait, olyan melyen es jol beulteti a zenebe oket.
majd ha talalok jo oldalt, azert szolok :)
-
Na sikerült a művelet, nagyon köszönöm a segítségedet!!!!! -
Ez jo otlet, hatha mi is tudnank 1-2 trukkot ellesni masoktol. -
Tud valaki egy surun es sokak altal latogatott bf2-s kulfoldi oldalt, kiteszem oda is a linket, hatha ott is vannak lelkes versenyzok. -
Na meg az oktato jellegu homvideokat a helizesrol.:) -
Olyan gyorsan es furgen mennek benne a tankok, mint az eredetiben a buggy.
de mar megint ezek a videok, jatekot akarunk, nem mozit :) -
OK 
-
Azert par nap turelmi ido nem art, biztos sokan hetvegen elutaztak, nem megy a fraps meg, reszegek stb.
De jovohet hetvegen unneplunk :)
-
Nem csinal semmi gazt, max ha masik programod is hasznalja ezt a megoldast veletlen kitorlod ennyi.
elotte kezzel torolgettem a trial keyket meg is lett az eredmenye, nyomok egy keresest a regeditben, aztan kek halal lesz a vege. szoval ez a modszer biztosabb annal :)
-
Jaja 2 en allunk a dobogon, razhatjuk is a pezsgot a tobbi kiesett.:) -
Köszi, megpróbálom ezt, régebben sokat volt a segítségemre ez a progi is!! -
Reg Cleaner progit ajánlom figyelmedbe. Tud magyarul. -
Nem is...
Csak még nem készültem fel, most edzek rá!! -
persze na meg, hogy egerrel tolod, igy bele sem kezdenek :)De hat a fegyvernem szabadon valasztott :)
mindesetre, ha ennyi hangember van koztunk, mindketten a dobogon vegzunk :) -
j4n3k #75455 nagyon jó! jól láttam hogy az egyik jeep hátuljában minigun colt? :O -
Ez igy van.Mentsegemre szoljon, hogy elotte keltem fel kb. 20 perce.
Ahhoz kepest mar nem is ojan rossz ugye?
-
nyuszi :) -
Szia Sig 
-
ma éjjel 2 bf2 világkupa közvetítés lesz, szentem érdemes megnézni őket. bővebb info bf.hu -
Próbáltam már úgy is, most még gondolkozom hogy mi legyen, töröljem e az armadillo kulcsokat?! Ez olyan érzés mint a "nagy piros gomb" megnyomása, utánna már minden mindegy! -
Desert Conflict Trailer -
Akit érdekel még annak itt a link!
Trial reset 3.0.5 -
Megpróbálkozom vele... remélem menni fog! -
nem:) -
Elöbb unistall régi, majd felrak az új... -
miert szerinted, nem ?
Kulonben is jot tesz a versenyszellemnek :) -
Fent volt.., de próbáltam a registryből kizúzni minden frapsra utaló bejegyzést, nemsikerült, mert a telepítésnél ugyan az a bibi..
-
azert mert kocsog "vedelem" van rajta.
de mivel tudom mar a megoldast egy kis segitseggel, megosztom veletek :)
akinek beszar tole a windowsa az igy jart...
megszerzed a trial reset nevu progit.
armadillo-s kulcsokat kikeresteted vele, majd torlod az osszeset, es mar megy is.
Tovabbi segitseget nem adhatok.
-
Alma ne légy arcátlan
-
Sehogy...
Mi kellene?
-
Mi nem indul el? Nekem megy gond nélkül.... -
j4n3k #75438 ha volt fent demo frapsod, akkor ezt már cseszheted ;) -
j4n3k #75437 ezen az oldalon hogy lehet rákeresni a cuccokra? -
Nem elég ha kikapcsolod. Ne legyen egy virtuális CD/DVD sem aktiválva. Alcohol120%, Nero is tud emulálni, az se legyen aktív. -
Köszi az okosított FRAPS-ot, már csak arra kell rájönnöm, hogy miért nem indul el, ha rákattintok??!
-
crow #75434 Hello!
Szerintetek ez meg tudja majd szorongatni a BF2-őt? -
innen -
goodspeed #75432 hmm .. légy hálás, hogy dobtam a tiednek a kalapjába egy huszast így legalább futotta kiflire nektek :) -
Krystyan #75431 hello!
az alábbi a gondom: eredeti Battlefield 2 -vel rendelkezem, de telepítés után a game nem indul el, hanem ezzel a kedves üzenettel örvendztett meg: "CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start game" A demontoolst kikapcsoltam, at eredeti lemet a dvd-ben.... Mi lehet a gond?
-
Azert ezen a masodikon eleg sok helyen raferne meg egy kis csiszolas ugye te is erzed :)