172102
  • j4n3k
    photoshop + ulead gif animator
  • JAG1
    Milyen progival csinálod a "ruháidat"?
  • j4n3k
    nem én vagyok! mielőtt jön dancsika és azt mondja...
  • n003
    én jobb szeretem megbeszélni a dolgokat és nem szeretek vitatkozni, de ez ezek szerint Embere válo-gatya
  • JAG1
    Meggyőződésem, hogy te egy értelmes figura vagy. Csak azt nem értem, miért szítod itt a tüzet. Sőt, ami sztem a legavlószínűbb, ez csak egy álnév és másnéven itt csacsogsz map mint nap. Igazam van, vagy igazam van? :-)
  • j4n3k
    43as? akkor majd én adok neki a 47es lábammal :D
  • JAG1
    IGN.com Insider -re jelentkezz be a nicked és a jelszavad alapján.
  • Me0w
    Nem ertelek kis lami, mi a gondod? :) Milyen minosegben leszel te ott bftalin, mint hamutal, vagy mi?
  • goodspeed
    Mert nem akar alulmardni, márpedig akkor allmaradna, mondjuk így is, jobb vagyok vitatkozás terén, és szókincsterén egyaránt :P
  • n003
    a francnak kell szóba állni vele?? simán hagyd amit mond megválaszolatlanul eccer csak eltűnik oda ahonnan jött :(((
  • j4n3k
    nem minek csobogsz kispatak, hanem kinek...
  • goodspeed
    ezt amjd bf talin is kifejted igaz?
  • Me0w
    A faszláma vagy a sajat neved roviditese okozott szovegertelmezesi gondot?
  • goodspeed
    magyarul esetleg ?
  • Me0w
    Haha, egy gs faszlama a topikban :D
  • HTS s3rg1nh00
    kölcsönadjam az enyém?46os cipő múltkor kicsi volt a lábamra...az nagyobbat üt
  • goodspeed
    azon filozom, hogy ez izomszag vagy csak spontán büdös izzadtág szag ? Mármint ami rólad árad... de most amig leírtam rájöttem, hogy büdös vagy...

/me jóindulatuan oda dob egy kis higiénes csomagot ...

na mosakodj meg :)
  • mNzJean
    Se szakmunkás bizonyitványom , se szódásszemüvegem , viszont van 43-mas lábam ami a pofádba fog landolni ha ilyeneket irogatsz.
  • Bf2 Elite Group
    És itt melyikkel logoljak be a Filepalanetessel, vagy az IGN Insiderrel ? Ugyanis a fileplanaeteshez, az email címemmel tudnék beregizni, amit ugyebár nem tudom, hogy melyik az IGN-hez meg nincs előfizetésem :(
  • Bf2 Elite Group
    Ha megnyitom egy nagy üresség jelenik meg anotepadban, semmi nincs beleírva :S
  • JAG1
    Itt belogolsz, majd a My Account -nál fent megnézed.
  • bad00
    NINCS BENNE MEG NÉZTEM
  • HTS s3rg1nh00
    nekem nincs olyan mappa,hogy "c:\Documents and Settings\userneved"...én vagyok a láma?
  • Zs0lt1
    bazzeg, most feladtál neki egy kurva nagy kérdést. :D
    adj neki kis segítséget, az aláírásod alsó vagy felső sorát ajánlod? :DDDDDDD
  • Zs0lt1
    Ne legyetek már lámák :D
    c:\Documents and Settings\userneved\Dokumentumok\Battlefield 2\Profiles\0001\Profile.con-t megnyitod jegyzettömbbel, és láss csodát:
    LocalProfile.setEmail "emilcimed"

Tessék ;-)
  • goodspeed
    /me iskolatáskát szegez'mNzJean' hátára ,megpödri szakmunkás bajusszát, megigazítja SZTK-s szódásüveg szemüvegét, és bekíséri a szakmunkásképzőbe ( bunkóképző). Na látod milyen rendes vagyok? Mostmár legalább művelődsz egy kicsit... igaz, hog nem éppen a szakmunkásképző az oktatási rendszer csúcsa, nade hát mindenki addig nyújtozkodjon ameddig a takaró ér, és legalább így elérhetjük, hogy 1-el több legyen az IQ-d mint a házicsirkéje, ehhez a a szerény többlethez pedig nagy reményeket fűzünk ,mert talán elérhetjük, hogy ne fosd össze az udvart amikor kapargatsz :) Na most pedig légy büszke arra, hogy megint sulib jársz :P (és mossál fogat, hogy tiszta legyen a leheleted ,ne pedig ilyen csatonaszagu :)
  • goodspeed
    höhö
  • mNzJean
    Olvasgatom az elmult napok hozzászólásait és kiváncsi lettem goodspeed milyen nicket használsz bf2-ben mert ha a játékteljesitményed is akkora mint amekkora az arcod ugy szerintem bármelyik klán kapkodhatna utánnad , csak egy a bibi ,hogy segfejekkel senki sem akar eggyütt játszani , ugyhogy javasolnám neked ,hogy alapits egy klánt érd el minimum a felét annak a szintnek amit azok a klánok már elértek akiket te folyamatosan fikázol ,és utánna lessz hitele a szavaidnak ,de addig csak egy 23. senki vagy itt akire nem kiváncsi a kutya se. Ajánlom figyelmedbe az aláirásomat.
  • TS Zolly
    Jeletkezz akkor be a neveddel és a jelszóval. Én sem tudom már melyik imél cimmel regeltem anno.
  • TC3
    Ha minden igaz, a FAQ-ba van erröl valami!
  • bad00
    Felraktam az 1.2 patch-t és nem indul nem ír ki semmit csak fekete képernyő néhány másodpercig és kilép. Tud vki segíteni?Előre is kössz!
  • HTS s3rg1nh00
    jártam ott,írtam egy jó hosszú postot,csak nem felelt meg neki a nevem,és törölt mindent,mondom kabbe,mégegyszer nem írom meg...mellesleg jeleztem már Pharolasnak,csak úgy néz ki,elfelejtette...
  • Zs0lt1
    exbf2.ini.hu fórum ;-)
  • HTS s3rg1nh00
    nekem ebből most van elegem.megyek inkább játszani,külfüldre,hogy véletlenüs se találj meg :P

mellesleg:MÉGEGYSZER KÉREM,VALAKI KERESSEN MEG MSNEN A 7TH KLÁNBÓL,MERT JELENTKKEZNÉK...KÖSZÖNÖM
  • David2006
    várj csak amíg hazaérek
  • alma2
    Elkepzeles jo, oldalrol nem tudok sajnos, de ha megtalalat mindenkepp szoljal :)
  • alma2
    mivel itt a pilotak farkukat behuzva eltuntek gyorsan :), feltettem az ea forumra, hatha vannak jatekos kedvu emberek is kik szeretik a kihivast.
    heli contest
  • goodspeed
    Akkor meg minek csobogsz kispatak ?:)
  • HTS s3rg1nh00
    kapsz majd a veteránoktól konkrétumot,én annyira nem vagyok járatos a dologban.
  • goodspeed
    lárifári... konkrétumokat tessék mondani..