172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
j4n3k #75549 photoshop + ulead gif animator -
Milyen progival csinálod a "ruháidat"? -
j4n3k #75547 nem én vagyok! mielőtt jön dancsika és azt mondja... -
n003 #75546 én jobb szeretem megbeszélni a dolgokat és nem szeretek vitatkozni, de ez ezek szerint Embere válo-gatya 
-
Meggyőződésem, hogy te egy értelmes figura vagy. Csak azt nem értem, miért szítod itt a tüzet. Sőt, ami sztem a legavlószínűbb, ez csak egy álnév és másnéven itt csacsogsz map mint nap. Igazam van, vagy igazam van? :-) -
j4n3k #75544 43as? akkor majd én adok neki a 47es lábammal :D -
IGN.com Insider -re jelentkezz be a nicked és a jelszavad alapján. -
Nem ertelek kis lami, mi a gondod? :) Milyen minosegben leszel te ott bftalin, mint hamutal, vagy mi? -
goodspeed #75541 Mert nem akar alulmardni, márpedig akkor allmaradna, mondjuk így is, jobb vagyok vitatkozás terén, és szókincsterén egyaránt :P -
n003 #75540 a francnak kell szóba állni vele?? simán hagyd amit mond megválaszolatlanul eccer csak eltűnik oda ahonnan jött :((( -
j4n3k #75539 nem minek csobogsz kispatak, hanem kinek... -
goodspeed #75538 ezt amjd bf talin is kifejted igaz? -
A faszláma vagy a sajat neved roviditese okozott szovegertelmezesi gondot? -
goodspeed #75536 magyarul esetleg ? -
Haha, egy gs faszlama a topikban :D -
kölcsönadjam az enyém?46os cipő múltkor kicsi volt a lábamra...az nagyobbat üt
-
goodspeed #75533 azon filozom, hogy ez izomszag vagy csak spontán büdös izzadtág szag ? Mármint ami rólad árad... de most amig leírtam rájöttem, hogy büdös vagy...
/me jóindulatuan oda dob egy kis higiénes csomagot ...
na mosakodj meg :) -
Se szakmunkás bizonyitványom , se szódásszemüvegem , viszont van 43-mas lábam ami a pofádba fog landolni ha ilyeneket irogatsz.
-
Bf2 Elite Group #75531 És itt melyikkel logoljak be a Filepalanetessel, vagy az IGN Insiderrel ? Ugyanis a fileplanaeteshez, az email címemmel tudnék beregizni, amit ugyebár nem tudom, hogy melyik az IGN-hez meg nincs előfizetésem :( -
Bf2 Elite Group #75530 Ha megnyitom egy nagy üresség jelenik meg anotepadban, semmi nincs beleírva :S -
Itt belogolsz, majd a My Account -nál fent megnézed. -
bad00 #75528 NINCS BENNE MEG NÉZTEM
-
nekem nincs olyan mappa,hogy "c:\Documents and Settings\userneved"...én vagyok a láma? 
-
bazzeg, most feladtál neki egy kurva nagy kérdést. :D
adj neki kis segítséget, az aláírásod alsó vagy felső sorát ajánlod? :DDDDDDD -
Ne legyetek már lámák :D
c:\Documents and Settings\userneved\Dokumentumok\Battlefield 2\Profiles\0001\Profile.con-t megnyitod jegyzettömbbel, és láss csodát:
LocalProfile.setEmail "emilcimed"
Tessék ;-)
-
goodspeed #75524 /me iskolatáskát szegez'mNzJean' hátára ,megpödri szakmunkás bajusszát, megigazítja SZTK-s szódásüveg szemüvegét, és bekíséri a szakmunkásképzőbe ( bunkóképző). Na látod milyen rendes vagyok? Mostmár legalább művelődsz egy kicsit... igaz, hog nem éppen a szakmunkásképző az oktatási rendszer csúcsa, nade hát mindenki addig nyújtozkodjon ameddig a takaró ér, és legalább így elérhetjük, hogy 1-el több legyen az IQ-d mint a házicsirkéje, ehhez a a szerény többlethez pedig nagy reményeket fűzünk ,mert talán elérhetjük, hogy ne fosd össze az udvart amikor kapargatsz :) Na most pedig légy büszke arra, hogy megint sulib jársz :P (és mossál fogat, hogy tiszta legyen a leheleted ,ne pedig ilyen csatonaszagu :) -
goodspeed #75523 höhö -
Olvasgatom az elmult napok hozzászólásait és kiváncsi lettem goodspeed milyen nicket használsz bf2-ben mert ha a játékteljesitményed is akkora mint amekkora az arcod ugy szerintem bármelyik klán kapkodhatna utánnad , csak egy a bibi ,hogy segfejekkel senki sem akar eggyütt játszani , ugyhogy javasolnám neked ,hogy alapits egy klánt érd el minimum a felét annak a szintnek amit azok a klánok már elértek akiket te folyamatosan fikázol ,és utánna lessz hitele a szavaidnak ,de addig csak egy 23. senki vagy itt akire nem kiváncsi a kutya se. Ajánlom figyelmedbe az aláirásomat.
-
TS Zolly #75521 Jeletkezz akkor be a neveddel és a jelszóval. Én sem tudom már melyik imél cimmel regeltem anno. -
Ha minden igaz, a FAQ-ba van erröl valami!
-
bad00 #75519 Felraktam az 1.2 patch-t és nem indul nem ír ki semmit csak fekete képernyő néhány másodpercig és kilép. Tud vki segíteni?Előre is kössz!
-
jártam ott,írtam egy jó hosszú postot,csak nem felelt meg neki a nevem,és törölt mindent,mondom kabbe,mégegyszer nem írom meg...mellesleg jeleztem már Pharolasnak,csak úgy néz ki,elfelejtette... -
exbf2.ini.hu fórum ;-) -
nekem ebből most van elegem.megyek inkább játszani,külfüldre,hogy véletlenüs se találj meg :P 
mellesleg:MÉGEGYSZER KÉREM,VALAKI KERESSEN MEG MSNEN A 7TH KLÁNBÓL,MERT JELENTKKEZNÉK...KÖSZÖNÖM -
David2006 #75515 várj csak amíg hazaérek
-
Elkepzeles jo, oldalrol nem tudok sajnos, de ha megtalalat mindenkepp szoljal :) -
mivel itt a pilotak farkukat behuzva eltuntek gyorsan :), feltettem az ea forumra, hatha vannak jatekos kedvu emberek is kik szeretik a kihivast.
heli contest -
goodspeed #75512 Akkor meg minek csobogsz kispatak ?:) -
kapsz majd a veteránoktól konkrétumot,én annyira nem vagyok járatos a dologban. -
goodspeed #75510 lárifári... konkrétumokat tessék mondani..